Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 4 tema

QUOTE(akviliux_ @ 2009 05 21, 18:06)
Tin-tin aš kažkaip irgi norėčiau, kad ta pienės viršūnė ne taip su fonu susilietų, gal nuo jo ir žalias pūko atspalvis  g.gif ...ir gal man dar erdvės tam pūkeliui daugiau norėtųsi.

tai stai ar irgi matau tuos pacius trukumus, tai tik parodziau kas man gavosi blush2.gif

na ir bandau savo ND rodyt
f/2.8
user posted image
f/4.5
user posted image
f/8
user posted image

tuo paciu noreciau padekot uz patarima fotkint lauke, tikrai lengviau. aisku, nesakau, kad jau man atrodo, jog atlikau uzduoti gerai, bet skirtuma supratau 4u.gif
Atsakyti
Tin tin, man tik erdvės norėtųsi, ir tikriausiai saulė buvo pasislėpus kai fotografai... trūksta baltumo. Ne tą pienę pasirinkai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 18:13)
Tin tin, man tik erdvės norėtųsi, ir tikriausiai saulė buvo pasislėpus kai fotografai... trūksta baltumo. Ne tą pienę pasirinkai smile.gif

tikrai taip, saule kaip tik pasislepe kai issitraukiau fotoaparata rolleyes.gif

o del baltumo, tai gal kas galetu paaiskint, kodel taip galejo atsitikt? cia gal kas nors ne taip su WB nustatymu ar kaip? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tin-tin: 21 gegužės 2009 - 17:18
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 21, 17:13)
na ir bandau savo ND rodyt

Svarbiausia, kad pati skirtumą supratai, o man diafragmos irgi matosi. užskaitau.

Ateinu ir aš su savo ND nr. 4.
4. Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nezūmindami, bet fiziškai keisdami atstumą iki objekto. Iš toliau, iš arčiau iš visai arti.

Visur nustatymai vienodi: diafragmos režimas (A), diafragma F/5,6, židinio nuotolis 105mm

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
mano 3 ND rolleyes.gif Vienoj foto saule islindusi buvo,tai matyt nelabai gerai bus rolleyes.gif

f5.6 ;focal length 18mm
user posted image

f.5.6; focal length 24mm
user posted image

f5.6; focal length 56mm
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 21 gegužės 2009 - 19:08
Kaži, mano zoom'inimo namu darbas uzskaitytas? ax.gif
nežinau ar galiu kelt į albumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 21 gegužės 2009 - 19:09
Tin Tin, si karta ND kitas reikalas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 21, 15:32)
Mergaites, niu gi nusipirkau dekla fotikui  biggrin.gif
topo centre 30 % nuolaida case logic visiems deklams  wub.gif

Begsiu ir as i Topo centra thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 21 gegužės 2009 - 19:11
Žinau, kad foto nelabai verta dėmesio, tačiau noriu nuomonės, kas blogai ar fonas blaško ax.gif
user posted image

alexxandra, aš užskaityčiau biggrin.gif
Citra, gal nelabai geras fotkinimo kampas, lyg iš viršaus, ir nesimato kaip kinta fonas ax.gif (mudvi vienam rajone gyvenam smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 21 gegužės 2009 - 19:23
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 21, 20:12)
Tin Tin, si karta ND kitas reikalas  thumbup.gif

super, kad tiko thumbup.gif dar palauksiu daugiau nuomoniu ir tada i albumiuka kelsiu, jei tiks ax.gif

solo, as tai ka galiu pasakyti, kad galbut nelabai pukutis issiskiria is fono (nors ne man tokius dalykus kol kas analizuot), bet man labai patinka, nes as siekiu tokio rezultato mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tin-tin: 21 gegužės 2009 - 19:22
solo, mane gal kiek blaško margas fonas, lyg ir noretusi vientisesnio. ir as (bet cia tik as) buciau piene palikus desiniam sone smile.gif

Dėl nd laukiu toliau komentaru smile.gif

Negaliu parsisiųsti 5 pamokos apie filtrus iš pirmo psl. Rašo, kad toks failas neegsiztuoja. Gal kuri turite ir gali atsiųsti?
el.pastas
aleksandraviciute.egle@gmail.com
būsiu didžiai dėkinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 21 gegužės 2009 - 19:50
QUOTE(solo @ 2009 05 21, 19:19)
Žinau, kad foto nelabai verta dėmesio, tačiau noriu nuomonės, kas blogai ar fonas blaško   ax.gif

alexxandra, aš užskaityčiau  biggrin.gif
Citra, gal nelabai geras fotkinimo kampas, lyg iš viršaus, ir nesimato kaip kinta fonas  ax.gif (mudvi vienam rajone gyvenam smile.gif )

Gal dar ir kaimynkos busim biggrin.gif
Mane irgi blasko fonas.
Kas del mano ND,tai ir man kazko nelabai limpa tos foto unsure.gif Gal tikrai kaip tu sakai, ne tas kampas. Noriu turiu ir truputi kitu kampu nupaveiksluotu. Na ziuresiu,ka labiau ismanancios pasakys rolleyes.gif
Papildyta:
O cia biski imesiu savo pirmuosius bandymus fotografavino srityje rolleyes.gif Fokusuota i apatini ziedeli.
Labai idomu suzinoti klaidas, kaip pati kompozicija,ar vykusi ar nelabai.

Pati isvaizduoju,kad tas baltas pukas toliau blasko. Neturetu jo buti.

user posted image

o cia pirmasis mano pagautas vabalelis (gaila,kad per velai ji pamaciau, tai nespejau normaliai prizoominti )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 21 gegužės 2009 - 20:21
Vis skaitineju, o parasyt laiko ir nelieka blush2.gif
Jauciu normaliu kadru neisgausiu kol nenusipirksiu kito objaktyvo(o dabar dar biskis krize pirkt nauja biggrin.gif ), atrodo nusistatau viska normaliai, tai arba nuotraukos per tamsios arba sujudejes vaizdas doh.gif verysad.gif

Imetu keliata kadru visiek blush2.gif Ar nors kiek idomi si nuotraka jums?
user posted image

Ar truksta ryskumo siam buitekui?
user posted image

Ar kabina nors kiek?
user posted image
Atsakyti