Mergaites, niu gi nusipirkau dekla fotikui
topo centre 30 % nuolaida case logic visiems deklams
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 15:29)
Tiny, man visi komentarai tikę O dabar aš kaip tik ir mokausi atlikti viską techniškai teisingai, ačiū
InesaS, F/5,6, židinio nuotolis 105mm, išlaikymas 1/1000 s, fotografuota su diafragmos prioritetu (taip vadinasi A nustatymas, taip? )
InesaS, F/5,6, židinio nuotolis 105mm, išlaikymas 1/1000 s, fotografuota su diafragmos prioritetu (taip vadinasi A nustatymas, taip? )
Dekui.Na kai blikai akiu man jau nebeblizgina,tai galiu pasakyti,kad is visu foto,spyna labiausiai vykusi.2-3 fokusas i niekur,,pirmoje noretusi ryskumo.
QUOTE(Tiny @ 2009 05 21, 15:32)
Yes
QUOTE(inesaS @ 2009 05 21, 15:33)
Dekui.Na kai blikai akiu man jau nebeblizgina,tai galiu pasakyti,kad is visu foto,spyna labiausiai vykusi.2-3 fokusas i niekur,,pirmoje noretusi ryskumo.
Spynos kažkaip ir daugiau gavosi ryškių labai nuotraukų, o dėl tos pirmos, tai šitos man spalvos gražesnės, bet pirmoj pienės gražiau atrodo. Bet žiūriu, kad įkėlus man kažkaip spalvas pavogia... Kompe ryškesnės. Kaip taip gali būti? ar čia aš žliba?
Man asmeniškai šita dar vykusi spalvų atžvilgiu.
Viskas daugiau nebededu tik namų darbus
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 15:49)
Viskas daugiau nebededu tik namų darbus
Dek,dek paciai nuo to geriau Spalvas vagia zinok kazkas.Na cia paskui atsirinksi niuansus,vieni albumai vagia kokybe,kiti per daug priryskina ir t.t.
O va spynos sitoj foto,tik desnio kampo apacia fokuse Nu bet buna,kad kai ziuri lygtais gerai,isidedi i cia ziurek nerysku,fokusas grybauja.
Na man visgi geriausias yra flicr'is. TIk reik dėti tokią foto, kurią rodysi (tarkim 600x400 px)
QUOTE(inesaS @ 2009 05 21, 15:55)
Dek,dek paciai nuo to geriau Spalvas vagia zinok kazkas.Na cia paskui atsirinksi niuansus,vieni albumai vagia kokybe,kiti per daug priryskina ir t.t.
O va spynos sitoj foto,tik desnio kampo apacia fokuse Nu bet buna,kad kai ziuri lygtais gerai,isidedi i cia ziurek nerysku,fokusas grybauja.
Aha, fokusas tik dešiniam kampe.. Žinau... O įmanoma, kad visa spyna būtų fokuse? Ar tada diafragma mazint?
O per kokius albumus jus dedat? Sitos visos per fotki, nes flickr pas mane limitas...
žiūriu ar šitos spalvų nenuvogė
Pažiūrėjau, kad gerokai ryškesnė kompe vistiek...
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 16:49)
kaip graziai ir ryskiai atrodo sita piene as irgi siandien bandziau pora kadru tokiu pukuciu padaryt, bet nelabai prilygsta anie sitam
ir tas marumynas kaip man graziai atodo
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 17:44)
Tin-tin ačiū. o tu irgi pasirodyk, neabejoju, kad kažkas ger vistiek turėjo gi gautis ar ne?
stai kas man gavosi... pati galvoju, kad pernelyg susilieja su fonu, reikejo fotkinant labiau pritupti gal
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 16:00)
O per kokius albumus jus dedat? Sitos visos per fotki, nes flickr pas mane limitas...
per flickr dauguma deda bet jei limitas isnaudotas o antro albumo negalima ten susikurt
fotki.com numuilina kokybe kaip ir photobucket
Tin-tin, pukeliu baltumas kazkoks zalias
QUOTE(Valetta @ 2009 05 21, 17:52)
aha, as irgi matau, kad balta kazkaip nelabai balta
Laba ir vėl aš čia su namų darbais iškart atsiprašau, kad kitų foto nepakomentuoju, bet vos prisedu, tai ant galvos mažoji lipa
alexxandra man spyna labiausiai dėl to mėlynumo žaliam fone.
Tin-tin aš kažkaip irgi norėčiau, kad ta pienės viršūnė ne taip su fonu susilietų, gal nuo jo ir žalias pūko atspalvis ...ir gal man dar erdvės tam pūkeliui daugiau norėtųsi.
ND 2-tra dalis (zoom'as):
14mm
26mm
42mm
ND 3-čia dalis (priartėjimas fiziškai):
1
2
3
kaip ND?
alexxandra man spyna labiausiai dėl to mėlynumo žaliam fone.
Tin-tin aš kažkaip irgi norėčiau, kad ta pienės viršūnė ne taip su fonu susilietų, gal nuo jo ir žalias pūko atspalvis ...ir gal man dar erdvės tam pūkeliui daugiau norėtųsi.
ND 2-tra dalis (zoom'as):
14mm
26mm
42mm
ND 3-čia dalis (priartėjimas fiziškai):
1
2
3
kaip ND?