Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 4 tema

Mergaites, niu gi nusipirkau dekla fotikui biggrin.gif
topo centre 30 % nuolaida case logic visiems deklams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 15:29)
Tiny, man visi komentarai tikę smile.gif O dabar aš kaip tik ir mokausi atlikti viską techniškai teisingai, ačiū aciuks.gif

InesaS, F/5,6, židinio nuotolis 105mm, išlaikymas 1/1000 s, fotografuota su diafragmos prioritetu (taip vadinasi A nustatymas, taip? smile.gif )

Dekui.Na kai blikai akiu man jau nebeblizgina,tai galiu pasakyti,kad is visu foto,spyna labiausiai vykusi.2-3 fokusas i niekur,,pirmoje noretusi ryskumo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 05 21, 15:32)

Yes yess.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 05 21, 15:33)
Dekui.Na kai blikai akiu man jau  nebeblizgina,tai galiu pasakyti,kad is visu foto,spyna labiausiai vykusi.2-3 fokusas i niekur,,pirmoje noretusi ryskumo. ax.gif

biggrin.gif
Spynos kažkaip ir daugiau gavosi ryškių labai nuotraukų, o dėl tos pirmos, tai šitos man spalvos gražesnės, bet pirmoj pienės gražiau atrodo. Bet žiūriu, kad įkėlus man kažkaip spalvas pavogia... Kompe ryškesnės. Kaip taip gali būti? ar čia aš žliba?

user posted image

Man asmeniškai šita dar vykusi spalvų atžvilgiu.

user posted image

Viskas daugiau nebededu tik namų darbus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 21 gegužės 2009 - 15:50
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 15:49)
Viskas daugiau nebededu tik namų darbus  doh.gif

Dek,dek paciai nuo to geriau mirksiukas.gif Spalvas vagia zinok kazkas.Na cia paskui atsirinksi niuansus,vieni albumai vagia kokybe,kiti per daug priryskina ir t.t.
O va spynos sitoj foto,tik desnio kampo apacia fokuse mirksiukas.gif Nu bet buna,kad kai ziuri lygtais gerai,isidedi i cia ziurek nerysku,fokusas grybauja. ax.gif
Atsakyti
Na man visgi geriausias yra flicr'is. TIk reik dėti tokią foto, kurią rodysi (tarkim 600x400 px) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 21 gegužės 2009 - 15:58
QUOTE(inesaS @ 2009 05 21, 15:55)
Dek,dek paciai nuo to geriau  mirksiukas.gif Spalvas vagia zinok kazkas.Na cia paskui atsirinksi niuansus,vieni albumai vagia kokybe,kiti per daug priryskina ir t.t.
O va spynos sitoj foto,tik desnio kampo apacia fokuse mirksiukas.gif Nu bet buna,kad kai ziuri lygtais gerai,isidedi i cia ziurek nerysku,fokusas grybauja. ax.gif

Aha, fokusas tik dešiniam kampe.. Žinau... O įmanoma, kad visa spyna būtų fokuse? Ar tada diafragma mazint?

O per kokius albumus jus dedat? Sitos visos per fotki, nes flickr pas mane limitas...
žiūriu ar šitos spalvų nenuvogė

user posted image

Pažiūrėjau, kad gerokai ryškesnė kompe vistiek...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 21 gegužės 2009 - 16:19
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 16:49)

kaip graziai ir ryskiai atrodo sita piene wub.gif as irgi siandien bandziau pora kadru tokiu pukuciu padaryt, bet nelabai prilygsta anie sitam blush2.gif
ir tas marumynas kaip man graziai atodo ax.gif
Atsakyti
Tin-tin ačiū. o tu irgi pasirodyk, neabejoju, kad kažkas ger vistiek turėjo gi gautis ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 17:44)
Tin-tin ačiū. o tu irgi pasirodyk, neabejoju, kad kažkas ger vistiek turėjo gi gautis ar ne? smile.gif

stai kas man gavosi... blush2.gif pati galvoju, kad pernelyg susilieja su fonu, reikejo fotkinant labiau pritupti gal g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 16:00)
O per kokius albumus jus dedat? Sitos visos per fotki, nes flickr pas mane limitas...
žiūriu ar šitos spalvų nenuvogė

per flickr dauguma deda mirksiukas.gif bet jei limitas isnaudotas g.gif o antro albumo negalima ten susikurt g.gif
fotki.com numuilina kokybe kaip ir photobucket doh.gif

Tin-tin, pukeliu baltumas kazkoks zalias doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 21 gegužės 2009 - 16:54
QUOTE(Valetta @ 2009 05 21, 17:52)

Tin-tin,  pukeliu baltumas kazkoks zalias  doh.gif  schmoll.gif

aha, as irgi matau, kad balta kazkaip nelabai balta g.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ir vėl aš čia su namų darbais ax.gif iškart atsiprašau, kad kitų foto nepakomentuoju, bet vos prisedu, tai ant galvos mažoji lipa blush2.gif
alexxandra man spyna labiausiai ax.gif dėl to mėlynumo žaliam fone.
Tin-tin aš kažkaip irgi norėčiau, kad ta pienės viršūnė ne taip su fonu susilietų, gal nuo jo ir žalias pūko atspalvis g.gif ...ir gal man dar erdvės tam pūkeliui daugiau norėtųsi.
ND 2-tra dalis (zoom'as):
14mm
user posted image
26mm
user posted image
42mm
user posted image
ND 3-čia dalis (priartėjimas fiziškai):
1
user posted image
2
user posted image