Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 4 tema

Mergaites,kazkaip sugalvojau susitvarkyti savo senas jau padarytas ant popieriaus, kokiu 5 metu senumo nuotraukas.Nu siaubas.Kaip jos man galejo buti grazios?kaip as jas zmonem galejau rodyti,nu niekaip nesuprantu unsure.gif Dangus isdeges,centruota viskas,nu kazkokis kosmaras.Va jas bevartydama ir mesdama i siuksliu deze,supratau kiek daug man dave sitie mokslai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 15:19)
turiu ten savo favorite -VV wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  ten ir rysku, ir grazu, ir su mintim wub.gif  wub.gif  wub.gif  ne vien mianas, kur niekam neina suprast blush2.gif  blush2.gif na tik isrinktiesiems ax.gif

Tikrai aki traukiancios foto. Turi kazka TOKIO wub.gif Beje ten uzmaciau garbanele, kuri i taviske labai nesa wub.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 05 21, 15:53)
Mergaites,kazkaip sugalvojau susitvarkyti savo senas jau padarytas ant popieriaus, kokiu 5 metu senumo nuotraukas.Nu siaubas.Kaip jos man galejo buti grazios?kaip as jas zmonem galejau rodyti,nu niekaip nesuprantu unsure.gif Dangus isdeges,centruota viskas,nu kazkokis kosmaras.Va jas bevartydama ir mesdama i siuksliu deze,supratau kiek daug man dave sitie mokslai ax.gif

Tikiuosi ir as kadanors taip pat sakysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 21, 14:53)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi, as ne neziurau lotuliukas.gif man uztenka, kad va daugiau nei pusmetis vaiko fotkes nespausdintos ir netvarkytos..pradejau rinkt cool.gif nera ka spausdint lotuliukas.gif va cia tai sakes doh.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 05 21, 14:56)
Tikrai aki traukiancios foto. Turi kazka TOKIO  wub.gif Beje ten uzmaciau garbanele, kuri i taviske labai nesa  wub.gif

ji ir uzsiima rimtai fotografija thumbup.gif ir technika kookia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 21, 13:18)
Visai nedidelis jis, kai pripranti labai faina biggrin.gif
Sadi, o Tavo 50-ukas 1,8 ane?

aha, per akis man ir šito smile.gif

QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 21, 14:47)
ir stai siandien pasinaudojau patarimu fotografuot lauke, namu darbus bandysiu pademonstruot veliau, o dabar noreciau parodyt viena is siek tiek (mano manymu)pavykusiu kadru. taigi noriu komentaru  ax.gif zinau, ne stebukla rodau, bet noriu pasidalinti  blush2.gif

Man gražu smile.gif Labai fainos sodrios spalvos. Man tik norisi viršunėlės arba visos, arba stipriau apkirptos. Nes dabar vaizdas kad netilpo smile.gif Bet šiaip labai miela akiai smile.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 05 21, 14:56)
Bet iš kitos pusės aš tai nematau tame nieko blogo ir gėdingo, ne visos gi didžiosios menininkės, tai daba jei aš negaliu padaryt lygiavertės foto tai tada visai nieko nekelt? (tik nesiųskit į temą fotkinam ir grožimės smile.gif ) Nes aš puikiai matau kad mano kadrai toli gražu ne tokie, kokių norėčiau  rolleyes.gif 

Na ten šneka buvo ne apie tai. Ten ir sakė - jei mokaisi, bandai, viskas ok, dėk,klausk. Bet kai nufotkina, mato kad š..., bet vistiek deda - žinau kad bloga, bet kaip jums smile.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 05 21, 14:58)
o aš galvojau, kad aš čia viena tokia trenkta, kad pabyrėjus anam kolektyvui net fotiko į rankas nesinori imti... nes tam būriui aš žiauriai per silpna, o čia kol kas neturiu ką veikt sad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 21, 15:05)
. Bet kai nufotkina, mato kad š..., bet vistiek deda - žinau kad bloga, bet kaip jums smile.gif

o tai ar buvo ten tokiu? g.gif as nepamenu tada lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, merginos jūs ir pliurpailos biggrin.gif
tik spėk skaityti ir žiūrėti.

Man Citros ND patiko labai thumbup.gif
O mano treti ND tures luktert siek tiek, nes per paskutines dvi dienas fotika numarinau. O gerų kadrų... kaip čia pasakius.

Užknisiu aš jus su savo klausimais ir nuotraukom, bet labai noriu išmokti. Bent jau truputį perprasti fotografavimą. Keletas iš rytinio žygiavimo į darbą:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

noriu kritikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 21 gegužės 2009 - 15:16
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 16:14)

Man sita atrodo labiausiai pavykusi smile.gif Mano nuomone, fokusas labai vietoje. Ir tas fonos labai graziai isplaukia...

Tos su smilgom nieko ypatingo. O su spyna, tai techniskai teisingai atlikta, bet irgi nieko ispudingo sakyciau. Sorry, jeigu komentaras pasirodys niekam tikes blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 21 gegužės 2009 - 15:23
QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 15:14)
o tai ar buvo ten tokiu? g.gif as nepamenu tada lotuliukas.gif

Tokiu uzeidavo.Ir dabar uzeina.Negaliu pakesti,kai zmogui sakai,nes jis to paklausia,kad blogai tas,anas,fokuso visai nera,ranka sudrebejus,o jis sako,tai as cia spicialiai taip dariau ir man labai grazu doh.gif Nu man truksta kantrybe juodai.Juk mokinames,ir is savo klaidu mokinames,kam meluoti.Jau cia ne toks lygis,kad netpazintumem elementariu klaidu,nuo bandymi daryti mena. mirksiukas.gif
Papildyta:
alexxandra,didelis pliusas uz netycia pagautus blikus 2 ir 3 foto wub.gif Gal gali parasyti nustatymus su kokiais fotkinai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 21, 16:25)
alexxandra,didelis pliusas uz netycia pagautus blikus 2 ir 3 foto wub.gif Gal gali parasyti nustatymus su kokiais fotkinai? bigsmile.gif

O kas yra blikai? Tie skrituliukai?
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 05 21, 15:27)
O kas yra blikai? Tie skrituliukai?

Aha bigsmile.gif
Atsakyti
Tiny, man visi komentarai tikę smile.gif O dabar aš kaip tik ir mokausi atlikti viską techniškai teisingai, ačiū aciuks.gif

InesaS, F/5,6, židinio nuotolis 105mm, išlaikymas 1/1000 s, fotografuota su diafragmos prioritetu (taip vadinasi A nustatymas, taip? smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 21, 16:29)
fotografuota su diafragmos prioritetu (taip vadinasi A nustatymas, taip? smile.gif )

Aha mirksiukas.gif
Atsakyti