Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 4 tema

QUOTE(žmogiukas @ 2009 05 21, 14:58)
o aš galvojau, kad aš čia viena tokia trenkta, kad pabyrėjus anam kolektyvui net fotiko į rankas nesinori imti... nes tam būriui aš žiauriai per silpna, o čia kol kas neturiu ką veikt sad.gif

vava ir aš panašiai jaučiuos
Tin-tin spalvos tikrai gražios,sodrios, gaila fokusas nuklydo.
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 05 21, 13:56)
Vienas dalykas mane džiugina,kad matau kas yra negerai. O dar būna kad žiūriu aš tas nuotraukas, dėl kurių visi aikčioja ir pilna ten nukapotų galūnių , bet visiems tinka, tai va šito aš nesuprantu kur yra priimtinos nukapotos galūnės , o kur blogis. Tas pats ir dėl centruotų kompozicijų.

ir as ir as ten vienintele idejau su panasiais prierasais blush2.gif lotuliukas.gif bet ir nieko blogo nematau -bet isvadas pasidariau tongue.gif

vat vat -kartasi noris vat butent to thumbup.gif as vis galvoju, kad per daug savo kadru nubrokiju ax.gif nu bet ir neturiu, kas apsviestu cool.gif

aciu blush2.gif kad ten kaip buvau, taip ir liksiu naujoke ax.gif lotuliukas.gif amzina lotuliukas.gif dzin -ne pagaliuku ejau biggrin.gif
QUOTE(žmogiukas @ 2009 05 21, 13:58)
o aš galvojau, kad aš čia viena tokia trenkta, kad pabyrėjus anam kolektyvui net fotiko į rankas nesinori imti... nes tam būriui aš žiauriai per silpna, o čia kol kas neturiu ką veikt sad.gif

as vel pradejau imt mirksiukas.gif visai nesenai thumbup.gif del silpnumo drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nes ir siaip -cia buvo, kai kas ne taip pakomentavo pazengusiu foto -vos ne per galva gavo, kad minties nepagavo blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 21 gegužės 2009 - 14:08
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 21, 14:03)
tas stabilizatorius skirtas tik netyciniams krestelejimams, vejo gusiams ir pan., bet jojant ant arklio tai tikrai nepafotkinsi laugh.gif na tikrai jis nestebuklas - skaitosi taip, kad ta stabilizacija leidzia pailgint islaikyma per 2 stopus, kai tu fotkini be sujudinimo pvz. ant 1/125, tai ta stabilizacija suteiks tau galimybe fotkint pvz ant 1/40 be isplaukimo wink.gif oi, nemoku as sklandziai aiskint, nezinau ar tau kas paaiskejo  doh.gif ir skaitosi, kad stabilizacija reikalinga labiau teleobjk, o tavo pasirinktas tikrai yra trumpas ir manau, kad tikrai jam nera butina ta stabilizacija, tik pakelia jo kaina smile.gif

na cia musu kukli nuomone smile.gif
lyg vakar tikrai visu perziurejau - gal nerode  unsure.gif

Viskas man aisku.Dekui tau labai uz issamia informacja. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 05 21, 14:56)
....................

Bonda, peržiūrėjau tavo kūdros darbus, likau maloniai nustebinta  thumbup.gif

pirmai pasisakymo daliai drinks_cheers.gif

kur kur? bonda kudroj? bigsmile.gif duok tiesiogini linka cool.gif

4u.gif ir as taip pat verysad.gif
Atsakyti
Rasytce
taip, taip ir bus, kad nerode.. smile.gif

inesaS, mirksiukas.gif

Jurina,aciu, man irgi gaila, kad nepavyko padaryt, kaip priklauso verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 21, 14:07)

kur kur? bonda kudroj?  bigsmile.gif duok tiesiogini linka  cool.gif

bonda ne kudroj, bonda -pelkej plaukios amzinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 21, 14:07)
pirmai pasisakymo daliai  drinks_cheers.gif

kur kur? bonda kudroj?  bigsmile.gif duok tiesiogini linka  cool.gif
4u.gif ir as taip pat  verysad.gif

Pas pazengusiuosius pirmam puslapi rasi nuoroda i Bondos linka mirksiukas.gif Na o as su fotiku susipykau kur kas anksciau nei ivyko issikraustymas,ir va laukiu kada prasides cia pas naujokus kurybiniai techniniai ND,tikiuosi,kad uzeis ir man noras sudalyvauti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 21, 15:07)
Rasytce
taip, taip ir bus, kad nerode.. smile.gif

inesaSmirksiukas.gif

Jurina,aciu, man irgi gaila, kad nepavyko padaryt, kaip priklauso  verysad.gif

oj tik nelūdėk dėl to, pilna gėlių ir kt objektų dabar aplinkui, tik eik ir fotkink smile.gif
Tinkamai sufokusuot tikrai ne sudėtinga, sunkiausia su razinka nufotkint.
Tikiuos, Bonda ne prieštaraus:
http://fotokudra.lt/aut.php?aut=9575

Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 05 21, 15:09)
bonda ne kudroj, bonda -pelkej plaukios amzinai lotuliukas.gif

Ar seniai pelkėj? taisykles kūdros skaičiau, bet nesupratau
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 05 21, 14:16)
Ar seniai pelkėj? taisykles kūdros skaičiau, bet nesupratau

oi nzn, nelabai senai... kada cia man uzplauke uzsiregistruot mirksiukas.gif lotuliukas.gif ai, ten labai savotiska... ir reikia miiiaaaano, jei nori pagaliuku tongue.gif lotuliukas.gif o jei nenori -tai gali det, kas prie dusios -kaip, as blush2.gif lotuliukas.gif negi kazkam pataikausi g.gif schmoll.gif
o uzsiregistravau, nes bent foto pastoviai paziuriu kitu... susidarai nuomone..gal keiti savo poziuri mazumele tongue.gif ... nes kitaip sunku prisiverst ax.gif turiu ten savo favorite -VV wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ten ir rysku, ir grazu, ir su mintim wub.gif wub.gif wub.gif ne vien mianas, kur niekam neina suprast blush2.gif blush2.gif na tik isrinktiesiems ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 21 gegužės 2009 - 14:35
Aha jau kažkaip buvo kalba apie VV, tai peržiūrėjau jos darbus, labai patiko, ir kur šian kažkur minėjo apie Zajac, irgi patiko
Atsakyti

Lyg apie mane rašytum... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nei šen, nei ten... Čia nespėju su tempais, ten su kokybe lotuliukas.gif ir persiplėšk...

Beje VV laimėjus konkursą (efoto.lt plačiau)... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 21 gegužės 2009 - 14:45
QUOTE(Ninin @ 2009 05 21, 14:44)
, ten su kokybe  lotuliukas.gif ir persiplėšk...

abejoju, kad su kokybe nespeji mirksiukas.gif nebent su mintim tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti