Įkraunama...
Įkraunama...

Varnikės dieta

QUOTE(natasonok @ 2009 09 05, 20:28)
Puiku thumbup.gif  Aciu uz atsakyma 4u.gif Nes kai darbe visi pietauja,o tu su vienu sumustinuku,nu nelabai ax.gif  ax.gif

Nepamiršk pasigirti kaip sekasi laikytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2009 09 06, 20:23)
Nepamiršk pasigirti kaip sekasi laikytis  4u.gif

Pora dienu laikausiu, aisku buvo nukriepimai,nukrito -1 kg 4u.gif Dabar laikausi Delcios dieta,kai pasibaigs,grisiu prie tokio maitinimo kaip jus rekomendavote 4u.gif
Atsakyti
Mes su vyru ruošiamės nuo pirmadienio pasilaikyti šios dietos, reikia truputį pasidailint ir jėgas atgauti, nes tik pukšim kaip jėgų nėra ir noro niekam doh.gif
Gal kuri norėtų prisijungti?
Atsakyti
sveika wink.gif kaip smagu del taves kad ne tik viena dietos laikaisi, bet kartu su vyru, manau iskarto daug lengviau smile.gif norejau paklausti ar yra kazkoks specialus mesos paruosimo budas? ar galima mesa ruosti kaip tik man patinka? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas_smile @ 2009 11 09, 21:27)
sveika wink.gif kaip smagu del taves kad ne tik viena dietos laikaisi, bet kartu su vyru, manau iskarto daug lengviau smile.gif norejau paklausti ar yra kazkoks specialus mesos paruosimo budas? ar galima mesa ruosti kaip tik man patinka? tongue.gif

Specialaus būdo nėra, tik gaminant naudoti labai nedaug riebalų, o geriausia be jų wink.gif
Atsakyti
laba,
norejau paklausti, kodel negalima kavos ir juodos arbatos? kaip kofeinas itakoja sios dietos efektyvuma?
galvoju pasilaikyti ax.gif bet taip pat esu dar maitinanti mamyte, ir del pienelio geriu labai daug arbatu (ivairiu, tame tarpe ir juoda) su pienu, apie 4 litrus per diena.
Atsakyti
Liaba mirksiukas.gif ,siaip meniu tai tikrai neblogas,bet siaip mesos nevalgau nes man jinai neskani,ir stengiuosi po 18.00val nevalgyti,tai man nelabai kas ir iseina,bet siaip esu uz sveika mytiba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virgonca @ 2010 02 11, 17:47)
laba,
norejau paklausti, kodel negalima kavos ir juodos arbatos? kaip kofeinas itakoja sios dietos efektyvuma?
galvoju pasilaikyti  ax.gif  bet taip pat esu dar maitinanti mamyte, ir del pienelio geriu labai daug arbatu (ivairiu, tame tarpe ir juoda) su pienu, apie 4 litrus per diena.

Kavą ir arbatą jau aptarėm per AŽ biggrin.gif
Papasakok daugiau, kaip sekasi laikytis, ar nesunku? kaip suprantu jau 3 diena
Atsakyti
Dieta dalykas geras.
Bet taip dažnai dirbančiam valgyti neišeina.
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2009 05 20, 17:29)

I savaitė
9.00 val.
avižinių dribsnių košė (išvirtos didelis puodelis)
su trim džiovintom slyvom košę verdam vandeny, cia ne pats skaniausias dalykas, as perku "nordik" nes kitos visai man neskanu. taciau ši košytė iš ryto yra begalo sveika, ji priduoda energijos kaip kavos puodelis (kavos šioje dietoje negalima,kaip ir juodos arbatos) beto valo žarnyna, džiovintos slyvos neleis užkietėti viduriams.
11.00 val.
200g(stiklinė) raugintų pasukų (man skanu)
13.30 val.
2 vnt. kviečių geletos (duoniukai)
geras šaukštas tepamo varškės sūrelio (pvz.rama) ir
maždaug 17 cm agurkas
17.00 val.
120g vištos krūtinėlės (galima keisti į jautieną, jūros lydeka, kepti ar virti, be taukų, prieskoniai galimi, tik neperdaug)
2 puodeliai šviežių daržoviu, įvairių (galima ir daugiau)
ant salotų šaukštas aliejaus (geriausia su užrašu "extr virgin" jis sveikiausia)
19.30 val.
80 g. 0,8% riebumo varškės
su šaukštu natūralaus medaus
prieš miegą
250 g. 2,5% riebumo geriamo jogurto (aš gerdavau smilgelę)
Iš viso: 1145 kcal; 29.11 riebalų; 153.38 angliavandeniai; 71.20 proteinai

II savaitė

9.00 val.
250 g jogurto Smilgelė
0,5 puod. Sojų dribsnių
10.30 val.
Persikas arba kivis
12.30 val.
1 vnt vidutinis pomidoras
35-40 g lašišų file (sūdyta geriau)
1 riekė ruginės duonos
17.00 val
2 puod. Įvairių šviežių daržovių
1 š. aliejaus
110 g veršiena, žuvis arba vištiena
19.30 val.
3-4 vnt krabų lazdelės
1 pomidoras vid,dydžio
125 g jogurto be priedų
Priš miegą 0,5 stikl. raugintų pasukų
Iš viso: 1150 kcal, 28 riebalai, 145 anglevandeniai, 79 proteinai

III savaitė

9.00 val.

0,5 puodelio pieno (2% rieb.)
1 stikl. grikių dribsnių
11.00 val
50g glaistytas sūrelis (ne šokoladu! arba Actimeli buteliukas)
12.30 val
1 vnt kviečių geletos
Sriubytė iš 0,5 puod. morkų ir 1 puod. Kalafioro
17.00 val
2 puod. Įvairių šviežių daržovių
1 š. aliejaus
110 g žuvies, vištienos ar jautienos
19.30 val
1 puod. Salotos žalių lapų
17 cm agurkas
1 š. aliejaus
40-50 g tuno savose sultyse
Prieš miega jei norisi
200 g Smilgelės (arba kitas geriamas iki 2% rieb.)
Iš viso: 1155 kcal, 30 riebalų, 165 angliavandenių, 60 proteinų

Sveikos,
Gal kas startuos su Varnikes meniu?
Beje, gal pati parasys, ar pavyko islaikyti svoriuka, ir kaip su ta rytine kava? ji kaip veikia maitinimasi?kad jos negalima. Aciu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bos @ 2012 12 28, 16:16)
Sveikos,
Gal kas startuos su Varnikes meniu?
Beje, gal pati parasys, ar pavyko islaikyti svoriuka, ir kaip su ta rytine kava? ji kaip veikia maitinimasi?kad jos negalima. Aciu.. smile.gif

Mes su vyru ruosiames nuo pirmadienio laikytis. Juk nauji metai, nauji uzmojai, nauji issikelti tikslai.
Svoris nesugrizta greitai, nes medziagu apykaita nesuleteja sios dietos pasilaikius.
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2013 01 03, 14:16)
Mes su vyru ruosiames nuo pirmadienio laikytis. Juk nauji metai, nauji uzmojai, nauji issikelti tikslai.
Svoris nesugrizta greitai, nes medziagu apykaita nesuleteja sios dietos pasilaikius.

Man įdomu ar pasilaikius 3 savaites dietos toliau būtų kita (sudaryta vėl dietologės), ar kartoti viską nuo 1 savaitės?
Atsakyti