QUOTE(brashke77 @ 2009 05 23, 15:36)
as puikiai suvokiu, kodel geriant alkoholi nekrinta svoris. Taciau zinau ,kodel chroniski yra kudi
Ta issiaiskinau nesunkiai.
Mane glumina ir klaidina va kas: kodel rekomenduojama kasdien isgerti raudonojo vyno, nes: degina riebalus, naikina laisvuosius radikalus ir tt ir tt ... Reiskia, kad ir laikausi dietos, vynas man nepakenks??
Stai , kur didziausias priestaravimas.
Del kito alkoholio, kaip jau ir minejau, - issiaiskinta.
Man ta nuomonė, kad vynas kasdien yra sveika, nepriimtina, kažkieno skambi frazė ir tiek
Kad ir koks alkoholis ar balta ar vynas ar konjakas ar alus yra alkoholis, kuris po truputį žudo mūsų smegenų ląsteles, o jos taip greit neatsistato. Esu pastebėjus, kad žmonės kurie dažnai mėgaujasi šiais gėrimais darosi "buki" su jais nėra įdomu bendrauti. Kad ir išsiblaivę jie tokie paviršutiniški būna. Aišku, taurė vakare atrodo nėra daug. Bet aš nuo tos taurės tai apsvaigstu ir ant rytojaus jaučiuosi ne taip kaip visada. Todėl stengiuosi šį malonumą savaitgaliams palikti.
Mano vienas giminaitis, jam tik 20 metų, kiekvieną vakarą išgeria po alaus buteliuką. Pas jį šeimoj taip priimta, tėvas vis alų maukia namie, ir jis vis prisijungdavo, nors dar vidurinės nebuvo baigęs. Anksčiau vaikinas vienas iš geriausių klasėj buvo, pirmūnas, o dabar įstojo į universitetą ir vos paveža, nesugeba susikaupti ties mokslais. Be to, pilvas tai kaip pas kokį sena diedą
Jis būtų mano vaikas, tai tikrai į kailį aš jam įkrėsčiau ir liepčiau susiimt.