Įkraunama...
Įkraunama...

Varnikės dieta

QUOTE(varnikė @ 2009 05 20, 18:29)
avižinių dribsnių košė (išvirtos didelis puodelis)
su trim džiovintom slyvom košę verdam vandeny, cia ne pats skaniausias dalykas, as perku "nordik" nes kitos visai man neskanu.

Jopstvailiok ! censored2.gif biggrin.gif
Kam cia avizine kose neskanu ? swoon.gif As del jos mega_shok.gif galiu, ir be jokiu drusku ir pienu ! Tik ant vandenuko essen.gif lotuliukas.gif pasigedik moteriske, pats sveikiausias ir geriausias maistas topsecret.gif essen.gif essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 21 gegužės 2009 - 14:54
QUOTE(Masculine @ 2009 05 21, 15:52)
Jopstvailiok ! censored2.gif biggrin.gif 
Kam cia avizine kose neskanu ? swoon.gif As del jos  mega_shok.gif galiu, ir be jokiu drusku ir pienu ! Tik ant vandenuko essen.gif  lotuliukas.gif  pasigedik moteriske, pats sveikiausias ir geriausias maistas  topsecret.gif  essen.gif  essen.gif

ax.gif blush2.gif
Atsakyti
varnike, labai nebloga dieta, man patiktu. Tik va beda- megstu vynelio ikalti vakarais, megstu sumustinukus skanius. Kaip viso to atsisakyti? Skaitau Lengvas Budas Suliekneti- gal cia mane itikins mesti si iproti g.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2009 05 22, 20:35)
varnike, labai nebloga dieta, man patiktu. Tik va beda- megstu vynelio ikalti vakarais, megstu sumustinukus skanius. Kaip viso to atsisakyti? Skaitau Lengvas Budas Suliekneti- gal cia mane itikins mesti si iproti  g.gif

Sveika užėjus wink.gif
Vynelis jau prie šitos dietos netiks biggrin.gif o sumuštinukų tai ir čia neblogų yra. Manau, kad dėl gerų tikslų tai galima ir pakentėt kelias savaites. Reik čia jau sau kelt klausimą, kas tau svarbiau. Jei nuspręsi kad svarbiau numest vieną kitą kilogramą, tai suimk save į rankas, garsiai pasakyk sau, kad neesi jau mažas vaikas ir tu tai tikrai gali padaryti. Man tai padeda toks lengvas dialogas su savim lotuliukas.gif
Lengvą būdą ir aš skaičiau, na kertasi man ten kai kas su mano įsitikinimais ir viskas. Nors toks paskatinimas kažką keisti, įdėmiau pažiūrėti į tai ką valgai tikrai kad į naudą.
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2009 05 22, 23:27)
Sveika užėjus wink.gif
Vynelis jau prie šitos dietos netiks  biggrin.gif o sumuštinukų tai ir čia neblogų yra. Manau, kad dėl gerų tikslų tai galima ir pakentėt kelias savaites. Reik čia jau sau kelt klausimą, kas tau svarbiau. Jei nuspręsi kad svarbiau numest vieną kitą kilogramą, tai suimk save į rankas, garsiai pasakyk sau, kad neesi jau mažas vaikas ir tu tai tikrai gali padaryti. Man tai padeda toks lengvas dialogas su savim  lotuliukas.gif 
Lengvą būdą ir aš skaičiau, na kertasi man ten kai kas su mano įsitikinimais ir viskas. Nors toks paskatinimas kažką keisti, įdėmiau pažiūrėti į tai ką valgai tikrai kad į naudą.

as puikiai suvokiu, kodel geriant alkoholi nekrinta svoris. Taciau zinau ,kodel chroniski yra kudi tongue.gif Ta issiaiskinau nesunkiai.
Mane glumina ir klaidina va kas: kodel rekomenduojama kasdien isgerti raudonojo vyno, nes: degina riebalus, naikina laisvuosius radikalus ir tt ir tt ... Reiskia, kad ir laikausi dietos, vynas man nepakenks?? g.gif
Stai , kur didziausias priestaravimas.
Del kito alkoholio, kaip jau ir minejau, - issiaiskinta. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2009 05 23, 15:36)
as puikiai suvokiu, kodel geriant alkoholi nekrinta svoris. Taciau zinau ,kodel chroniski yra kudi  tongue.gif Ta issiaiskinau nesunkiai.
Mane glumina ir klaidina va kas: kodel rekomenduojama kasdien isgerti raudonojo vyno, nes: degina riebalus, naikina laisvuosius radikalus ir tt ir tt ... Reiskia, kad ir laikausi dietos, vynas man nepakenks??  g.gif
Stai , kur didziausias priestaravimas.
Del kito alkoholio, kaip jau ir minejau, - issiaiskinta.  cool.gif

Man ta nuomonė, kad vynas kasdien yra sveika, nepriimtina, kažkieno skambi frazė ir tiek schmoll.gif Kad ir koks alkoholis ar balta ar vynas ar konjakas ar alus yra alkoholis, kuris po truputį žudo mūsų smegenų ląsteles, o jos taip greit neatsistato. Esu pastebėjus, kad žmonės kurie dažnai mėgaujasi šiais gėrimais darosi "buki" su jais nėra įdomu bendrauti. Kad ir išsiblaivę jie tokie paviršutiniški būna. Aišku, taurė vakare atrodo nėra daug. Bet aš nuo tos taurės tai apsvaigstu ir ant rytojaus jaučiuosi ne taip kaip visada. Todėl stengiuosi šį malonumą savaitgaliams palikti.
Mano vienas giminaitis, jam tik 20 metų, kiekvieną vakarą išgeria po alaus buteliuką. Pas jį šeimoj taip priimta, tėvas vis alų maukia namie, ir jis vis prisijungdavo, nors dar vidurinės nebuvo baigęs. Anksčiau vaikinas vienas iš geriausių klasėj buvo, pirmūnas, o dabar įstojo į universitetą ir vos paveža, nesugeba susikaupti ties mokslais. Be to, pilvas tai kaip pas kokį sena diedą doh.gif Jis būtų mano vaikas, tai tikrai į kailį aš jam įkrėsčiau ir liepčiau susiimt.
Atsakyti
Na, tai ar laikosi kuri šios dietos? Norėtųsi išgirsti atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
gal galite parasyti kaip atrodo sojos dribsniai,kur juos pirkti?aciu
Atsakyti
Panasiai ir as maitinuosi. Sporto klube dave informacijos, tai taip ir raso kad 6 kartus ir porcijos saujos dydzio. 4kg pameciau su kopustu dieta, o kitus 3kg taip maitindamasi ir sportuodama maziau nei per menesi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siguliukas17: 24 rugpjūčio 2009 - 10:06
Sveika, sudomino toks maitynimas,gal galetumet pasakyti ar galima vietomis pasikeisti maitynima 4u.gif PVZ. 13.30 ir 17.00 4u.gif
Papildyta:
O galima vetuj pasuku,stykline kefiro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2009 08 23, 22:28)
gal galite parasyti kaip atrodo sojos dribsniai,kur juos pirkti?aciu

soju dribsniai
Manau galima rasti kiekvienoje didesnėje parduotuvėje. Aš perku Iki, yra toks sveikuolių skyrelis wink.gif
Papildyta:
QUOTE(natasonok @ 2009 09 05, 16:23)
Sveika, sudomino toks maitynimas,gal galetumet pasakyti ar galima vietomis pasikeisti maitynima 4u.gif PVZ. 13.30 ir 17.00 4u.gif
Papildyta:
O galima vetuj pasuku,stykline kefiro 4u.gif

Galima, gal net geriau būtų taip, nes čia pagal mane, sočiausią maitinimąsi paliko 17 val. nes man šiuo metu labiausia valgyt norisi.
vietoj pasukų kefyrą jei pakeisit tai irgi nieko labai baisaus, tik žiūrėkit kad ne pati riebiausią. Bet paragaukit pasukų, jos irgi nieko wink.gif
Atsakyti
Puiku thumbup.gif Aciu uz atsakyma 4u.gif Nes kai darbe visi pietauja,o tu su vienu sumustinuku,nu nelabai ax.gif ax.gif
Atsakyti