Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites? 2

QUOTE(jovana @ 2009 10 16, 14:55)
Dilma, nai nai flirt.gif

Manau, kad ikirtau tavo virveles  mirksiukas.gif

aciuks.gif
Rodyk mirksiukas.gif . Nieko ten sudėtingo gi nėra tongue.gif smile.gif
Atsakyti
einu perpinsiu ir ikelsiu. Dabar tai musu kasdienine darzeline plaukuosena
Atsakyti
labai nuostabiai ir tvarkingai supinta,o ar labai sunku?man nesigauna niekaip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 10 16, 17:55)
labai nuostabiai ir tvarkingai supinta,o ar labai sunku?man nesigauna niekaip verysad.gif

Jei manęs klausiat, tai nea, visai nesunku irnesakyk.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 10 16, 20:42)
Jei manęs klausiat, tai nea, visai nesunku irnesakyk.gif 4u.gif

jusu jusu biggrin.gif
o mergaites ilgi plaukai?maniškei tai plaukai zemiau peciu,bet pas ja labai daug tokiu kur trumpi ir lenda iš visur tai labai sunku supinti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 10 16, 21:10)
jusu jusu  biggrin.gif
o mergaites ilgi plaukai?maniškei tai plaukai zemiau peciu,bet pas ja labai daug tokiu kur trumpi ir lenda iš visur tai labai sunku supinti verysad.gif

Jau užukepalį siekia wub.gif . Ir trumpus plaukus galima pripint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 10 16, 21:26)
Jau užukepalį siekia wub.gif .

labai gražiai supinta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pacankike: 17 spalio 2009 - 19:57
Tema ir man tinka wub.gif sakau, dievas mane apdovanojo, padovanojęs man mergytę wub.gif plaukiukai mūsų ilgoki 4u.gif ir dabar jau prie šukų įprato. Didelė bėda dar išliko galvos plovimasis, bet bet....kad plaukai nesiveltų tai aš plaunu tik paprastu vaikišku muilu ir paskui išplovus, nusausinus sau ant delno užlašinu kelis lašiukus aliejaus natūralaus (perku pvz alyvuogių kauliukų ar ricinos tinka) ir tada patepu šiek tiek plaukus....Jeigu padauginsit šiek tiek kelias dienas plaukiukai atrodys tarsi susiriebalavę, bet paskui viskas bus liuks- ir žvilga ir auga gerai ir nesivelia 4u.gif
tai ir aš pradėjau visokius pynimus, tik rytais panelė nelabai kantri ir geros nuotaikos yra, tai aš 4u.gif daugiausia pinu- kelias supinu tada sudedu dar su keliom ir dar sudedu- gaunasi kaip tinklas ant galvos lotuliukas.gif bet labai smagu žaisti thumbup.gif manau ir daugiau pažaisiu, kai panelė kantresnė bus smile.gif
o mamyčių darbeliai nuostabūs bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Auksarankes mamytes thumbup.gif tiesiog sedevrai wub.gif
mes kasu dar neturim smile.gif
Atsakyti
Kokie dalykai gražus, perskaičiau 2 temas, mažajai pasakiau dabar ir mes pinsim smile.gif
Atsakyti
kaip laukiau mergaitės, galvojau, kad prigalvosiu visokių kasyčių, tačiau deja ax.gif Darželyje auklėtojoms dar pavyksta supinti, o man nesiduoda, vaikšto palaidais plaukučiais rolleyes.gif
Atsakyti
Maniškės labai velias plaukučiai, todėl jai peša, o kai būna tvarkingai susirišus, tada ne, todėl noriai šukuojas. Seniau vaikščiodavo visa kūtvėla, nesirišus biggrin.gif
Atsakyti