Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites? 2

QUOTE(Double Latte @ 2009 08 29, 11:57)
Ačiū už tokį operatyvų atsakymą  thumbup.gif

Man ir merginom kol kas labiausiai tiko tokio tipo, bet vaikiškų neberandu  g.gif  g.gif
tai ir klausiu, gal kokį 'tašką' išgirsiu.......
user posted image

man su tokiom nepatogu.laba reti tie dantukai.kuo skulkesni tuo geriau 4u.gif

QUOTE(mylimuke @ 2009 08 29, 12:29)
Dieviškos šukuosenos  thumbup.gif  Aš irgi saviškei auginu plaukus ilgus, kad galėčiau pint, bet kad nesileidžia  unsure.gif  Ar jūsiškės ramiai sėdi ir nesipriešina? Kaip įkalbėt?  blush2.gif

mano mergaitė labai megsta kai jai pinu plaukus.daug kas stebisi.bet as ja jau nuo mazu dienu pratinau prie plauku tvarkymo.iš pradžiu segtukai buvo segami/nes tik keli cm buvo,o veliau jau ir risau plaukučius.mes kasas pinames nuo kazkur 1,5m
Atsakyti
Maniškė gimė beveik plikutė ir plaukučiai ilgokai buvo menki, ploni, tai tik neseniai išeina supinti žmoniškas kaseles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 08 29, 13:51)
Maniškė gimė beveik plikutė ir plaukučiai ilgokai buvo menki, ploni, tai tik neseniai išeina supinti žmoniškas kaseles  ax.gif

tai zaiskit kaip zaidima su ja.nupirkit lele su ilgom kasos ir kartu pinkite plaukus.tada duokit dukrytei sukas,kad jums pasukuotu plaukus po to jus jai ir taip labai daznai darykite.pamatysite kaip pripras ir patiks.manoji princese po kiekvieno supinimo dar ir Aciu pasako flirt.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 08 29, 12:29)
Dieviškos šukuosenos  thumbup.gif  Aš irgi saviškei auginu plaukus ilgus, kad galėčiau pint, bet kad nesileidžia  unsure.gif  Ar jūsiškės ramiai sėdi ir nesipriešina? Kaip įkalbėt?  blush2.gif

Niu maniškė tai įprato būti pinama, kai žiūri multikus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2009 08 29, 15:32)
Niu maniškė tai įprato būti pinama, kai žiūri multikus  biggrin.gif

hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 08 29, 12:06)
laba diena
musu šukuosena dažniausiai buna tokia 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image

cia visai paprasta,bet kartu ir grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
nu stengiausi ir as nuo mazens segti visokius sagucius,budavo labai patenkinta maniske,bet paskutiniu metu visai nenori sukuotis doh.gif ka jau ten pintis rolleyes.gif Apskritai labai veliasi jos plaukuciai,nusipirkau tokio purskalo,kad lengviau sukuotusi,padeda,bet vistiek ta problemyte yra.Bandziau su savo kondicionierium tepti,kaip plaunu,tai tada ne taip veliasi,tik bijau,ar galima g.gif
Atsakyti
Aš tepu su rasos balzamu nenuplaunamu ir dar šlapius iššukuoju, nes irgi labai veliasi, garbanojasi.
Atsakyti
Pasiutele,puiki sukuosena thumbup.gif
Mano pupke dar visai mazai plauku turi,bet as dabar svajoju,kaip jai pinsiu kasytes.Parduotuvese kliuva zvilgsnis uz gumyciu ir segtuku lentynu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2009 05 21, 11:15)
Sukelsiu nuotraukytes  4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

kaip grazu,nuostabu wub.gif wub.gif thumbup.gif ir kaip ismokt taip sukuoti?is kur tiek kantrybes pas mama ir vaika smile.gif thumbup.gif

pas maniske plonuciai slidus plaukuciai nera labai ilgi daug sukuosenu nepridarysi doh.gif beto neisedi ji ilgai
Atsakyti
oi kokios grazios kasos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
teks kankinti saviske smile.gif nes kaip norisi kad su tokiomis kasytemis vaiksciotu 4u.gif
Atsakyti
Na auksarankes mamytes bigsmile.gif
o kaip jums perpina darzeliuose tongue.gif po miegelio aukletojos tokiu sedevru jauciu neatgamina biggrin.gif

wub.gif
Atsakyti