labai gražios šukuosenos pati visiškai nemoku pint, gal kai bus kam išsitreniruosiu
oho na cia, tai talentai tikri mamyciu mano dukryte retai kada leidziasi, jog pinciau plaukus, o be to neturiu jokiu sugebejimu specialiu, tai paprastai surisu, ns vis vien ilgai neisbuna, greit ispesa
Juratike13,SUPER taip nemoku ir tikrai niekada neišmoksiu maniškės plaukai trumpučiai,tai dažniausiai surišu uodegytę ar supinu dvi kasytes labai gražu
Ačiuka mergytės, bet nesakykit,kad neišmoksit...įsijunkite youtube ir darykit, viskas pavyks...
maniškės trumpi plaukučiai,slidūs, bet aš bandau
šįrytinė ,paprasta...turėjo būti išviršinis pynimas, bet nepavyko, nes tų plaukučių nedaug
šįrytinė ,paprasta...turėjo būti išviršinis pynimas, bet nepavyko, nes tų plaukučių nedaug
va cia tai bent!
QUOTE(juratike13 @ 2012 03 20, 11:41)
Ačiuka mergytės, bet nesakykit,kad neišmoksit...įsijunkite youtube ir darykit, viskas pavyks...
Gražumėlis Pasivogsim idėją
Dėkoju ne tik sau, bet ir savo kantruolei:)
Šiandien pyniau taip, paprastai, bet man labai patiko...
Šiandien pyniau taip, paprastai, bet man labai patiko...
labai grazu.. as ir seniau visaip pindavau,tik mano dukriukas nebesileidzia jei dabar einamiausia sukuoseno paprastai suristi ir paskui suupinti..na tai as bent jau tada pinu ne is 3,o is keturiu,penkiu,eglute,arba papinu is 3,surisu,paskui kokias tris kasytes,vel surisu ir dabaigiu vel viena kasa.
Aš nelabai ką galiu padaryti su tais plaukučiais, užsisakiau dar vieną daikčiuką, kurio man reiks,kai vos paaugs plaukučiai, tai vėl darysim naujų šukuosenų