Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites? 2

QUOTE(Pingvinukas @ 2009 05 28, 19:58)
DianaG, tikrai, kai tokios garbanos, tai nei šukuosenų nereikia  wub.gif

Kad mano vaikai turėtų nors vieną garbanėlę  ax.gif Lygūs visiškai plaukai...

Tiesa,labai gražu tos garbanos,bet kai jas reikia sušukuoti doh.gif
Mano pačios mažos buvo tokie plaukai,kaip mano mažosios smile.gif ,tai kiekvieną rytą verkdavau,kai mama šukuodavo cray.gif
O prieš einant į pirmą klasę mama nuvedė į kirpyklą ir nukirpo visiškai trumpai doh.gif ir ataugę plaukai jau taip nebesigarbanojo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 06 02, 15:34)
Tokios plaukų kilpos ten, kur jų nereikia biggrin.gif

Man ir neiseina be "gaidziuku" doh.gif O virveline eglute bandziau pint,tai susimakaluoju plaukuose susinervinu ir neiseina verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veidrodine*: 05 birželio 2009 - 15:09
Nemoku gražiai supint verysad.gif tad tenka apsiribot paprastom kasytėm,ar šiaip surištais "fontaniukais" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skintė @ 2009 06 09, 00:16)
Nemoku gražiai supint  verysad.gif  tad tenka apsiribot paprastom kasytėm,ar šiaip surištais "fontaniukais"  ax.gif

Tai pasimokink gal pavyks mirksiukas.gif yra internete visokiu budu ,pamokymu kaip supinti musu mazasias princeses mirksiukas.gif
Atsakyti
Labi jau grazu Man asmeniskai reiketu arba kad kas parodytu gyvai arba filmuota medziaga labiau tiktu nes tie piesinukai tai man persudetingi ax.gif
Atsakyti
Oho,kiek čia neįtikėtinų šukuosenų prisižiūrėjau blink.gif gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Man tai slėptis su mano kantrybe,tad pastaruoju metu dažnokai supinu tokią keliadienę plaukuoseną blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Bet labai grazei atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kodėl temelė tokia tyli? 4u.gif Tiek daug idėjų čia radau thumbup.gif
Prisižiūrėjau ir pradėjau kankint saviškę blush2.gif Nelabai gražiai gaunas, bet kai rišdavau tik kasą arba dvi, tai man nerealu thumbup.gif Tikiuosi ateity geriau seksis wub.gif
http://picasaweb.goo.../PlaukuPynimas#
Atsakyti
Vaidulka,nieko sau thumbup.gif Nenusivertink mirksiukas.gif Labai gražu 4u.gif
Atsakyti
labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
Vakar dienos aštunkės:
user posted image
Šiandienos širdelė:
user posted image

VISOS PLAUKUOSENOS
Atsakyti