Ragaina, labai gražu, labai norėčiau taip mokėti
aciu nera sunku taip padaryti jei mokat paprasta eglute pinti tiesiog is virsaus kaip ir iprasta, o is apacios ta sruoga kuria keltumet i virsu- atiduot mergaitei i rankas, o vietoj jos paimti is zemiau likusiu palaidu siek tiek, palei kasyte .. tada kai baigiat - mergyte paleidzia viska ir issukuojat
dar galvoju pabandyti kaip atrodys tas pats ,tik ne taip aukstai kaip cia, bet palei ausyciu apacia.. neva kaip skrybelyte tokia apsipintu graziai.. manau
dar galvoju pabandyti kaip atrodys tas pats ,tik ne taip aukstai kaip cia, bet palei ausyciu apacia.. neva kaip skrybelyte tokia apsipintu graziai.. manau
Ragaina, gal Yotube yra parodyta kaip taip supinti? Man sunkiai sekasi nematant gyvai
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 01 28, 17:21)
Ragaina, gal Yotube yra parodyta kaip taip supinti? Man sunkiai sekasi nematant gyvai
yra
waterfall plaukuciu pynimas
Nuostabu ...bandysiu ir aš, neatrodo labai sunku
QUOTE(Ragaina @ 2012 01 28, 20:19)
Ačiū, pavyko iš pirmo karto, aišku, ne taip gražiai
na,o mes kasdien plaukučius susirišam į dvi kasytes.kai būna kokia svarbi diena,ar šventė,dažniausiai supinu "eglutę" o kai tiesiog važiuojame pas senelius į kaimą kasyčių nepinu visai Gabrielė tik užsideda plaukų lankelį
As tai tik surisu i uodegyte ir viskas, kartais jeigu pati nori ir kantriai islaukia, tai dvi kasas surisam (nepaklusnus plaukuciai,sunkiai skyrimas pasidaro). segam segtukus. per sventes palaidi plaukuciai su lankeliu
QUOTE(Dilma @ 2011 03 21, 21:04)
O kur tokį daiktą galima nusipirkti?
jeigu ziurint is sveikumo puses - tai sveikiausia mergaitems palaidais plaukais