Kokių grožių prižiūrėjau ,aišku,kai gražūs ,stambūs plaukai visi pynimai bus nuostabūs .Na mes kasomis dar nesidžiaugiam .
QUOTE(Candy10 @ 2011 11 23, 14:24)
Kokių grožių prižiūrėjau ,aišku,kai gražūs ,stambūs plaukai visi pynimai bus nuostabūs .Na mes kasomis dar nesidžiaugiam .
Jei smulkus plaukai irgi galima gražiai supinti.
Dabar mano mažosios plaukai trumpuciai pecius vos vos siekia, bet kas rytą pinu jau eglute dvi kasytes (viena neišeina dėl plaukų ilgio), o kasytės tikrai gražiai atrodo. Vyresniosios irgi plaukai nėra stori ir ilgi (grupėj sakyčiau vienos iš prastesnių), o sukuosenų tikrai gražių galima padaryt.
Tiesiog, kai plaukai plonesni reiktų smulkiau pint, kad sukuosena laikytųsi ir neišsileistų, o kai plaukai storesni galima ir stambiau, ir smulkiau.
Reikia tik bandyt ir tikrai išeis.
QUOTE(volia* @ 2011 11 29, 19:52)
Cia prisiziurejus jusu grozybiu meistravome savo sukuosena. Iki tobulumo dar toli, bet vis nepaprasta kasyte
Šauniai pasidarbuota
Kiek čia visokių grožybių!
Aš neseniai atradau išvirkštinę kasą, tiesiog pamačiau vieną mergytę su tokia supinta kasa, ilgai ilgai žiūrėjau, kaip gi čia yra, po to nusprendžiau ant dukros pabandyti. Ir labai tiko, nes ji buvo išsiprašusiu nukirpti kirpčiukus, o dabar tuos kirpčiukus nori atsiauginti. Tai normali kasa kažkaip neprilaiko gerai kirpčiukų įpintų, eglute nelabai jai patinka, o va išvirkščia kasa pats tas! Prispaudžia kirpčiukus ir beveik neišsipeša per dieną, net segtukų nereikia
QUOTE(jovka @ 2011 10 15, 13:40)
Pabandyk ir su silpnokais plaukais galima gražių ir įmantrių šukuosenų padaryt. Mano abiejų pupų plaukai silpnoki, bet va įsigudrinau pint išvirkštine kasa ir visi tik giria, kad gražu, kad plaukai stori, o tie "stori", tai mano piršto storumo kasa
Aš neseniai atradau išvirkštinę kasą, tiesiog pamačiau vieną mergytę su tokia supinta kasa, ilgai ilgai žiūrėjau, kaip gi čia yra, po to nusprendžiau ant dukros pabandyti. Ir labai tiko, nes ji buvo išsiprašusiu nukirpti kirpčiukus, o dabar tuos kirpčiukus nori atsiauginti. Tai normali kasa kažkaip neprilaiko gerai kirpčiukų įpintų, eglute nelabai jai patinka, o va išvirkščia kasa pats tas! Prispaudžia kirpčiukus ir beveik neišsipeša per dieną, net segtukų nereikia
OHO kokios jus cia isradingos
o mano nenori nei sukuotis nei pintis plaukuciu nors plaukai jau iki ruriuko beveik nepatinka negrazu nenoriu ir viskas,busiu palaidais
o mano nenori nei sukuotis nei pintis plaukuciu nors plaukai jau iki ruriuko beveik nepatinka negrazu nenoriu ir viskas,busiu palaidais
QUOTE(D.E*V.A @ 2011 11 30, 16:20)
va mamulės belandžiodama po internetą kokį grožį radau,auksarankės tikrai sukurps pačios ant dukrelių kasų
Super
kriokliukas