Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites? 2

labai graziai,tikrai o ka tetukas visai nieko nesake??? blink.gif
Atsakyti
Kokių grožių prižiūrėjau wub.gif ,aišku,kai gražūs ,stambūs plaukai visi pynimai bus nuostabūs wub.gif .Na mes kasomis dar nesidžiaugiam cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Candy10 @ 2011 11 23, 14:24)
Kokių grožių prižiūrėjau wub.gif ,aišku,kai gražūs ,stambūs plaukai visi pynimai bus nuostabūs wub.gif .Na mes kasomis dar nesidžiaugiam cool.gif .

Jei smulkus plaukai irgi galima gražiai supinti. 4u.gif
Dabar mano mažosios plaukai trumpuciai pecius vos vos siekia, bet kas rytą pinu jau eglute dvi kasytes (viena neišeina dėl plaukų ilgio), o kasytės tikrai gražiai atrodo. Vyresniosios irgi plaukai nėra stori ir ilgi (grupėj sakyčiau vienos iš prastesnių), o sukuosenų tikrai gražių galima padaryt.
Tiesiog, kai plaukai plonesni reiktų smulkiau pint, kad sukuosena laikytųsi 4u.gif ir neišsileistų, o kai plaukai storesni galima ir stambiau, ir smulkiau.

Reikia tik bandyt ir tikrai išeis. 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Cia prisiziurejus jusu grozybiu meistravome savo sukuosena. Iki tobulumo dar toli, bet vis nepaprasta kasyte blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(volia* @ 2011 11 29, 19:52)

Cia prisiziurejus jusu grozybiu meistravome savo sukuosena. Iki tobulumo dar toli, bet vis nepaprasta kasyte  blush2.gif

Šauniai pasidarbuota thumbup.gif
Atsakyti
Kiek čia visokių grožybių!

QUOTE(jovka @ 2011 10 15, 13:40)
Pabandyk ir su silpnokais plaukais galima gražių ir įmantrių šukuosenų padaryt. Mano abiejų pupų plaukai silpnoki, bet va įsigudrinau pint išvirkštine kasa ir visi tik giria, kad gražu, kad plaukai stori, o tie "stori", tai mano piršto storumo kasa biggrin.gif

Aš neseniai atradau išvirkštinę kasą, tiesiog pamačiau vieną mergytę su tokia supinta kasa, ilgai ilgai žiūrėjau, kaip gi čia yra, po to nusprendžiau ant dukros pabandyti. Ir labai tiko, nes ji buvo išsiprašusiu nukirpti kirpčiukus, o dabar tuos kirpčiukus nori atsiauginti. Tai normali kasa kažkaip neprilaiko gerai kirpčiukų įpintų, eglute nelabai jai patinka, o va išvirkščia kasa pats tas! Prispaudžia kirpčiukus ir beveik neišsipeša per dieną, net segtukų nereikia thumbup.gif
Atsakyti
va mamulės belandžiodama po internetą kokį grožį radau,auksarankės tikrai sukurps pačios ant dukrelių kasų

user posted image

tik foto prastos kokybės unsure.gif
Atsakyti
OHO kokios jus cia isradingos 4u.gif
o mano nenori nei sukuotis nei pintis plaukuciu doh.gif nors plaukai jau iki ruriuko beveik thumbup.gif nepatinka negrazu nenoriu ir viskas,busiu palaidais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(D.E*V.A @ 2011 11 30, 16:20)
va mamulės belandžiodama po internetą kokį grožį radau,auksarankės tikrai sukurps pačios ant dukrelių kasų

Super thumbup.gif
Atsakyti
Siandien sveciuose apturejau mergyte, tai pasinaudojau ta proga, ir pamaloninau savo pirstukus ax.gif megstu zaisti su plaukais.. bet neturiu dukreles.. tad progas nuolat gaudyti tenka..

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragaina: 27 sausio 2012 - 20:55
thumbup.gif kriokliukas 4u.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image
[/quote]

Oi kaip Grazu.. smile.gif
Atsakyti