Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites? 2

user posted image
Štai, ką mes iš savo ilgų plaukų bandėme pasidaryti, bet tetukas nepagyrė... tad daugiau nebedarysim ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasado @ 2011 11 04, 16:27)
Štai, ką mes iš savo ilgų plaukų bandėme pasidaryti, bet tetukas nepagyrė... tad daugiau nebedarysim  ax.gif  biggrin.gif

oi tie tėtukai cool.gif labai ir netgi labai gražu,vis kitaip nei daugelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasado @ 2011 11 04, 17:27)
user posted image
Štai, ką mes iš savo ilgų plaukų bandėme pasidaryti, bet tetukas nepagyrė... tad daugiau nebedarysim  ax.gif  biggrin.gif

tobula sukuosena gimnastikos varzyboms wub.gif
Atsakyti
user posted image

O kodėl nepagyrė? Man labai gražu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image

Superiškai atrodo, tikrai labai gražu wub.gif O ko tėtukui nepatiko?
Mano MB tik pyksta, kai aš ilgai šukuoseną darau, jei va per 5min išpinčiau taip, tai tada ir pagirtų, o dabar tai sako: gražu, bet ilgai kol pasidaro...
Atsakyti
Mūsų tetukui gražu, kai matosi plaukučių ilgis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukė @ 2011 09 08, 19:41)
o kaip ten padaryti, kad jos lygiai gražiai būtų? ir kaip apačioje gražiai suvesti į vieną?

Tai apačioj plaukus pasidalinu į dvi dalis ir pabaigus supinu dvi kasytes ir paskui jas sunarplioju į vieną kuoduką.

O čia va šitaip,tai čia paprasta eglute supinta ? Kad tokios storos kasytės gaunasi g.gif Ar čia išvirkčia kasytė pinta g.gif
http://images01.olx....ciu-pynimas.jpg
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2011 11 10, 20:16)
O čia va šitaip,tai čia paprasta eglute supinta ? Kad tokios storos kasytės gaunasi  g.gif Ar čia išvirkčia kasytė pinta  g.gif
http://images01.olx....ciu-pynimas.jpg

Paprasta eglutė smile.gif
Atsakyti
Kokia graži tema ir mamos šaunuolės, tiek visokių grožybių prisigalvoja smile.gif aš kai sužinojau, kad laukiuosi dukrytės jau svajojau, kaip ją puošiu ir šukuosiu, o jinai, pasirodė, kutveliukas mažiukas doh.gif , kaip bekalbinčiau labiausiai mėgsta būti palaidais plaukais. Net kai pavyksta padaryti kokia šukuoseną, po keliolikos minučių išsidrasko visus segtukus ir gumytes.
Atsakyti
bet ir pripinat jūs, man neišeina vis slysta plaukai o ir dukriukas vietoj nepasėdi ...
Atsakyti
Prisiziurejau kaip graziai jus mamos mokat supinti, ir as pabandziau ant saviskes. Jos plaukai ploni, ilgi, veliasi,tai neisedi,tai pirmas kaip sakant blynas lotuliukas.gif
user posted image
o mazylei kol kas tik tiek blush2.gif
user posted image
turi didziuli nora sukuotis, nieko nepesa, radus gumute nesa, kad surisciau jai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine` @ 2011 11 20, 10:00)
Prisiziurejau kaip graziai jus mamos mokat supinti, ir as pabandziau  ant saviskes. Jos plaukai ploni, ilgi, veliasi,tai neisedi,tai pirmas kaip sakant blynas  lotuliukas.gif
o mazylei kol kas tik tiek  blush2.gif
turi didziuli nora sukuotis, nieko nepesa,  radus gumute nesa, kad surisciau jai  lotuliukas.gif

Labai labai gražu, net nepanašu, kad pirmas blynas. O sesytei belieka tik kasytes dar truputį paauginti mirksiukas.gif ir bus irgi grožiai plaukučiuose
Atsakyti