Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites? 2

QUOTE(Staigmena @ 2011 09 23, 21:38)
gal kas turit nuroda i videeo kaip ta kasa is 4 giju pinti  blush2.gif  prasau blush2.gif  kazkada mokejau nu niekaip negaliu prisiminti  blush2.gif

Jei turit omeny tokią, kaip čia user posted image,
tai ji yra čia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 23 rugsėjo 2011 - 20:57
QUOTE(Dilma @ 2011 09 23, 21:56)
Jei turit omeny tokią, kaip čia user posted image,
tai ji yra čia 4u.gif

valio thumbup.gif aciu aciu 4u.gif 4u.gif
ryt kibsiu i darba smile.gif
o kiek ten visko toliau ir giliau pasiknaisiojus blink.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Staigmena @ 2011 09 23, 22:02)
valio  thumbup.gif  aciu aciu  4u.gif  4u.gif
ryt kibsiu i darba smile.gif
o kiek ten visko toliau ir giliau pasiknaisiojus  blink.gif  wub.gif

Nėr už ką 4u.gif
Aga, tikri lobynai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasado @ 2011 09 22, 23:24)
Mūsų kasdienė į darželį štai tokia arba paprasta eglutė.

Jau tikra ilgaplaukė wub.gif , manoji svajoja turėti ilgus plaukus (kol kas žemiau žemiau menčių). O šita šukuosena thumbup.gif labai ją mėgstam.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2011 09 23, 20:56)

tai ji yra čia 4u.gif

Labai aiskiai parodyta. Bandysim. Aciu 4u.gif
Atsakyti
"Tiuninguojam"kuodą biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
O čia mūsų taip vadinama ožkytės šukuosena biggrin.gif - ragiukai ir uodegytė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasado: 15 spalio 2011 - 11:22
Mano dukros ilgi plaukai, jų nemažai. Kartais reikia susukti plaukus į vieną kuodelį, bet man labai sunkiai sekasi tai padaryti... Per didelis tas kuodas gaunasi... Gal patarsite kaip galima būtų daryti ax.gif
Atsakyti
Tiek grožybių čia prisižiūrėjau, aš tokių grožių net pinti nemoku, bet mano mergičkos plaukučiai silpnoki, tai belieka tik paprastom neįmandtriom šukuosenom tenkintis 4u.gif Mamytės jus šaunuolės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 10 15, 15:09)
Tiek grožybių čia prisižiūrėjau, aš tokių grožių net pinti nemoku, bet mano mergičkos plaukučiai silpnoki, tai belieka tik paprastom neįmandtriom šukuosenom tenkintis  4u.gif  Mamytės jus šaunuolės  wub.gif

Pabandyk ir su silpnokais plaukais galima gražių ir įmantrių šukuosenų padaryt. Mano abiejų pupų plaukai silpnoki, bet va įsigudrinau pint išvirkštine kasa ir visi tik giria, kad gražu, kad plaukai stori, o tie "stori", tai mano piršto storumo kasa biggrin.gif

rasado, bet panelytė plaukų ilgis, tai wub.gif O šukuosena tai iš vis labai graži. wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 10 15, 11:24)
Mano dukros ilgi plaukai, jų nemažai. Kartais reikia susukti plaukus į vieną kuodelį, bet man labai sunkiai sekasi tai padaryti... Per didelis tas kuodas gaunasi... Gal patarsite kaip galima būtų daryti  ax.gif

O mes kuodus sukam prieš tai supynę kasą iš keturių(nuoroda buvo 517 pasisakyme), tada ir lengviau ir tvarkingiau wink.gif
įsigudrinau pint išvirkštine kasa ir visi tik giria, kad gražu, kad plaukai stori
o dar, jeigu tą išvirkštinę kasą šiek tiek ištampyti, tada išvis super wink.gif ir ant plonų plaukų labai labai gerai žiūrisi. Mes pusseserytei taip pinam smile.gif
Olinda ačiū už gražų žodį 4u.gif
Atsakyti
rasado, ačiū 4u.gif išbandysiu ant didčkės 4u.gif
Atsakyti