labas visoms mamytems,na pasirodom ir mes savo sukuosenas .Jei reikia kokiai progai galiu supinti gyvenu Domeikavoj bet daznai bunu Kaune
QUOTE(bobusiukas @ 2011 06 12, 18:51)
labas visoms mamytems,na pasirodom ir mes savo sukuosenas .Jei reikia kokiai progai galiu supinti gyvenu Domeikavoj bet daznai bunu Kaune
oho nerealiai cia kiek magistratūrų reikia baigti, kad šitaip sugebėti supinti?
QUOTE(TeQuiLa @ 2011 06 12, 22:20)
oho nerealiai cia kiek magistratūrų reikia baigti, kad šitaip sugebėti supinti?
as savamoksle
QUOTE(deiritta @ 2011 03 28, 12:41)
Sveiki, labai grazu Bandziau ir as daryti taip ,bet nieko man neisejo, gal gali pasidalinti kaip padaryta(gal kokius priemonius naudoji)
bobusiukas- koks tu talentas!!! labai grazu ir pavydu tokiu sugebejimu!
QUOTE(bobusiukas @ 2011 06 12, 19:51)
Fantastiska sukuosena, mes sugebam susipinti paprastas kasytes saunuoles
QUOTE(bobusiukas @ 2011 06 12, 19:51)
Va čia tai man niekaip nesuprantama...labai gražu, bet...kaip surišt, o paskui išrišt tas visas gumeles, kad nepeštų Kiek kartu bandžiau, maximum iškenčia kokias 10 kaselių ir viskas su išririšimu dar sunkiau
O kam jas išrišinėt - juk jos vis tiek vienkartinės. Imi manikiūrines žirklutes ir atsargiai perkerpi . Vat man tai nesuprantama, kaip išpinamos tos afrikietiškos kasytės, plonytės ir mulijonas
Oi kokių kantrių mergyčių reikia tokioms šukuosenoms Pusė prizo manekenei ,o kita TIK PUSĖ pynėjai
bobusiukas,labai grazu noreciau ir as taip moketi