Mes jaunystėj iš kempinės darydavom. Išsikerpi apskritimą su skylute, uodegą ištrauki per skylutę, apdengi kempinę, tada užmauni gumelę ir suvynioji plaukų galiukus aplink kuodelį.
Aš su stora plaukų gumyte žadu pabandyt, nėra dukros labai stori plaukai, turėtų pavykt. Ačiū už idėjas
QUOTE(Dilma @ 2011 03 21, 20:04)
Mes turim tokį dalyką tam
Kur pirkote tokį daikčiuką?
Paskaitinėjau šią temutę ir radau tiek grožio
Mamytės auksarankės, o šukuosenos - meno kūriniai. Ypač noriu pagirti Dilma
Mamytės auksarankės, o šukuosenos - meno kūriniai. Ypač noriu pagirti Dilma
Deiritta, graži šukuosena.
QUOTE(Spurgita @ 2011 03 28, 15:00)
Deiritta, graži šukuosena.
aciu,cia sesuo vargo 2val.
QUOTE(deiritta @ 2011 03 28, 12:41)
QUOTE(deiritta @ 2011 03 28, 17:26)
aciu,cia sesuo vargo 2val.
Tikrai vertas darbo toks grožis
Sveikutės, prisižiūrėjau čia tokių grožių, kad net baltas pavydas apėmė
Kaip gražiai pinat savo princese
Pati turiu penkiametę, plaukučiai nuo gimimo silpnučiai, bet dabar jau pradedu kažką mandriau bandyt pinti, tik nelabai išeina. Moku supinti tik eglutę, dvi eglutes - krokodilu jūs vadinat, o daugiau nieko
Gal atsirastų kaune mamytė, kuri galėtų parodyti ir išmokyti kokių mandresnių šukuosenų? Dabar esu, ir panašu, kad vėl bus mergaitė, labai norėčiau savo dukriukams mokėti supinti karūnėles, įvairias kitas šukuosenas, bet pačiai, pasitelkiant video pamokėles, nelabai gaunasi
Kaip gražiai pinat savo princese
Pati turiu penkiametę, plaukučiai nuo gimimo silpnučiai, bet dabar jau pradedu kažką mandriau bandyt pinti, tik nelabai išeina. Moku supinti tik eglutę, dvi eglutes - krokodilu jūs vadinat, o daugiau nieko
Gal atsirastų kaune mamytė, kuri galėtų parodyti ir išmokyti kokių mandresnių šukuosenų? Dabar esu, ir panašu, kad vėl bus mergaitė, labai norėčiau savo dukriukams mokėti supinti karūnėles, įvairias kitas šukuosenas, bet pačiai, pasitelkiant video pamokėles, nelabai gaunasi
Labai smagu žiūrėt į dailiai sušukuotas gražias mergytes Aš auginu 2 dukreles, tik šukuosenas kol kas tik vienai darau, nes mažosios dar trumpi plaukeliai.
Labai reikia jūsų pagalbos: dukrelė darželyje bus saulytė, niekaip nesugalvoju šukuosenos. Plaukučiai ilgi ir lygūs, daug dygstančių, tai ne visi lygiai susiriša Nupirkau geltonos juostelės 5 m ir turim geltoną lankelį. Patarkit, kaip galėčiau sušukuot dukrytę (su šia šukuosena ji dar ir pietų miegelio darželyje miegos). Ačiū
Labai reikia jūsų pagalbos: dukrelė darželyje bus saulytė, niekaip nesugalvoju šukuosenos. Plaukučiai ilgi ir lygūs, daug dygstančių, tai ne visi lygiai susiriša Nupirkau geltonos juostelės 5 m ir turim geltoną lankelį. Patarkit, kaip galėčiau sušukuot dukrytę (su šia šukuosena ji dar ir pietų miegelio darželyje miegos). Ačiū