Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites? 2

kokia nuostabi tema thumbup.gif o tai su savo ilgakase nebesusitvarkau, siulau nukirpti, tai nenori schmoll.gif bet ir kasyciu nenori per daugiausiai ristis, patinka buti gauruotai lotuliukas.gif o tai ryte kai atsikelia, akis reik atrast lotuliukas.gif
butinai pabandysim ir mes turint daugiau laiko taip pasisukuot, tik va ryte pries darziuka jo kazkaip nelieka, tai dvi bizikes greiciausiai iseina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 05 28, 22:37)
Šiaip tai viskas yra ankstesnėje temoje. Bet...
Eglutė išvirkščiai
Virvelinė eglutė

O visa kita - fantazijos ir sugebėjimų reikalas 4u.gif

Rekes ir man pabandyti ta virveline eglute ax.gif labai grazei atrodo smile.gif
Atsakyti
Žiūrėjau, žiūrėjau bet nelabai supratau kaip ta virvelinė darosi. Bet jau labai gražiai. Čia tik profesionalė gali taip pinti. Aš pati esu nebloga pynėja. Kai supinu mergaites tai visos mamos tik aikčioja. Bet pamačius šitą supratau, kad tobulumui nėra ribų. O ši virvelinė iš vis pirmą kartą man matoma.
Atsakyti
QUOTE(čigoonaitė @ 2009 06 01, 23:21)
Žiūrėjau, žiūrėjau bet nelabai supratau kaip ta virvelinė darosi. Bet jau labai gražiai. Čia tik profesionalė gali taip pinti. Aš pati esu nebloga pynėja. Kai supinu mergaites tai visos mamos tik aikčioja. Bet pamačius šitą supratau, kad tobulumui nėra ribų. O ši virvelinė iš vis pirmą kartą man matoma.

Parodyk savo išmonę, gal irgi turėsim kažko pasimokyt
Papildyta:
Ir kokias mergaites pini, gi pas tave berniukai g.gif
Papildyta:
ir kokį mėn vyresnėlis gimęs? biggrin.gif

Kiek daug iškart klausimų pomidorai2.gif
Atsakyti
QUOTE(čigoonaitė @ 2009 06 01, 23:21)
Žiūrėjau, žiūrėjau bet nelabai supratau kaip ta virvelinė darosi. Bet jau labai gražiai. Čia tik profesionalė gali taip pinti.

Paprastai ji visai darosi - tiesiog sukamos sruogos ir tiek biggrin.gif . Nelaikau savęs profesionale, bet virvutę susukt išeina thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Oho kokiu grozybiu cia prisiziurejau bigsmile.gif

Man klausimelis iskilo, o ka daryti kad vadinamu "gaidziuku " nebutu, atrodo sugalvoju kaip idomiau supinti ar suristi plaukus bet ju man vis tiek pilna sad.gif ar cia nuo plauku priklauso? Maniskes kaip ir mano plaukai slidus ir siek tiek garbanoti.
Vaikystej mama pindavo eglute arba paprasta kasa, bet pamenu, kad po pusdienio puse plauku islinde lauk budavo blink.gif
Atsakyti
Pindama eglute sruogas imu šukomis - tai sulygina "gaidžiukus" biggrin.gif
Atsakyti
O gera mintis, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2009 06 01, 23:47)
Man klausimelis iskilo, o ka daryti kad vadinamu "gaidziuku " nebutu, atrodo sugalvoju kaip idomiau supinti ar suristi plaukus bet ju man vis tiek pilna sad.gif ar cia nuo plauku priklauso? Maniskes kaip ir mano plaukai slidus ir siek tiek garbanoti.
Vaikystej mama pindavo eglute arba paprasta kasa, bet pamenu, kad po pusdienio puse plauku islinde lauk budavo  blink.gif

Man irgi neišeina be "gaidžiukų" doh.gif
QUOTE(Dilma @ 2009 06 01, 23:50)
Pindama eglute sruogas imu šukomis - tai sulygina "gaidžiukus" biggrin.gif

Aš vos su rankomis susitvarkau, o dar ir šukomis tu moki bigsmile.gif Tu tikra profesionalė mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kas tie "gaidžiukai" huh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2009 06 02, 08:14)

Ne vietoje išlindę plaukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2009 06 02, 08:14)

Tokios plaukų kilpos ten, kur jų nereikia biggrin.gif
Atsakyti