Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites? 2

QUOTE(Roberta-z @ 2011 01 13, 08:27)
tai vat man irgi nepriimtina tos visos želė ir kitos kosmetikos. Tik man dar klausimas toks, jei purškiat vandenuku, tai jie tokie vistiek šlapoki palieka tie plaukučiai, o tai kaip tada su tokia drėgna galvyte pvz ryte i darželį eit  g.gif

Visų pirma, niekad nepurškiu tiek, kad būtų šlapia, visų antra - nuo tada, kai susipinam kasas iki tol, kol išeinam, praeina apie pusvalandį laiko smile.gif .
Atsakyti
nu groziai - sakes wub.gif
o ypac filmukai, kaip gerai nemoksom, kaip as bigsmile.gif doh.gif reiks kazka mandresnio pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2011 01 13, 09:07)
Visų pirma, niekad nepurškiu tiek, kad būtų šlapia, visų antra - nuo tada, kai susipinam kasas iki tol, kol išeinam, praeina apie pusvalandį laiko smile.gif .

Labai ačiū už patarimą 4u.gif Bandysiu ir aš su vandenuku papurkšt smile.gif
Atsakyti
Suku galvą kokią šukuoseną išrinkti mergaitei krikštynoms. Plaukai ilgi ir šviesūs, o mergaitei penki metukai.
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2011 01 19, 19:45)
Suku galvą kokią šukuoseną išrinkti mergaitei krikštynoms. Plaukai ilgi ir šviesūs, o mergaitei penki metukai.

Man labai gražu supinti plaukučiai vadinama "eglute" wub.gif Variacijų yra visokių, galima ir pačioms pafantazuoti. smile.gif ..........
Atsakyti
mano tai labai laaaaaabai myli savo plaukus,pirmai progai pasitaikius nori but palaidais ir pasitampyt,o jei dar sugarbanoju tai atrodo,kad kojom zemes neliecia thumbup.gif .i darzeli eina visada suristais tai kiekviena ryta klausiu kai surist dazniausiai praso vienos kasos aukstai biggrin.gif ,o jei kada jau idomesnia sukuosena padarau tai ir kita diena nori tos pacio lotuliukas.gif
Atsakyti
uzkrecianti temele smile.gif neiskenciau ir as pasisodinau savo mergyte pinimui.tai jau antra diena vaiksto su tapacia sukuosena wink.gif
Atsakyti
Be žodžių kokių čia grožių prirodėt swoon.gif wub.gif
Mano dukros trumpi plaukai,ir baisiai nenori augti,tai apie pinimus tik pasvajot galiu doh.gif
Atsakyti
Šiaip tai būtų gerai, jei ir foto kokią foto įkeltumėt, nes tuoj temą užbaigsim su tokiais "ach ir oh"..
Atsakyti
Varžyboms pasiruošusi wub.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2011 03 20, 20:28)
Varžyboms pasiruošusi wub.gif

O kaip tokį kuoduką padaryt? Man niekaip neišeina toks. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2011 03 21, 17:56)
O kaip tokį kuoduką padaryt? Man niekaip neišeina toks.  g.gif

Mes turim tokį dalyką tam user posted image thumbup.gif

O kiti naudoja paprastą kojinę biggrin.gif