Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites? 2

O kur gaunat tokių plonyčių gumyčių? Daug kasyčių pinant galiukai juk visai ploni būna, bet nesu niekur mačiusi tokių plonų pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Aikutė @ 2010 12 22, 18:54)
O kur gaunat tokių plonyčių gumyčių? Daug kasyčių pinant galiukai juk visai ploni būna, bet nesu niekur mačiusi tokių plonų pirkti.

Didžiuosiuose prekybos centruose( aš maximoj perku) arba turguje smile.gif
Tikrai yra, tik reik paieškoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Aushra_ @ 2010 11 22, 11:35)
Nusprendem pasirodyti ir mes

Nepykit, bet nesuprantu kam taip tuos plaukucius suverzti reikia blink.gif
Net nemalonu ziureti i sia foto, tai ir norisi kuo greiciau atlaisvinti ta gumyte is kaires puses doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rosato @ 2010 12 22, 19:00)
Didžiuosiuose prekybos centruose( aš maximoj perku) arba turguje  smile.gif
Tikrai yra, tik reik paieškoti  mirksiukas.gif

Ačiū, va kažkaip prekybos centruose net nekilo mintis ieškoti.
Atsakyti
Kolei kas risu dvi uodegytes ir tiek. Namuos tiesiog suimu i uodegele arba perkista 'kuoduka', kad nesimaisytu
Atsakyti
Mano pupai dar toookie trumpi plaukuciai, kad ner is ko sukuosenas daryti.Vis laukiu kada pagaliau bent kasyte iseis surist... ax.gif
Atsakyti
vau koks grozis.man toli grazu iki tokio meno kuriniu:/
Atsakyti
Labai gražių šukuosenų prisižiūrėjau. Tik kaip jūs supinat, kad taip lygiai gaunasi...na, ta prasme neišsipašo. Gal kokia žele patept reikia ar pašlapint g.gif
Atsakyti
Bent jau aš žele nenaudoju - gaila man dukters laukų, spės dar pripurkšt/pritepliot/pridažyt doh.gif . Pindama supurškiu paprastu vandeniu 4u.gif
Atsakyti
Prisiziurejau tokiu grozybiu. thumbup.gif Saunuoles.Bandysiu ir as savo dukrytei ka nors supint,tik jei uzteks kantrybes man ir jai g.gif
Atsakyti
O as, mama tingine, niekaip neprisedau pasimokinti bent keliu grozybiu.. Tai mano dukrai truko kantrybe, ir paprase, kad plaukus nukirptume... Gaila man buvo, bet gimtadienio proga ispildeme jos nora... Dabar teks laukti kol vel uzaugs..... (Aisku ne berniukiskai nukirpom, bet kasu jau nebeina pint.... Na, tokius iki peciu, ale kare palikom)

O laukdama dar pirmos dukrytes, tiek svajojau, kaip as pinsiu ivairias kasytes..... Ale is pradziu taip lengva nepasirode, kaip tikejausi, ir uzmeciau ta reikala.... Na, gal i senatve, kai laiko daugiau bus, dar turesiu tokiu sansu...smile.gif Jei ne dukrai, tai gal anukem...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2011 01 10, 10:41)
Bent jau aš žele nenaudoju - gaila man dukters laukų, spės dar pripurkšt/pritepliot/pridažyt doh.gif . Pindama supurškiu paprastu vandeniu 4u.gif

tai vat man irgi nepriimtina tos visos želė ir kitos kosmetikos. Tik man dar klausimas toks, jei purškiat vandenuku, tai jie tokie vistiek šlapoki palieka tie plaukučiai, o tai kaip tada su tokia drėgna galvyte pvz ryte i darželį eit g.gif
Atsakyti