Joks mažas vaikas nenori šukuotis ir neturi kantrybės, ypač kai dar peša skauda ir pan... Tiesiog vienus dalykus mes leidžiam jam nenorėt, o kiti turi būt elementarūs ir nieks neklausia nori nenori - reikia. Juk batų irgi pradžioj nenorėjo, rengtis, dantis valyt... - pasakėt griežtai, kad reikia ir be išimčių tai darot. Tas pats ir su šukavimu. Jei tai tampa įprastiniu kasdieniniu reiškiniu - noriu nenoriu nebelieka.
Maniškė irgi nemėgsta šukuotis, ašaros kasdieninis reikalas. Bet pabandyk nešukuoti. Tik išplaunu galvą jau ateina, kad reikia šukuotis, nes plaukučiai trukdo.
Žmogučiui tuoj du su puse. Kasdieninė šukuosena - dvi drakoniuko kasytės.
QUOTE(Kvaki @ 2010 11 05, 12:35)
Joks mažas vaikas nenori šukuotis ir neturi kantrybės, ypač kai dar peša skauda ir pan... Tiesiog vienus dalykus mes leidžiam jam nenorėt, o kiti turi būt elementarūs ir nieks neklausia nori nenori - reikia. Juk batų irgi pradžioj nenorėjo, rengtis, dantis valyt... - pasakėt griežtai, kad reikia ir be išimčių tai darot. Tas pats ir su šukavimu. Jei tai tampa įprastiniu kasdieniniu reiškiniu - noriu nenoriu nebelieka.
Maniškė irgi nemėgsta šukuotis, ašaros kasdieninis reikalas. Bet pabandyk nešukuoti. Tik išplaunu galvą jau ateina, kad reikia šukuotis, nes plaukučiai trukdo.
Nai nai nai, kur aš tą galvytę mačiau ? Ir nepasakyčiau, kad ta galvytė šukuotis nenorėjo
QUOTE(Dilma @ 2010 11 05, 14:00)
Nai nai nai, kur aš tą galvytę mačiau ? Ir nepasakyčiau, kad ta galvytė šukuotis nenorėjo
Svetimų bijo, o kai mamka prieina tai net neprisilietus jau šaukia ir krokodilo ašaros rieda. Bet vis vien eina šukuotis. Jau net brolį užkrėtė, tas ir kožną rytą kasytę prašo supint ir nėmotais, jei daržely vaikai šaipos.
QUOTE(Kvaki @ 2010 11 05, 15:44)
Svetimų bijo, o kai mamka prieina tai net neprisilietus jau šaukia ir krokodilo ašaros rieda. Bet vis vien eina šukuotis. Jau net brolį užkrėtė, tas ir kožną rytą kasytę prašo supint ir nėmotais, jei daržely vaikai šaipos.
nieko ji nebijo. Mano džiaugsmas buvo
Sveikos, mano mazyle isvis ne megsta sukuotis ,bet turi tokius plaukus ,jai 2metai,darzelyje ja sukuoja o namie man neleidzia ,ka daryti,gal patarsit kaip ja susuokuot paciai
QUOTE(*zara* @ 2010 11 05, 10:35)
Kaip noreciau ir as taip graziai pinti Bet mano dukryte visiskai neturi kantrybes tai supinu dvi kaseles,ir laiminga
O kaip jūs įsivaizduojat tą kantrybę? Sudominkit vaiką kuom nors, kad jis turėtų ką veikt, kol jūs pinsit . Net nebūtinai tai turi būti multikai... Va, Kvaki dukrytei vasarą kasas pyniau be telvizoriaus, bet ji visa buvo veiksme - ant rašiklio movė mažyytes gumutes . Ir net nepastebėdavo, kaip būdavo supintos kasos. Tada jai buvo vos dveji
Sveikos, mamytes Gera tema as cia atkasiau.Nu,mamkos jus pavarot Aukstasis pilotazas.Prisiziurejau visokiu grozybiu, tai dabar ir as savo panele kankinsiu
Ausra,tai bent kantrybes dukra turi tokiems groziams ant galvos. nuostabu.
Mano dukra neiskencia,supinu dvi kasytes ziemos metu patogu,nes kepure maustinejas darzelyje,tai kad nesusiveltu labai,gerai tos kasytes. Eglute bandziau pint,susinervino baisiausiai,kad pesu o kad kitaip as nemoku.
Mano dukra neiskencia,supinu dvi kasytes ziemos metu patogu,nes kepure maustinejas darzelyje,tai kad nesusiveltu labai,gerai tos kasytes. Eglute bandziau pint,susinervino baisiausiai,kad pesu o kad kitaip as nemoku.