Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites? 2

Joks mažas vaikas nenori šukuotis ir neturi kantrybės, ypač kai dar peša skauda ir pan... Tiesiog vienus dalykus mes leidžiam jam nenorėt, o kiti turi būt elementarūs ir nieks neklausia nori nenori - reikia. Juk batų irgi pradžioj nenorėjo, rengtis, dantis valyt... - pasakėt griežtai, kad reikia ir be išimčių tai darot. Tas pats ir su šukavimu. Jei tai tampa įprastiniu kasdieniniu reiškiniu - noriu nenoriu nebelieka.

Maniškė irgi nemėgsta šukuotis, ašaros kasdieninis reikalas. Bet pabandyk nešukuoti. Tik išplaunu galvą jau ateina, kad reikia šukuotis, nes plaukučiai trukdo.

Žmogučiui tuoj du su puse. Kasdieninė šukuosena - dvi drakoniuko kasytės.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2010 11 05, 12:35)
Joks mažas vaikas nenori šukuotis ir neturi kantrybės, ypač kai dar peša skauda ir pan... Tiesiog vienus dalykus mes leidžiam jam nenorėt, o kiti turi būt elementarūs ir nieks neklausia nori nenori - reikia. Juk batų irgi pradžioj nenorėjo, rengtis, dantis valyt... - pasakėt griežtai, kad reikia ir be išimčių tai darot. Tas pats ir su šukavimu. Jei tai tampa įprastiniu kasdieniniu reiškiniu - noriu nenoriu nebelieka.

Maniškė irgi nemėgsta šukuotis, ašaros kasdieninis reikalas. Bet pabandyk nešukuoti. Tik išplaunu galvą jau ateina, kad reikia šukuotis, nes plaukučiai trukdo.

Žmogučiui tuoj du su puse. Kasdieninė šukuosena - dvi drakoniuko kasytės.
user posted image

Nai nai nai, kur aš tą galvytę mačiau tongue.gif ? Ir nepasakyčiau, kad ta galvytė šukuotis nenorėjo tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 11 05, 14:00)
Nai nai nai, kur aš tą galvytę mačiau tongue.gif ? Ir nepasakyčiau, kad ta galvytė šukuotis nenorėjo tongue.gif  biggrin.gif

Svetimų bijo, o kai mamka prieina tai net neprisilietus jau šaukia ir krokodilo ašaros rieda. Bet vis vien eina šukuotis. Jau net brolį užkrėtė, tas ir kožną rytą kasytę prašo supint ir nėmotais, jei daržely vaikai šaipos.
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2010 11 05, 15:44)
Svetimų bijo, o kai mamka prieina tai net neprisilietus jau šaukia ir krokodilo ašaros rieda.  Bet vis vien eina šukuotis. Jau net brolį užkrėtė, tas ir kožną rytą kasytę prašo supint ir nėmotais, jei daržely vaikai šaipos.

irnesakyk.gif nieko ji nebijo. Mano džiaugsmas buvo wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mano mazyle isvis ne megsta sukuotis verysad.gif ,bet turi tokius plaukus thumbup.gif ,jai 2metai,darzelyje ja sukuoja o namie man neleidzia unsure.gif ,ka daryti,gal patarsit kaip ja susuokuot paciai g.gif
Atsakyti
QUOTE(*zara* @ 2010 11 05, 10:35)
Kaip noreciau ir as taip graziai pinti wub.gif Bet mano dukryte visiskai neturi kantrybes doh.gif tai supinu dvi kaseles,ir laiminga blush2.gif

O kaip jūs įsivaizduojat tą kantrybę? Sudominkit vaiką kuom nors, kad jis turėtų ką veikt, kol jūs pinsit mirksiukas.gif . Net nebūtinai tai turi būti multikai... Va, Kvaki dukrytei vasarą kasas pyniau be telvizoriaus, bet ji visa buvo veiksme - ant rašiklio movė mažyytes gumutes biggrin.gif . Ir net nepastebėdavo, kaip būdavo supintos kasos. Tada jai buvo vos dveji smile.gif
Atsakyti
Ai, aš tai paprastai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif Gera tema as cia atkasiau.Nu,mamkos jus pavarot blink.gif Aukstasis pilotazas.Prisiziurejau visokiu grozybiu, tai dabar ir as savo panele kankinsiu ax.gif
Atsakyti
Nusprendem pasirodyti ir mes
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Aushra_ @ 2010 11 22, 12:35)
Nusprendem pasirodyti ir mes
user posted image
user posted image

Kooks šukuosenų grožis!!! wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ausra,tai bent kantrybes dukra turi tokiems groziams ant galvos. wub.gif nuostabu.
Mano dukra neiskencia,supinu dvi kasytes ziemos metu patogu,nes kepure maustinejas darzelyje,tai kad nesusiveltu labai,gerai tos kasytes. Eglute bandziau pint,susinervino baisiausiai,kad pesu biggrin.gif o kad kitaip as nemoku.
Atsakyti
Maniske jau pripratus yra thumbup.gif , pradejau jai risti visiap plaukus nuo metuku. Buna kad ir pati papraso, kad surisciau jai kaip nors plaukus.

user posted image

user posted image
Atsakyti