nesupratau..
gal galima brėžinius?
QUOTE(Dilma @ 2010 10 28, 01:02)
O čia iš Ezros pavogiau
Pasirodo, ir aš galiu kažką gražaus sugalvot, ne tik kopijuot.
O, pasirodo, iš keturių galima ir eglute
QUOTE(Coccinela @ 2010 10 31, 22:37)
Dilma, bent pasakyk, kad tokią eglutę nebuvo lengva padaryt, a?
FANTASTIŠKAI atrodo
FANTASTIŠKAI atrodo
Nu kad nesunku... Aišku, sunkiau, nei paprastą. O šiaip, čia antras mano bandymas taip pinti . Pirmas buvo ryte
Dėl atrodymo - ir man laaabaaai patiko
QUOTE(Dilma @ 2010 10 31, 22:04)
Čia kažkas nenormalaus, nesveiko, neįmanomo - iš kosmoso Aš ašku juokauju, čia labai labai labai jau nuostabu. Nu taip gražu, fantastika. Jūs tokia šaunuolė. Aš vis žiūriu ir galvoju, kiek gi jūs pirštų turit ir kaip juos valdyt sugebat
Gal galit įmest linką kaip pinti šį dedevrą. Aš vis pakopinu nuo Jūsų mamytės darbštuolytės. Bet kok kas sunkiai man gaunasi pinti eglute išvirščiai, nelabai pirštai klauso.
Oi, net susigėdau . Nėra čia nieko antgamtiško ir kosmosiško. Ir pirštų turiu tik po 5 ant kiekvienos rankos .
Deja, linko įmest negaliu, nežinau, kaip ieškot. Čia jau pati sugalvojau pabandyt, be pavyzdžio
Deja, linko įmest negaliu, nežinau, kaip ieškot. Čia jau pati sugalvojau pabandyt, be pavyzdžio
QUOTE(Dilma @ 2010 11 02, 14:16)
Oi, net susigėdau . Nėra čia nieko antgamtiško ir kosmosiško. Ir pirštų turiu tik po 5 ant kiekvienos rankos .
Va čia tai jo Vadinasi prašysim visos rankas kaip maldai sudėjusios, kad nufilnuotumėta savo darščiasias rankeles
QUOTE(Ledietė @ 2010 11 02, 15:21)
Va čia tai jo Vadinasi prašysim visos rankas kaip maldai sudėjusios, kad nufilnuotumėta savo darščiasias rankeles
Na ir klaidų, labai atsiprašau
...............................nufilmuotumėte savo darbščiasias rankeles...................................
O jau grozybiu prisiziurejau Ir kaip jusu panikes istveria tokia sukuosena kol padarot??? Maniske tai vos istveria kol paprasta kasa surisu