Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites? 2

bigsmile.gif nesupratau..
gal galima brėžinius?
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2010 10 25, 10:07)
bigsmile.gif nesupratau..
gal galima brėžinius?

Brėžinių tai nebuvo, radau filmuką.

O čia iš Ezros pavogiau bigsmile.gif ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 10 28, 01:02)
O čia iš Ezros pavogiau bigsmile.gif  ax.gif

Pasirodo, ir aš galiu kažką gražaus sugalvot, ne tik kopijuot. rolleyes.gif
Atsakyti
O, pasirodo, iš keturių galima ir eglute bigsmile.gif ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dilma, bent pasakyk, kad tokią eglutę nebuvo lengva padaryt, a? rolleyes.gif
FANTASTIŠKAI atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2010 10 31, 22:37)
Dilma, bent pasakyk, kad tokią eglutę nebuvo lengva padaryt, a?  rolleyes.gif
FANTASTIŠKAI atrodo  thumbup.gif

Nu kad nesunku... Aišku, sunkiau, nei paprastą. O šiaip, čia antras mano bandymas taip pinti tongue.gif . Pirmas buvo ryte biggrin.gif

Dėl atrodymo - ir man laaabaaai patiko
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 10 31, 22:04)
O, pasirodo, iš keturių galima ir eglute bigsmile.gif  ax.gif

user posted image

user posted image

Čia kažkas nenormalaus, nesveiko, neįmanomo - iš kosmoso biggrin.gif Aš ašku juokauju, čia labai labai labai jau nuostabu. Nu taip gražu, fantastika. Jūs tokia šaunuolė. Aš vis žiūriu ir galvoju, kiek gi jūs pirštų turit ir kaip juos valdyt sugebat biggrin.gif

Gal galit įmest linką kaip pinti šį dedevrą. Aš vis pakopinu nuo Jūsų mamytės darbštuolytės. Bet kok kas sunkiai man gaunasi pinti eglute išvirščiai, nelabai pirštai klauso.
Atsakyti
Oi, net susigėdau blush2.gif . Nėra čia nieko antgamtiško ir kosmosiško. Ir pirštų turiu tik po 5 ant kiekvienos rankos tongue.gif .
Deja, linko įmest negaliu, nežinau, kaip ieškot. Čia jau pati sugalvojau pabandyt, be pavyzdžio blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 11 02, 14:16)
Oi, net susigėdau blush2.gif . Nėra čia nieko antgamtiško ir kosmosiško. Ir pirštų turiu tik po 5 ant kiekvienos rankos tongue.gif .
Deja, linko įmest negaliu, nežinau, kaip ieškot. Čia jau pati sugalvojau pabandyt, be pavyzdžio blush2.gif  4u.gif

Va čia tai jo smile.gif Vadinasi prašysim visos rankas kaip maldai sudėjusios, kad nufilnuotumėta savo darščiasias rankeles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2010 11 02, 15:21)
Va čia tai jo smile.gif Vadinasi prašysim visos rankas kaip maldai sudėjusios, kad nufilnuotumėta savo darščiasias rankeles  biggrin.gif

Na ir klaidų, labai atsiprašau blush2.gif

...............................nufilmuotumėte savo darbščiasias rankeles...................................
Atsakyti
O jau grozybiu prisiziurejau bigsmile.gif Ir kaip jusu panikes istveria tokia sukuosena kol padarot??? Maniske tai vos istveria kol paprasta kasa surisu doh.gif
Atsakyti
Kaip noreciau ir as taip graziai pinti wub.gif Bet mano dukryte visiskai neturi kantrybes doh.gif tai supinu dvi kaseles,ir laiminga blush2.gif
Atsakyti