Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites? 2

QUOTE(Dilma @ 2010 07 31, 22:34)
Va, maždaug šitaip. Tik, aišku, dar reikia ranką atmušt blush2.gif  4u.gif
user posted image

O kaip supinti tą gražią kasą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledietė: 21 spalio 2010 - 22:06
Čia kasa iš 4 gijų.
Istrukcija biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 21 spalio 2010 - 22:25
Dilma, ar matei kaip Ščiogolevaitė buvo Druskininkuose delfinų palydėtuvėse susišiukavus?
Principas gražus, bet vaizdas kaip kūtvėlos.. Įtariu tu gražiau tą mintį išreikštum biggrin.gif:
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2010 10 22, 09:14)
Dilma, ar matei kaip Ščiogolevaitė buvo Druskininkuose delfinų palydėtuvėse susišiukavus?
Principas gražus, bet vaizdas kaip kūtvėlos.. Įtariu tu gražiau tą mintį išreikštum biggrin.gif:

Ščiogolevaitė? Mačiau, kaip Skaiva buvo, man nepatiko tongue.gif . O Ščiogolevaitės namačiau g.gif

Ar kuri nors bandėt tą keturgubą kasą? Man ji kažkodėl sukasi g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 22 spalio 2010 - 08:48

Čia

Pamėginsiu, kai pareis mokinukė
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2010 10 22, 10:10)

Vis tiek nieko neįžiūriu lens.gif

Kažkokios laisvai supintos kasos ir tona žele g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 22 spalio 2010 - 09:28
Dilma, at galėtumėt dar kartą įkelti instrukcija iš keturių kasų? Nerodo kažkodėl.
Atsakyti
labukas pynejoms 4u.gif

QUOTE(Dilma @ 2010 10 22, 09:47)

senai ja pinu.. bet sukasi ji ir man g.gif o is 5 ar 6 - tai kazkaip keistai susibanguoja kaip S raidele ir daugiau bangeliu jei ilga kasa... unsure.gif kad stovetu graziai nuolat reikia kas kazkiek laiko ja "sustatyt" atgal i vietas ,pratampant i sonus,suteikiant plocio ..zodziu - nusprendziau kad ne plaukams tai,o dirzams doh.gif (mano tetis pindavo tokius pat dirzus is lininiu siuliu ,verdavo sages,ir prekiaudavo ,kai buvau gal 4-5 m)
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2010 10 22, 14:38)
Dilma, at galėtumėt dar kartą įkelti instrukcija iš keturių kasų? Nerodo kažkodėl.

g.gif man rodo...
Bandau per kitur
user posted image

QUOTE(Ragaina @ 2010 10 22, 17:24)
labukas pynejoms  4u.gif
senai ja pinu.. bet sukasi ji ir man  g.gif  o is 5 ar 6 - tai kazkaip keistai susibanguoja kaip S raidele ir daugiau bangeliu jei ilga kasa...   unsure.gif   kad stovetu graziai nuolat reikia kas kazkiek laiko ja "sustatyt" atgal i vietas ,pratampant i sonus,suteikiant plocio ..zodziu - nusprendziau kad ne plaukams tai,o dirzams  doh.gif  (mano tetis pindavo tokius pat dirzus is lininiu siuliu ,verdavo sages,ir prekiaudavo ,kai buvau gal 4-5 m)

g.gif iš 5 man nesisuka, nesibanguoja, normaliai gaunasi. O vat iš 4 raitosi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 22 spalio 2010 - 20:55
QUOTE(Dilma @ 2010 10 22, 21:54)
g.gif iš 5 man  nesisuka, nesibanguoja, normaliai gaunasi. O vat iš 4 raitosi doh.gif

nesibanguoja?.. hm... gal per tvirtai supinu vis galvoju unsure.gif dabar jau senai nepyniau.. neturiu ilgakases kokios pasonej doh.gif o taip pasiilgau jau .... o is 4 tai sukasi visada man... reikia sunkesnes gumeles (su bumbuliukais vadinamais kokiais) kad butu tada tiesiau laikosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 10 22, 09:47)

Sukasi, ir dar kaip sukasi. doh.gif
Galvojau, kad čia tik man, dėl neįgudimo.
Atsakyti
O vat šitokia kasa iš 4 nesisuka thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti