Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites? 2

QUOTE(Pingvinukas @ 2010 09 01, 09:17)
Jau gražumas koks  wub.gif  wub.gif

Dilma, kraustykis į Vilnių  bigsmile.gif  rolleyes.gif  thumbup.gif

blink.gif bigsmile.gif mastau.gif... Ai, gal tiek to, pasiliksiu pajūry biggrin.gif
aciuks.gif už liaupses blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 01 rugsėjo 2010 - 12:30
Šiandienos mano mokinukių šukuosenos smile.gif Labai ačiū visoms,kurios čia įdedat nuotraukėles ir pasidalinat idėjomis.Aš tikrai nieko tokio nesugalvočiau,o čia prisižiūrau ir pati išbandau kažką panašaus ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balanda: 01 rugsėjo 2010 - 12:40
QUOTE(Balanda @ 2010 09 01, 13:30)

Super thumbup.gif Reiks ir man pabandyti smile.gif
Atsakyti
na nieko sau!! kaip Jums taip iseina g.gif
pabandziau, nieko man nesigavo, plaukai isslysta...
Atsakyti
QUOTE(evelinaite @ 2010 09 02, 15:08)
na nieko sau!! kaip Jums taip iseina  g.gif
pabandziau, nieko man nesigavo, plaukai isslysta...

Mes tai dažnokai pinam daug smulkių kasyčių, tai su kokiom 10-15 vnt. vaikšto visą savaitę. biggrin.gif , bet taip nesu sugalvojusi padaryt doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Uzsuku kartais i jusu temuke, groziu pasiziuret wub.gif mano panelei greit metukai, bet jau svajoju kaip as jai pinsiu kasas bigsmile.gif
Noriu visas jus pagirti, Jus tikrai isradingos, saunuoles 4u.gif
Atsakyti
o Kaunieciu taip graziai pinanciu yra? Dilma nu pas tave groziai wub.gif
Atsakyti
Oho, kokie grožiai bigsmile.gif . Gėda ir sakyti, bet nieko panašaus nemoku ir net sugalvoti negalėčiau blush2.gif .. Tai ir plaukučių tvarkymas pas mus elementarus - viena/dvi kasytės pintos/surištos.. Kažkada bandžiau eglute, tai marmalas išėjo - "kasiukai" nelygūs, kažkaip skystai labai gavosi, plius dar plaukučiai slidūs doh.gif .. Nors mano panelė ir neišsėdėtų ilgiau nei 3 min..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa99: 27 rugsėjo 2010 - 23:55
Nuostabios šukuosenos thumbup.gif man tai neiseina tokiu šedevrų padayti, o ir mano mažosios kantrybė greitai baigiasi ramiai sėdėti ax.gif
Atsakyti
oooi kiek grožybių čia prisižiūrėjau wub.gif vargšė mano mergyte, turėdama tokią mamą, kuri nieko apart elementariausių kasyčių nemoka supinti, o ir tos neidealiai tiesios išeina blush2.gif
Gal kur internete būtų galima surasti vaizdinės medžiagos kaip tokiais raštais mergaičiū galvas išmarginti, kibčiau į mokslus bigsmile.gif
Atsakyti
kaip grazu Jus saunuoles thumbup.gif
psio grisiu po darbo, ijungiu filmuka ir as pinsiu svao zuikai smile.gif jei kas iseis tai gal ir as pasimaivysiu ax.gif tongue.gif
Atsakyti
o jus tikros saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti