Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites? 2

QUOTE(Dilma @ 2010 07 28, 13:12)
Ooo, čia tai be gaaalo sudėtingas porcesas hihihi.gif

O jei rimtai, tiesiog supini paprastą kasytę, lengvai, nesuveržtai... Tada laikai už vienos sruogos ir visą kasą tempi į viršų, prilaikydama tą sruogą mirksiukas.gif  biggrin.gif . Gaunasi vat toks grožis. Gali palikt su tarpeliais, gali sutraukt visą. 4u.gif

bigsmile.gif aina sau kaip paprasta. Ačiū, kad atskleidei šį "sudėtingą procesą" biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2010 07 28, 15:08)
A tu sakyk, kaip norėjau, taip ir gavos laugh.gif

Nu jo, galim ir taip sakyt, bet kai mokiniesi, lengviau pasakyt, kad šedevrą dariau, bet mokinuosi, tai tik tiek gavosi. tongue.gif
Atsakyti
O aš paklaust norėjau g.gif dukrai rudenį bus 4metai, jau plaukučių yra kas suimt, bet problema man, kad jie labai kryptingai auga - yr sklastymas, aš kiek viršugalvy plaukus bešukuočiau aukšyn po labai greito laiko vėl tas sklastymas išsiverčia doh.gif ir drakoniukas su "gaidžiais" gaunas doh.gif

Ar tai pagydoma? biggrin.gif
O jei rimtai, kaip su tuo kovot? Bandau jau kuris laikas daug špilkučių prisegiot, kad plaukas kita kryptim gultų, nepasakyčiau kad labai veiksminga unsure.gif
Atsakyti
Ohoho koookie groziai!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Dilma, auksaranke thumbup.gif
Gaila, kad mano pupa visai nebenori pintis kasu doh.gif
Atsakyti
http://www.pico.lt/u...07/d704fdc0.jpg
http://www.pico.lt/u...07/c27a00f1.jpg
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(329 @ 2010 07 29, 12:43)

Gražu... Bet aš būčiau dariusi kiek kitaip blush2.gif . Kasą pinčiau pusinę ir paslėpčiau sklastymą po ja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 29 liepos 2010 - 12:18
QUOTE(Dilma @ 2010 07 29, 13:03)
Gražu... Bet aš būčiau dariusi kiek kitaip blush2.gif . Kasą pynusi pusinę ir paslėpusi sklastymą po ja ax.gif

O man net ir darant pusines, nepasislepia sklastymas po ja, kažką ne taip darau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 07 27, 21:26)

Kaip grazu bigsmile.gif wub.gif wub.gif kaip jums tie plaukiukai neisipesioja unsure.gif ? man taip niekada nesigaus schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 07 29, 13:04)
O man net ir darant pusines, nepasislepia sklastymas po ja, kažką ne taip darau. unsure.gif

Yiesiog ne vietoj kasą pini mirksiukas.gif . pradėk pint ant sklastymo, ir pasislėps mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 07 29, 13:19)
Yiesiog ne vietoj kasą pini mirksiukas.gif . pradėk pint ant sklastymo, ir pasislėps mirksiukas.gif  4u.gif

Žinok, man ji verčiasi kažkaip, nors žiauriai nesutempiu. Ai, nemoku ir tiek. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 07 29, 13:47)
Žinok, man ji verčiasi kažkaip, nors žiauriai nesutempiu. Ai, nemoku ir tiek. cool.gif

Jus irgi labai graziai pinate 4u.gif
Atsakyti