Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites? 2

blink.gif tai bent šedevrai šaunuolės mamytės, aš savo panelei tik dvi bizes surišu,mažai dar plaukučių, tikiuosi ateityje ir man taip pavyks gražint dukriuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(awiux @ 2009 05 28, 10:58)
blink.gif  tai bent šedevrai šaunuolės mamytės, aš savo panelei tik dvi bizes surišu,mažai dar plaukučių, tikiuosi ateityje ir man taip pavyks gražint dukriuką 4u.gif

Tai aisku pavyks mirksiukas.gif niekas negime mokedamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 05 21, 15:31)
aciuks.gif blush2.gif
Iš kur išmokau? Niu taip ir išmokau, kai dukrą įsigijau biggrin.gif . Kažkada, dar būdama paauglė, kankinau pusserę. Paskui mergaites darželyje, o dabar, va, saviškę biggrin.gif . Tik atrodo, kad ji labai kantri - iš tiesų irgi ir sukasi ir judakruta - tiesiog tenka abiem pasistengti, kad gautumėm rezultatą ax.gif

Labai GRAZU thumbup.gif
Tik,deja mano dukrytes atveju tokius sedevrus nepadaryciau...pirma,labai slidus plaukuciai,sunkiai suimami,net mociute,kuri moka visokiu grozybiu pinti sunkiai susitvarko antra..........maniske,net nesileistu schmoll.gif vos segtuka leidzia isegti,apie visa kita,net kalbos negali buti biggrin.gif
Atsakyti
Labai GRAŽIOS šukuosenos bigsmile.gif
Šaunuolė mamytė ir tikrai kantri dukrytė thumbup.gif

Maniškei tuoj bus 3,jos plaukučiai garbanoti,o jau kai šukuotis reikia,tai kažkas baisaus doh.gif ,vos ne vos suriši gumytę viršuje ax.gif
Mūsų šukuosena tokia blush2.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DianaG @ 2009 05 28, 18:26)
Labai GRAŽIOS šukuosenos  bigsmile.gif
Šaunuolė mamytė ir tikrai kantri dukrytė thumbup.gif

Maniškei tuoj bus 3,jos plaukučiai garbanoti,o jau kai šukuotis reikia,tai kažkas baisaus  doh.gif ,vos ne vos suriši gumytę viršuje  ax.gif
Mūsų šukuosena tokia  blush2.gif :
user posted image

Na tikiu kad su tokiom garbanom suku susitvarkyt,bet siaip labai grazi ir mergyte ir garbanos wub.gif
Atsakyti
Na tikiu kad su tokiom garbanom suku susitvarkyt,bet siaip labai grazi ir mergyte ir garbanos wub.gif

Ačiū blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DianaG @ 2009 05 28, 18:41)
Na tikiu kad su tokiom garbanom suku susitvarkyt,bet siaip labai grazi ir mergyte ir garbanos  wub.gif

Ačiū  blush2.gif  wub.gif

ner uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
Turint tokias garbanas wub.gif , jokių kasų nereikia thumbup.gif . Jaučiu, kad net nepinčiau, jei maniškės tokie plaukai būtų...
Atsakyti
DianaG, tikrai, kai tokios garbanos, tai nei šukuosenų nereikia wub.gif

Kad mano vaikai turėtų nors vieną garbanėlę ax.gif Lygūs visiškai plaukai...
Atsakyti
vau wub.gif na jus ir saunuoles,ir as noriu taip ismokti blush2.gif g.gif tik nesuprantu nuo ko pradeti g.gif
Papildyta:
o garbaneles mergaitei liux,visalaika pasipuosus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2009 05 21, 12:37)
g.gif
Papildyta:
AUKŠTOJO PILOTAŽO MEISTRĖS DARBAIuser posted image

Sveiki,
noreciau ir as tokius kasos padaryti blush2.gif
Gal galite man imesti info kaip daryti "ISVIRKSCIAI" ir "VAINIKELIS KAIP VIRVUTE"
Noreciau is as ismokti g.gif
Atsakyti
QUOTE(lira77 @ 2009 05 28, 21:47)
Sveiki,
noreciau  ir as tokius kasos padaryti  blush2.gif
Gal galite man imesti info kaip daryti  "ISVIRKSCIAI" ir  "VAINIKELIS KAIP VIRVUTE"
Noreciau is as ismokti g.gif

Šiaip tai viskas yra ankstesnėje temoje. Bet...
Eglutė išvirkščiai
Virvelinė eglutė

O visa kita - fantazijos ir sugebėjimų reikalas 4u.gif
Atsakyti