tai bent šedevrai šaunuolės mamytės, aš savo panelei tik dvi bizes surišu,mažai dar plaukučių, tikiuosi ateityje ir man taip pavyks gražint dukriuką
QUOTE(awiux @ 2009 05 28, 10:58)
tai bent šedevrai šaunuolės mamytės, aš savo panelei tik dvi bizes surišu,mažai dar plaukučių, tikiuosi ateityje ir man taip pavyks gražint dukriuką
Tai aisku pavyks niekas negime mokedamas
QUOTE(Dilma @ 2009 05 21, 15:31)
Iš kur išmokau? Niu taip ir išmokau, kai dukrą įsigijau . Kažkada, dar būdama paauglė, kankinau pusserę. Paskui mergaites darželyje, o dabar, va, saviškę . Tik atrodo, kad ji labai kantri - iš tiesų irgi ir sukasi ir judakruta - tiesiog tenka abiem pasistengti, kad gautumėm rezultatą
Labai GRAZU
Tik,deja mano dukrytes atveju tokius sedevrus nepadaryciau...pirma,labai slidus plaukuciai,sunkiai suimami,net mociute,kuri moka visokiu grozybiu pinti sunkiai susitvarko antra..........maniske,net nesileistu vos segtuka leidzia isegti,apie visa kita,net kalbos negali buti
QUOTE(DianaG @ 2009 05 28, 18:26)
Labai GRAŽIOS šukuosenos
Šaunuolė mamytė ir tikrai kantri dukrytė
Maniškei tuoj bus 3,jos plaukučiai garbanoti,o jau kai šukuotis reikia,tai kažkas baisaus ,vos ne vos suriši gumytę viršuje
Mūsų šukuosena tokia :
Šaunuolė mamytė ir tikrai kantri dukrytė
Maniškei tuoj bus 3,jos plaukučiai garbanoti,o jau kai šukuotis reikia,tai kažkas baisaus ,vos ne vos suriši gumytę viršuje
Mūsų šukuosena tokia :
Na tikiu kad su tokiom garbanom suku susitvarkyt,bet siaip labai grazi ir mergyte ir garbanos
Na tikiu kad su tokiom garbanom suku susitvarkyt,bet siaip labai grazi ir mergyte ir garbanos
Ačiū
Ačiū
QUOTE(DianaG @ 2009 05 28, 18:41)
Ačiū
Ačiū
ner uz ka
Turint tokias garbanas , jokių kasų nereikia . Jaučiu, kad net nepinčiau, jei maniškės tokie plaukai būtų...
DianaG, tikrai, kai tokios garbanos, tai nei šukuosenų nereikia
Kad mano vaikai turėtų nors vieną garbanėlę Lygūs visiškai plaukai...
Kad mano vaikai turėtų nors vieną garbanėlę Lygūs visiškai plaukai...
QUOTE(jovana @ 2009 05 21, 12:37)
Sveiki,
noreciau ir as tokius kasos padaryti
Gal galite man imesti info kaip daryti "ISVIRKSCIAI" ir "VAINIKELIS KAIP VIRVUTE"
Noreciau is as ismokti
QUOTE(lira77 @ 2009 05 28, 21:47)
Sveiki,
Gal galite man imesti info kaip daryti "ISVIRKSCIAI" ir "VAINIKELIS KAIP VIRVUTE"
Noreciau is as ismokti
Noreciau is as ismokti
Šiaip tai viskas yra ankstesnėje temoje. Bet...
Eglutė išvirkščiai
Virvelinė eglutė
O visa kita - fantazijos ir sugebėjimų reikalas