Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites? 2

QUOTE(ezra @ 2010 07 26, 19:03)

Super thumbup.gif . Klausyk, viršutinė kasytė, tai ta "waterfall", ane?

user posted image
Atsakyti
O aš labai noriu to vainiko nu Dilma žino anos su Godyte man jį supint žadėjo doh.gif Klausyk kai galėsi parašyk kiek reikia atskrit Kaip atskirt tas vainikas man kreivas gavos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 02 27, 18:40)

Klausyk, kiek laiko Laikėsi ši uodega neišsipešiojusi?
Aš pabandžiau, tai po poros valandų jau sruogos draikėsi. doh.gif Nabent mano panos plaukai dar tam per trumpi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 26 liepos 2010 - 18:45
Šukuosena superinė thumbup.gif Kiekvieną rytą pinu pati kiek išeina...
Papildyta:
QUOTE(G-M @ 2010 07 26, 20:33)
Šukuosena superinė  thumbup.gif Kiekvieną rytą pinu pati kiek išeina...

4u.gif Laukiam labai 4u.gif
Atsakyti
nu ir grožybių pridėjot.O mano panelytė sustreikavo,sakė man jau galvą skauda nuo tavo šukuosenų ,ryte atsikelia ir pirmi žodžiai-supink,bet tik paprastą kasą hihihi.gif Nu nieko,gal kurią dieną susitarsim,tai vėl pasirodysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(G-M @ 2010 07 26, 19:42)
Klausyk kai galėsi parašyk kiek reikia atskrit  Kaip atskirt tas vainikas man kreivas gavos  blush2.gif

Kaip čia tau paaiškint mastau.gif... Imi uodegą per vidurį galvos ir skiri, kokio nori dydžio ratą... O kad kreivas nesigautų, turi ne kreivai atskirti mirksiukas.gif

QUOTE(ezra @ 2010 07 26, 19:45)
Klausyk, kiek laiko Laikėsi ši uodega neišsipešiojusi?
Aš pabandžiau, tai po poros valandų jau sruogos draikėsi. doh.gif Nabent mano panos plaukai dar tam per trumpi.

Kol buvo nepakirpti - visą dieną kuo puikiausiai. Kai pakirpau, tai paskutinė eilė išsipešiojo po kelių valandų. Taviškės plaukai per trumpi, reiškia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 07 26, 22:12)
Kol buvo nepakirpti - visą dieną kuo puikiausiai. Kai pakirpau, tai paskutinė eilė išsipešiojo po kelių valandų. Taviškės plaukai per trumpi, reiškia 4u.gif

Tada aišku.
Atsakyti
swoon.gif merginos, kokie grožiai bigsmile.gif Aš tik prieš metus sužinojau kaip pinti eglute, bet praktikos tai neturiu. Gaila, bet maniškės nesileidžia visokioms tokioms įmantrybėms, na tiksliau mažoji gal ir leistų retsykiais supinti, bet kad ji labai garbanė smile.gif Tik sau kokia kaselę prasipinu kartais... biggrin.gif

QUOTE(ezra @ 2010 07 26, 14:47)
Ji pinama iš trijų sruogų. Va čia instrukcija.

Virvelinė kasa

bigsmile.gif va šitą pabandysiu. Manau didžioji leisis bigsmile.gif
Atsakyti
blink.gif Grozis cia koks!!! Maniskei dar tik 6 men., bet tokio aukstojo pilotazo turbut nespesiu ismokt iki jai kasos uzaugs doh.gif Saunuoles, mamos, toki mena ismananti mama - kiekvienos mergaites svajone wub.gif Mokysiuos tapti svajone blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
http://pico.lt/uploa...07/6447604a.jpg
http://pico.lt/uploa...07/192fddbc.jpg
virvę sukau iš dviejų sruogų smile.gif
Atsakyti
Gražu, bet virvę vis tiek reikia sukt iš trijų sruogų mirksiukas.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Dilmux, kelk video į Youtubę
Atsakyti