Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites? 2

QUOTE(ezra @ 2010 05 03, 23:50)
O iš priekio ir šono kaip atrodė? blush2.gif

visi plaukuciai surinkti i uodega, a jis padarytas biski ant sono. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 05 04, 08:42)
visi plaukuciai surinkti i uodega, a jis padarytas biski ant sono. ax.gif

O konkrečiau g.gif ? Nes nei iš foto, nei iš paaiškinimo nieko neina suprasti biggrin.gif . O atrodo tai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
pabandysiu ax.gif smile.gif :
padariau 2 uodegytes (1-surinkau plaukuciu is prieke , 2-kas liko). Uogegos padariau biski ant sono, man graziau ax.gif Ir paskui su laku su znyplemis dariau garbanos, pritvirtinau prie galvos.Ir taip dariau su visais plaukuciais.

A dabar klausimelis...merginoms is KLP ax.gif .Kur galima nupirkti mazos, plonos gumytes (ju buna daug daug pakuote), visa AKR praeijou, schmoll.gif gal turgui buna?
Atsakyti
Nu bet ir grožiai iš plaukų supinti... trūksta žodžių.... supratau kam man reiktų į pynimo kursus užsirašyti, nes apart dviejų kaselių daugiau nieko nesugebu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 05 04, 09:37)

A dabar klausimelis...merginoms is KLP ax.gif .Kur galima nupirkti mazos, plonos gumytes (ju buna daug daug pakuote), visa AKR praeijou,  schmoll.gif  gal turgui buna?

Aš perku ir Akropolio Maximoj - būna ten, kur kosmetika, šalia šampūnų, plaukų dažų... Esu pirkus ir Baby cityje, ir Sidabroj (Akroply), ir Medijoj... Vienžo, visur, kur tik užmatau, nes pas mus jos gana greitai baigiasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 05 04, 09:47)
Aš perku ir Akropolio Maximoj - būna ten, kur kosmetika, šalia šampūnų, plaukų dažų... Esu pirkus ir Baby cityje, ir Sidabroj (Akroply), ir Medijoj... Vienžo, visur, kur tik užmatau, nes pas mus jos gana greitai baigiasi 4u.gif

Va kur kur a Maxsimoje ne ziurejau doh.gif , pas mus irgi tos gumytes eina biggrin.gif , reikes paziureti, aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
nu merginos ir duodat thumbup.gif
mano panos plaukai ilgi stori bet as nieko nemoku verysad.gif o ji neturi kantrybes sedeti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 05 04, 09:37)
pabandysiu ax.gif  smile.gif :
padariau 2 uodegytes  (1-surinkau plaukuciu is prieke , 2-kas liko). Uogegos padariau biski ant sono, man graziau ax.gif  Ir paskui su laku su znyplemis dariau garbanos, pritvirtinau prie galvos.Ir taip dariau su visais plaukuciais.

A dabar klausimelis...merginoms is KLP ax.gif .Kur galima nupirkti mazos, plonos gumytes (ju buna daug daug pakuote), visa AKR praeijou,  schmoll.gif  gal turgui buna?

O tvirtinot su vadinamom "špilkom"?
Būt vaizdas, būt aiškiau. blush2.gif
Dilma išvardino visas vietas, dar ir turguje būna.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 05 04, 12:30)
O tvirtinot su vadinamom "špilkom"?
Būt vaizdas, būt aiškiau. blush2.gif
Dilma išvardino visas vietas, dar ir turguje būna.

Taip, tvirtinau su "spilkom" ir su metal.segtukais (tos plonos ) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 05 04, 12:43)
Taip, tvirtinau su "spilkom" ir su metal.segtukais (tos plonos ) smile.gif

Aišku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugeliukas @ 2010 05 04, 09:47)
Nu bet ir grožiai iš plaukų supinti... trūksta žodžių.... supratau kam man reiktų į pynimo kursus užsirašyti, nes apart dviejų kaselių daugiau nieko nesugebu  blush2.gif

O būna kokie kursai? bigsmile.gif Ir aš norėčiau pasimokyti... ax.gif Pareklamuokite, kas žinot, Vilniuje. 4u.gif
Atsakyti
rimtai buna tokie kursai????????????????
as manau cia kas taip moka - savaime - is gamtos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti