QUOTE(ezra @ 2010 04 30, 00:15)
Tos kasyciu sukuosenos neralios, nuostabiai atrodo. Net neisivaidzuoju kaip taip dailiai supinate? Noreciau ir as tokias ismokti pinti, bet kol kas reikes palaukti, plauku ir ilgio uztektu, bet kad ramiai nepasedi, bet ko cia gali tiketis is dvimetes mergaites . O sakykit toks klausimas iskilo, ar neverzia vaikui galvytes, kai daug smulkiu pinuciu supinate, esu girdejus, kad pirma diena verzia galva labai , ar tiesa?
QUOTE(aureku @ 2010 04 30, 03:11)
Tos kasyciu sukuosenos neralios, nuostabiai atrodo. Net neisivaidzuoju kaip taip dailiai supinate? Noreciau ir as tokias ismokti pinti, bet kol kas reikes palaukti, plauku ir ilgio uztektu, bet kad ramiai nepasedi, bet ko cia gali tiketis is dvimetes mergaites . O sakykit toks klausimas iskilo, ar neverzia vaikui galvytes, kai daug smulkiu pinuciu supinate, esu girdejus, kad pirma diena verzia galva labai , ar tiesa?
Ir iš dvimetės galima tikėtis - aš savo dukrai pirmą kasą eglute supyniau 17 mėnesių proga . Kai jau buvo dvejų, mes pindavom praktiškai kasdien
Dėl veržimo, nežinau, bet nei viena nesiskundė, o pati nebandžius, tai nežinau. Bet įtariu, kad neveržia - bent jau aš nesistengiu sutempt tų plaukų tiek
QUOTE(Dilma @ 2010 04 30, 10:08)
Dėl veržimo, nežinau, bet nei viena nesiskundė, o pati nebandžius, tai nežinau. Bet įtariu, kad neveržia - bent jau aš nesistengiu sutempt tų plaukų tiek
Tada reiks ant tavęs treniruotis, tu bent ramiai pasėdėsi, o ir plaukų ilgio ir kiekio užtenka.
QUOTE(ezra @ 2010 04 30, 10:59)
Tada reiks ant tavęs treniruotis, tu bent ramiai pasėdėsi, o ir plaukų ilgio ir kiekio užtenka.
Manęs multikais nesužavėsi
QUOTE(Dilma @ 2010 04 30, 11:28)
Manęs multikais nesužavėsi
Suaugusių kanalą įjungsiu.
QUOTE(Dilma @ 2010 04 30, 10:08)
Ir iš dvimetės galima tikėtis - aš savo dukrai pirmą kasą eglute supyniau 17 mėnesių proga . Kai jau buvo dvejų, mes pindavom praktiškai kasdien
Paprasta eglute ar dvi tai iseidavo ir mums supinti, bet tokiu groziu toli grazu ne . Bet dabar uzejo toks laikas, kad visai nenori, supinu, o ji uz 5 min atbega gumeles isiemusi . Reiks dar paaugti siek tiek.
Nuostabios šukuosenos. Baltai pavydžiu, nes nemoku net paprastos eglutės supinti, o norėčiau išmokti.
Nu mamytes jus tikros saunuoles, tiek graziu sukuosenu pridarot,vat gaila, mano mergyte taj jau taip nenori sukuotis, taj jei niekur nereikia eiti is namu,taj visa diena gali nesisukuoti, na bet buna isimciu ir mes graziai susisukuojam
Ojei, net pavydu perziurejus visas foto. Kad as taip mokeciau. Jums mano dukra taip paskolinus sedevrams jai 5 metai, plaukai iki uzpakalio (nors jau 3 kart kirpta po 10cm min), tiesus, stori , ot prigamintumet, ir man dziaugsmo butu. Nes mano rankos net nzn kam skirtos. Jei reik kokios grazesnes sukuosenos ( ar fotosesija ar kas) viskas, amen. Man paemus plaukus iskart delnai sudreksta, viskas pinasi veliasi, pirstai mediniai pasidaro, susinervuoju ir vaikas susinervuoja, dar ne duok die, jei ant karsto ji paskuka galva i sona, tada viskas! va, visas menas
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 05 03, 21:55)
sveiki, nusprendziau ir as parodyti ka padariau mamos dienos proga,(svente darzelije buvo)
O iš priekio ir šono kaip atrodė?