Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites? 2

Vau kokie čia šedevrai thumbup.gif Aš irgi svaigau kaip kasytes pinsiu, dabar nors plaukų ir mažkai dar(bet kasytė gaunai biggrin.gif ), bet pagaut ir sušukuot tai vargas. Jei suriši plaukus, tai kol prie veidrodžio neprieina, tik pamato save veidrody, iškart viskas išlupta doh.gif
Atsakyti
sveikutes,i kaip grazu,as ir nieko nemoku isskyrus dvi kasytes g.gif
Atsakyti
Na visos sukuosenos superines,dar man toli kol as taip supinsiu,na kai kurias moku blush2.gif Stenksimes toliau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veidrodine*: 22 gegužės 2009 - 19:20
kiek daug cia grozybiu wub.gif ,bet mum iki tokiu tolokai ganetinai trumpi plaukuciai ax.gif
Atsakyti
nu auksines rankos, grazu ziuret...
as ir nieko nemoku, anksciau drakoniuka supindavau, dabar kai plaukai vos ne iki keliu, tai tenka kasa tenkintis...
gal kas mamytes bandet pint daug kasyciu ? ar ipiundinejot ka rors i plauka. mes su galvojum pintis, bet nelabai isivaizduoju ka ir kaip ipint reikia... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute544 @ 2009 05 23, 12:54)

gal kas mamytes bandet pint daug kasyciu ? ar ipiundinejot ka rors i plauka. mes su galvojum pintis, bet nelabai isivaizduoju ka ir kaip ipint reikia...  blush2.gif

pyniau, bet nieko neįpindinėjau. O kam? g.gif
Atsakyti
Pagrinde pinam dvi kasytes. Kartais noriu kažką daugiau padaryti, bet nelabai į kalbas gražuolė leidžiasi. Esmė tokia. Nemėgsta mano brangioji šukų biggrin.gif Kas rytą susipykstam .... " esu bloga mama, nes specialiai pešu plaukus " lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, jus tikros auksarankes! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Voverė @ 2009 05 23, 23:21)
Kas rytą susipykstam .... " esu bloga mama, nes specialiai pešu plaukus "  lotuliukas.gif

Mes irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes jau nebesipykstam thumbup.gif
Atsakyti
kokios grožybės bigsmile.gif užpavydėjau blush2.gif maniškei, kai reik surišt dvi kasytes vos išsidėt ax.gif tai ir puošiam plaukučius sagiukų pagalba 4u.gif
Atsakyti
Oi kaip grazu.... thumbup.gif
Atsakyti