Vau kokie čia šedevrai Aš irgi svaigau kaip kasytes pinsiu, dabar nors plaukų ir mažkai dar(bet kasytė gaunai ), bet pagaut ir sušukuot tai vargas. Jei suriši plaukus, tai kol prie veidrodžio neprieina, tik pamato save veidrody, iškart viskas išlupta
sveikutes,i kaip grazu,as ir nieko nemoku isskyrus dvi kasytes
Na visos sukuosenos superines,dar man toli kol as taip supinsiu,na kai kurias moku Stenksimes toliau
kiek daug cia grozybiu ,bet mum iki tokiu tolokai ganetinai trumpi plaukuciai
nu auksines rankos, grazu ziuret...
as ir nieko nemoku, anksciau drakoniuka supindavau, dabar kai plaukai vos ne iki keliu, tai tenka kasa tenkintis...
gal kas mamytes bandet pint daug kasyciu ? ar ipiundinejot ka rors i plauka. mes su galvojum pintis, bet nelabai isivaizduoju ka ir kaip ipint reikia...
as ir nieko nemoku, anksciau drakoniuka supindavau, dabar kai plaukai vos ne iki keliu, tai tenka kasa tenkintis...
gal kas mamytes bandet pint daug kasyciu ? ar ipiundinejot ka rors i plauka. mes su galvojum pintis, bet nelabai isivaizduoju ka ir kaip ipint reikia...
QUOTE(eglute544 @ 2009 05 23, 12:54)
pyniau, bet nieko neįpindinėjau. O kam?
Pagrinde pinam dvi kasytes. Kartais noriu kažką daugiau padaryti, bet nelabai į kalbas gražuolė leidžiasi. Esmė tokia. Nemėgsta mano brangioji šukų Kas rytą susipykstam .... " esu bloga mama, nes specialiai pešu plaukus "
Na, jus tikros auksarankes!
QUOTE(Voverė @ 2009 05 23, 23:21)
Kas rytą susipykstam .... " esu bloga mama, nes specialiai pešu plaukus "
Mes irgi
Mes jau nebesipykstam
kokios grožybės užpavydėjau maniškei, kai reik surišt dvi kasytes vos išsidėt tai ir puošiam plaukučius sagiukų pagalba
Oi kaip grazu....