Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites? 2

Gal Vilniuje yra taip gražiai pinančių bigsmile.gif Kaip norėčiau ir aš per išleistuves dukrytę gražiai papuošti wub.gif
Atsakyti
Dievuleliau visa naktis be miego,sulaukiau dabar saviskiu,visas is eiles kankinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Žado netekau tokias šukuosenas pamačius thumbup.gif
Atsakyti
Pasižiūri vis į čia „eksponuojamas“ šukuosenas ir kiekvieną kartą maloniai nustembu...man tai čia aukštasis pilotažas. Kiek besistengiu, nu neišeina taip lygiai, gražiai supint schmoll.gif . Vis koks „ragiukas“ išlenda doh.gif . O ir padalint plaukus (padaryt takelius) man lygiai niekada nesigauna
Atsakyti
Kokios Jūs šaunuolės 4u.gif Aš apakus mega_shok.gif Bandau ir aš šį tą nukopinti iš šukuosenų, bet man dar reikia mokytis ir mokytis cool.gif Priėjau išvados, kad ne kiekvienai duoti tokie gabumai wub.gif
Ačiū už idėjas, kurias bandau įgyvendinti ant savo dukrytės plaukų 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Sutinku kad aukstasis pilotazas thumbup.gif , bet man idomu ar kai darot savo panelem sukuosenat purskiat kokia priemone plaukucius ar jusu rankos auksines, nes as kaip besistengciau man issipeciojus sukuosena gaunasi, o kai vandenuku papurskiu tai kazkaip dailiau gaunasi. Tai ir klausiu gal kazka jus naudojat plaukuciams? rolleyes.gif
Atsakyti
cia prisiziurejau sukuosenu tai ir ant savo panelyciu isbandziau bet pinu ant dregnu plaukuciu bent nesivelia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2010 04 29, 11:44)
bigsmile.gif  Sutinku kad aukstasis pilotazas thumbup.gif , bet man idomu ar kai darot savo panelem sukuosenat purskiat kokia priemone plaukucius ar jusu rankos auksines, nes as kaip besistengciau man issipeciojus sukuosena gaunasi, o kai vandenuku papurskiu tai kazkaip dailiau gaunasi. Tai ir klausiu gal kazka jus naudojat plaukuciams?  rolleyes.gif

Na, aš pažįstų vieną, kuri užsiima tokiu aukštuoju pilotažu, tai purškia vandeniu pindama. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 04 29, 15:58)
Na, aš pažįstų vieną, kuri užsiima tokiu aukštuoju pilotažu, tai purškia vandeniu pindama. smile.gif

g.gif kaži kas tokia g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 04 30, 00:00)
g.gif kaži kas tokia g.gif  biggrin.gif

Ai, tu nepažįsti, čia klaipėdietė viena. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 29 balandžio 2010 - 23:05
QUOTE(ezra @ 2010 04 30, 00:05)
Ai, tu nepažįsti, čia klaipėdietė viena. cool.gif

Netvarka, a dirol.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 04 30, 00:07)