Gal Vilniuje yra taip gražiai pinančių Kaip norėčiau ir aš per išleistuves dukrytę gražiai papuošti
Žado netekau tokias šukuosenas pamačius
Pasižiūri vis į čia eksponuojamas šukuosenas ir kiekvieną kartą maloniai nustembu...man tai čia aukštasis pilotažas. Kiek besistengiu, nu neišeina taip lygiai, gražiai supint . Vis koks ragiukas išlenda . O ir padalint plaukus (padaryt takelius) man lygiai niekada nesigauna
Kokios Jūs šaunuolės Aš apakus Bandau ir aš šį tą nukopinti iš šukuosenų, bet man dar reikia mokytis ir mokytis Priėjau išvados, kad ne kiekvienai duoti tokie gabumai
Ačiū už idėjas, kurias bandau įgyvendinti ant savo dukrytės plaukų
Ačiū už idėjas, kurias bandau įgyvendinti ant savo dukrytės plaukų
Sutinku kad aukstasis pilotazas , bet man idomu ar kai darot savo panelem sukuosenat purskiat kokia priemone plaukucius ar jusu rankos auksines, nes as kaip besistengciau man issipeciojus sukuosena gaunasi, o kai vandenuku papurskiu tai kazkaip dailiau gaunasi. Tai ir klausiu gal kazka jus naudojat plaukuciams?
QUOTE(Lara-klara @ 2010 04 29, 11:44)
Sutinku kad aukstasis pilotazas , bet man idomu ar kai darot savo panelem sukuosenat purskiat kokia priemone plaukucius ar jusu rankos auksines, nes as kaip besistengciau man issipeciojus sukuosena gaunasi, o kai vandenuku papurskiu tai kazkaip dailiau gaunasi. Tai ir klausiu gal kazka jus naudojat plaukuciams?
Na, aš pažįstų vieną, kuri užsiima tokiu aukštuoju pilotažu, tai purškia vandeniu pindama.
QUOTE(ezra @ 2010 04 29, 15:58)
Na, aš pažįstų vieną, kuri užsiima tokiu aukštuoju pilotažu, tai purškia vandeniu pindama.
kaži kas tokia
QUOTE(Dilma @ 2010 04 30, 00:00)
kaži kas tokia
Ai, tu nepažįsti, čia klaipėdietė viena.
QUOTE(ezra @ 2010 04 30, 00:05)
Ai, tu nepažįsti, čia klaipėdietė viena.
Netvarka, a