SVEIKUTES, o jetus kai grazu,sakau gal ps tave galima i svecius su vaiku,jai paprasyciau sakau gal kokiom isleistuvem ka sugalvotum dukrytes plaukuciams padaryt
Kaip pavydu,kai dukrytes leidziasi sukuojamos mano mergaite silgosos kasos,pagal metus,bet nesileidiza pintis imantriu kasyciu ar sukuosenu,nepatinka jai
Kaip pavydu,kai dukrytes leidziasi sukuojamos
mano mergaite silgosos kasos,pagal metus,bet nesileidiza pintis imantriu kasyciu ar sukuosenu,nepatinka jai
dazniausias atvejis kai mergaite snesileidzia pinamos tik mamoms nuvesk kokiai tetai ,o pati isbek kur nors tam pusvalandukui gryzusi rasi besisypsancia ir su sukuosena
As tai noreciau bent pamatyti, kaip mano merginai supintu.... Nes man kazkaip sunkiai gaunas, ir man atrodo kad plaukai kalti:) o ne as:) Jei pamatyciau, kad is ju kazkas iseina, tada pati gal daugiau bandyciau, tikedama, kad kazkas iseis...
As tai noreciau bent pamatyti, kaip mano merginai supintu.... Nes man kazkaip sunkiai gaunas, ir man atrodo kad plaukai kalti:) o ne as:) Jei pamatyciau, kad is ju kazkas iseina, tada pati gal daugiau bandyciau, tikedama, kad kazkas iseis...
parodysiu siek tiek ir as nieko pa smane kazi ko fantastisko kaip Dilmos kuriniai... pas mane dazniau eina mergaiciu mamos,kuriu paneles siaubingai nemegsta kasdien sukuotis,ir mamos nori sukuosenos kelioms dienoms tad nieko daug imantraus nefantazavus ir suraizgalioju kazka
pats dazniausias mano "darbelis" :
prie sitos sukuosenytes sios dvi sokejeles susigarbanoja likusius palaidus plaukelius :