Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites? 2

QUOTE(jurguliooks @ 2010 03 03, 18:30)
SVEIKUTES, o jetus kai grazu,sakau gal ps tave galima i svecius su vaiku,jai paprasyciau sakau gal kokiom isleistuvem ka sugalvotum dukrytes plaukuciams padaryt

Visad prašom biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Net pavydas suėmė žiūrint - labai gražu . Auksarankė mama ir auksinės kantrybės dukrytė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zarazna @ 2010 03 04, 09:44)
Net pavydas suėmė žiūrint - labai gražu . Auksarankė mama ir auksinės kantrybės dukrytė  ax.gif

aciuks.gif

Ale imidžių kaip pakeitusi, net nepažinau hihihi.gif... Bagota būsi didis.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip pavydu,kai dukrytes leidziasi sukuojamos ax.gif
mano mergaite silgosos kasos,pagal metus,bet nesileidiza pintis imantriu kasyciu ar sukuosenu,nepatinka jai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Miegaliuke S @ 2010 03 06, 13:52)
Kaip pavydu,kai dukrytes leidziasi sukuojamos ax.gif
mano mergaite silgosos kasos,pagal metus,bet nesileidiza pintis imantriu kasyciu ar sukuosenu,nepatinka jai verysad.gif

dazniausias atvejis kai mergaite snesileidzia pinamos tik mamoms wink.gif nuvesk kokiai tetai ,o pati isbek kur nors tam pusvalandukui smile.gif gryzusi rasi besisypsancia ir su sukuosena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 03 03, 23:56)
Visad prašom biggrin.gif  4u.gif

Oi išleistuvėm stojam į eilę ir mes čiukuosenai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(G-M @ 2010 03 06, 17:20)
Oi išleistuvėm stojam į eilę ir mes čiukuosenai  ax.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai noreciau bent pamatyti, kaip mano merginai supintu.... Nes man kazkaip sunkiai gaunas, ir man atrodo kad plaukai kalti:) o ne as:) Jei pamatyciau, kad is ju kazkas iseina, tada pati gal daugiau bandyciau, tikedama, kad kazkas iseis...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2010 03 06, 22:41)
As tai noreciau bent pamatyti, kaip mano merginai supintu.... Nes man kazkaip sunkiai gaunas, ir man atrodo kad plaukai kalti:) o ne as:) Jei pamatyciau, kad is ju kazkas iseina, tada pati gal daugiau bandyciau, tikedama, kad kazkas iseis...smile.gif

Adresą žinai nail.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jusu darbeliai NUOSTABUS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 03 06, 23:05)
Adresą žinai nail.gif biggrin.gif

Na, reiks uzukt kada prie progos:)
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2010 02 28, 22:18)
parodysiu siek tiek ir as  ax.gif  nieko pa smane kazi ko fantastisko kaip Dilmos kuriniai... pas mane dazniau eina mergaiciu mamos,kuriu paneles siaubingai nemegsta kasdien sukuotis,ir mamos nori sukuosenos kelioms dienoms  4u.gif tad nieko daug imantraus nefantazavus ir suraizgalioju kazka  blush2.gif

pats dazniausias mano "darbelis" :

user posted image

prie sitos sukuosenytes sios dvi sokejeles susigarbanoja likusius palaidus plaukelius :

user posted image

NUOSTABU thumbup.gif
Atsakyti