Nu mamytes jus saunuoles visoms po
O va pas manaja plaukuciai ilgoki,galiukai garbanoti,bet ir seip linke veltis,kaip reikia issukuoti,tai buna tragedija be asaru neissiverciam as apart dvieju kasyciu nieko nemoku o kai paziuriu i jusu grozybes tai net akys mirguliuoja.Arteja svogerkos vaikucio krikstynos,tai as net bandysiu kirpykla uzsakyti,kad dukrytei ka nors supintu.Kad mokeciau bent eglute pinti,tai supinciau kelioms dienoms,nes sukuotis ziauriai nenori,o ir pas mane kantrybes nera,jei pradedu sukuoti,ir spiegia,viskas tada metu sukas ir nebedarau nieko
O naudoju visokiausius purskyklius kad geriau sukuotusi
QUOTE(river* @ 2010 03 02, 13:10)
O naudoju visokiausius purskyklius kad geriau sukuotusi
Aš savaitgaliais ištepu (sau irgi ) kokoso aliejum. Irgi garbanojasi ir veliasi .. tai dabar jau švelnesni ir klusnesni
QUOTE(jovana @ 2010 03 02, 14:16)
Aš savaitgaliais ištepu (sau irgi ) kokoso aliejum. Irgi garbanojasi ir veliasi .. tai dabar jau švelnesni ir klusnesni
O kur jo galima isigyti???
QUOTE(river* @ 2010 03 02, 14:10)
Arteja svogerkos vaikucio krikstynos,tai as net bandysiu kirpykla uzsakyti,kad dukrytei ka nors supintu.
Matau profilyje ,kad saules mieste esat galiu papinti karts nuo karto jums
QUOTE(river* @ 2010 03 02, 13:22)
O kur jo galima isigyti???
Aliejų ir prieskonių parduotuvėj
QUOTE(jovana @ 2010 03 02, 14:49)
Aliejų ir prieskonių parduotuvėj
Jovana aciu uz info
Papildyta:
QUOTE(Ragaina @ 2010 03 02, 14:42)
Matau profilyje ,kad saules mieste esat galiu papinti karts nuo karto jums
Jo esu is Siauliu,o tiksliau Ginkunu,bet cia pat zinok tikrai noreciau,nes su plaukuciais nesusitvarkau.O ir pati noreciau pasimokyti
as pietiniame gyvenu kolkas dar jei ka- parasyk per AZ ,susitarsim,susibegsim
QUOTE(Ragaina @ 2010 03 02, 16:57)
as pietiniame gyvenu kolkas dar jei ka- parasyk per AZ ,susitarsim,susibegsim
Labai susidomejau!!!!Nudziuginai tu mane.Tikrai susibegsim.As matai daba gryztu i LT porai savaiciu i LT,bet tikrai tureciau per ta laika atrasti laiko susitikti aciu!!!!!!!
QUOTE(river* @ 2010 03 02, 17:01)
Labai susidomejau!!!!Nudziuginai tu mane.Tikrai susibegsim.As matai daba gryztu i LT porai savaiciu i LT,bet tikrai tureciau per ta laika atrasti laiko susitikti aciu!!!!!!!
o paskui gal i londona isvaziuosi ? tai ir ten susitiksim tada
QUOTE(Ragaina @ 2010 03 02, 17:40)
o paskui gal i londona isvaziuosi ? tai ir ten susitiksim tada
tai tu kiek suprantu ne visa laika buni LT? as pries pora metu Londone gyvenu,dar po siolei prisimenu su meile Londonui ,ten isgyvenom 4 metelius,ten ir pasigimdziau o daba mes Airijoje,bet jau galvojam gryzti i LT su visam (cia mes jau nebelabai i tema )
QUOTE(Dilma @ 2009 12 28, 22:20)
. Ten penkios vienpusių virvučių eilutės. Kažkaip neusgalvojau, kad reikia nufotografuot
- šukuosena kalėdiniam gimnastikos pasirodymui
- šukuosena kalėdiniam gimnastikos pasirodymui
SVEIKUTES, o jetus kai grazu,sakau gal ps tave galima i svecius su vaiku,jai paprasyciau sakau gal kokiom isleistuvem ka sugalvotum dukrytes plaukuciams padaryt,aisku uz pinigelius
Nu ir grožių prisižiūrėjau Šanuolės mamytės
Aš nevykus šitam reikale
Aš nevykus šitam reikale