Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites? 2

Nu mamytes jus saunuoles visoms po 4u.gif
O va pas manaja plaukuciai ilgoki,galiukai garbanoti,bet ir seip linke veltis,kaip reikia issukuoti,tai buna tragedija doh.gif be asaru neissiverciam doh.gif as apart dvieju kasyciu nieko nemoku blush2.gif o kai paziuriu i jusu grozybes tai net akys mirguliuoja.Arteja svogerkos vaikucio krikstynos,tai as net bandysiu kirpykla uzsakyti,kad dukrytei ka nors supintu.Kad mokeciau bent eglute pinti,tai supinciau kelioms dienoms,nes sukuotis ziauriai nenori,o ir pas mane kantrybes nera,jei pradedu sukuoti,ir spiegia,viskas tada metu sukas ir nebedarau nieko blush2.gif
O naudoju visokiausius purskyklius kad geriau sukuotusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 03 02, 13:10)
O naudoju visokiausius purskyklius kad geriau sukuotusi ax.gif

Aš savaitgaliais ištepu (sau irgi biggrin.gif ) kokoso aliejum. Irgi garbanojasi ir veliasi doh.gif .. tai dabar jau švelnesni ir klusnesni
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2010 03 02, 14:16)
Aš savaitgaliais ištepu (sau irgi  biggrin.gif ) kokoso aliejum. Irgi garbanojasi ir veliasi  doh.gif .. tai dabar jau švelnesni ir klusnesni

O kur jo galima isigyti??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 03 02, 14:10)
Arteja svogerkos vaikucio krikstynos,tai as net bandysiu kirpykla uzsakyti,kad dukrytei ka nors supintu.

Matau profilyje ,kad saules mieste esat ax.gif galiu papinti karts nuo karto jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 03 02, 13:22)
O kur jo galima isigyti??? 4u.gif

Aliejų ir prieskonių parduotuvėj
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2010 03 02, 14:49)
Aliejų ir prieskonių parduotuvėj

Jovana aciu uz info 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ragaina @ 2010 03 02, 14:42)
Matau profilyje ,kad saules mieste esat  ax.gif  galiu papinti karts nuo karto jums  4u.gif

4u.gif Jo esu is Siauliu,o tiksliau Ginkunu,bet cia pat mirksiukas.gif zinok tikrai noreciau,nes su plaukuciais nesusitvarkau.O ir pati noreciau pasimokyti blush2.gif
Atsakyti
as pietiniame gyvenu kolkas dar 4u.gif jei ka- parasyk per AZ ,susitarsim,susibegsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2010 03 02, 16:57)
as pietiniame gyvenu kolkas dar  4u.gif  jei ka- parasyk per AZ ,susitarsim,susibegsim  4u.gif

Labai susidomejau!!!!Nudziuginai tu mane.Tikrai susibegsim.As matai daba gryztu i LT porai savaiciu i LT,bet tikrai tureciau per ta laika atrasti laiko susitikti bigsmile.gif aciu!!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 03 02, 17:01)
Labai susidomejau!!!!Nudziuginai tu mane.Tikrai susibegsim.As matai daba gryztu i LT porai savaiciu i LT,bet tikrai tureciau per ta laika atrasti laiko susitikti bigsmile.gif aciu!!!!!!! 4u.gif

o paskui gal i londona isvaziuosi ? biggrin.gif tai ir ten susitiksim tada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2010 03 02, 17:40)
o paskui gal i londona isvaziuosi ?  biggrin.gif  tai ir ten susitiksim tada  lotuliukas.gif

tai tu kiek suprantu ne visa laika buni LT? smile.gif as pries pora metu Londone gyvenu,dar po siolei prisimenu su meile Londonui wub.gif ,ten isgyvenom 4 metelius,ten ir pasigimdziau wub.gif o daba mes Airijoje,bet jau galvojam gryzti i LT su visam smile.gif (cia mes jau nebelabai i tema blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 12 28, 22:20)
aciuks.gif. Ten penkios vienpusių virvučių eilutės. Kažkaip neusgalvojau, kad reikia nufotografuot doh.gif  smile.gif

user posted image user posted image - šukuosena kalėdiniam gimnastikos pasirodymui ax.gif

SVEIKUTES, o jetus kai grazu,sakau gal ps tave galima i svecius su vaiku,jai paprasyciau sakau gal kokiom isleistuvem ka sugalvotum dukrytes plaukuciams padaryt,aisku uz pinigelius blush2.gif
Atsakyti
Nu ir grožių prisižiūrėjau mega_shok.gif Šanuolės mamytės mirksiukas.gif
Aš nevykus šitam reikale doh.gif
Atsakyti