Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites? 2

QUOTE(simuciuke @ 2010 02 28, 16:01)

simuciuke, 28 Vas 2010 - 16:01, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

simuciuke, 28 Vas 2010 - 16:01, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

oj kaip as pati tokius grozius noreciau nesioti...vaikystej mama tiek dalykeliu pridarydavo, gaila kad tuo metu fotoaparatais taip pleskint neiseidavo kaip dabar  biggrin.gif  o dabar paprasius kaip nors supinti, tai tik subumba, kad plaukai i delna netelpa lotuliukas.gif

saunuoles mamytes 4u.gif  laukiu laiku kada pati dukrom plaukus pinsiu, o kolkas tenka ieskot kas man pins biggrin.gif

oj kaip as pati tokius grozius noreciau nesioti...vaikystej mama tiek dalykeliu pridarydavo, gaila kad tuo metu fotoaparatais taip pleskint neiseidavo kaip dabar  biggrin.gif  o dabar paprasius kaip nors supinti, tai tik subumba, kad plaukai i delna netelpa lotuliukas.gif

saunuoles mamytes 4u.gif  laukiu laiku kada pati dukrom plaukus pinsiu, o kolkas tenka ieskot kas man pins biggrin.gif

o man mama niekad tokiu groziu nepindavo schmoll.gif dvi kasas nesiojau ,arba "kriaukle" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2010 02 28, 15:09)

Ragaina, 28 Vas 2010 - 15:09, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Ragaina, 28 Vas 2010 - 15:09, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

o man mama niekad tokiu groziu nepindavo  schmoll.gif  dvi kasas nesiojau ,arba "kriaukle"  doh.gif  lotuliukas.gif

o man mama niekad tokiu groziu nepindavo  schmoll.gif  dvi kasas nesiojau ,arba "kriaukle"  doh.gif  lotuliukas.gif

Pastebėjau dėsingumą - tos, kurioms mamos nepynė plaukų vaiksytėje, pina savo dukrom biggrin.gif . Man irgi niekas nieko mandro nerišdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2010 02 28, 17:09)

Ragaina, 28 Vas 2010 - 17:09, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Ragaina, 28 Vas 2010 - 17:09, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

na mano mama kirpeja, uz sienos gretimam bute gyveno jos sesuo irgi kirpeja, o kadangi as pirmagime tai naudodavosi mano plaukais saviraiskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simuciuke @ 2010 02 28, 16:58)

simuciuke, 28 Vas 2010 - 16:58, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

simuciuke, 28 Vas 2010 - 16:58, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

na mano mama kirpeja, uz sienos gretimam bute gyveno jos sesuo irgi kirpeja, o kadangi as pirmagime tai naudodavosi mano plaukais saviraiskai  biggrin.gif

na mano mama kirpeja, uz sienos gretimam bute gyveno jos sesuo irgi kirpeja, o kadangi as pirmagime tai naudodavosi mano plaukais saviraiskai  biggrin.gif

turbut todel ir nedave dievulis man dukriuko lotuliukas.gif kad nekankinciau kada vis laiko turedama biggrin.gif bet uztai dave vyresneli,kuriam tik ilgoki plaukeliai tinka.. o sis prisiziuri filmuose berniuku juoduku supintu ,ir manes vis praso ax.gif tai karteli kita per metus supinu smulkeliukus druzelius per galvele ir jam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2010 02 28, 13:09)

Ragaina, 28 Vas 2010 - 13:09, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Ragaina, 28 Vas 2010 - 13:09, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

drinks_cheers.gif Ir man taip pat mama supindavo tik 2 kasas, arba kuoda. Kaip as pavydedavau toms mergaitems, kurios ateidavo eglute supintos... kol ant saves ir ismokau pinti tongue.gif
Atsakyti
Įmantrioji uodega 4u.gif . Idėja ir foto radau kažkokiam rusiškame forume ax.gif
1. Surišti paprastą uodegą.
2. user posted image
3. user posted image
4. user posted image
5. Galus paslepiam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 02 28, 18:59)

Dilma, 28 Vas 2010 - 18:59, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Dilma, 28 Vas 2010 - 18:59, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Įmantrioji uodega 4u.gif . Idėja ir foto radau kažkokiam rusiškame forume ax.gif

Aciu bigsmile.gif bandysim thumbup.gif
Atsakyti
parodysiu siek tiek ir as ax.gif nieko pa smane kazi ko fantastisko kaip Dilmos kuriniai... pas mane dazniau eina mergaiciu mamos,kuriu paneles siaubingai nemegsta kasdien sukuotis,ir mamos nori sukuosenos kelioms dienoms 4u.gif tad nieko daug imantraus nefantazavus ir suraizgalioju kazka blush2.gif

pats dazniausias mano "darbelis" :

user posted image

prie sitos sukuosenytes sios dvi sokejeles susigarbanoja likusius palaidus plaukelius :

user posted image
Atsakyti
kagis.. perskaiciau jusu dvi temeles.. prisirinkau ideju ax.gif dabar reiks svogerkos prasytis kad atostogoms duotu savo zyzliuke ilgaplauke (baaaisingai nemegsta pintis biggrin.gif ) ,ir realizuosim viska savom rankom bigsmile.gif

kai dirbau auklyte,turejau nerealiai storu tvirtu svelniai besigarbanojanciu plauku maziuke, iki 2 metuku ja auginau wub.gif nu bet ten tai vaikas retenybe... nuo metuku mazdaug as ja pasisodindavau duodavau gumeliu skryniuke spalvotu,o ji sededavo net po valanda krapstinedama ramiai jas,.net galvele kaip reikia palenkus laikydavo blink.gif wub.gif ech..dabar man tokia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2010 02 28, 22:18)

Ragaina, 28 Vas 2010 - 22:18, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Ragaina, 28 Vas 2010 - 22:18, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

parodysiu siek tiek ir as  ax.gif  nieko pa smane kazi ko fantastisko kaip Dilmos kuriniai...

prie sitos sukuosenytes sios dvi sokejeles susigarbanoja likusius palaidus plaukelius :

parodysiu siek tiek ir as  ax.gif  nieko pa smane kazi ko fantastisko kaip Dilmos kuriniai...

na bet ir grozis blink.gif bigsmile.gif biggrin.gif o kiek laiko uztrunka tokia sukuosena padaryti?juk turetu buti beprotiskai sunku,aisku jei vaikiukas ramiai sedi tai tada gal ne taip vargina bet jei koks neklauzada blink.gif doh.gif Labai grazu wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeta @ 2010 03 01, 13:17)

Edeta, 01 Kov 2010 - 13:17, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Edeta, 01 Kov 2010 - 13:17, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Del to,kad man bus neiprasta kaire puse,sunku bus kita ranka pavaras jungineti(vesimes savo masina pradziai) ir ten daug didesnis eismas palyginus su Marijampole. rolleyes.gif

Del to,kad man bus neiprasta kaire puse,sunku bus kita ranka pavaras jungineti(vesimes savo masina pradziai) ir ten daug didesnis eismas palyginus su Marijampole. rolleyes.gif

tinklelis ? uzima apie valanda jei ji daryti smulku ... jei mergaite kantri ir nejuda,o plaukuciai negarbanoti- tai ir per pusval galima ax.gif
Atsakyti
kaip graziai mamytes pina plaukucius savo dukrytem ir as su nekantrumu laukiu kada mazylei paaugs plaukuciai kad galeciau juos supinti kaip jus thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti