Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites? 2

Čia "išvirkščia" kasa, dar kitaip vadinama vokiška. Tiesiog, kai pradedi pint, tai sruogas dedi ne į viršų, o į apačią 4u.gif
Atsakyti
Meginsiu vakare thumbup.gif dekui
Atsakyti
Mano panelei jau galima surišti plaukus dviem driežiukais. Vakar pabandžiau, šiandien į daržą jau išleidau wub.gif dar meteliai ir galėsim pagal Dilmą praktikuotis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 18 sausio 2010 - 09:37
QUOTE(Dilma @ 2010 01 14, 21:04)
Šiandien mokiausi ax.gif  biggrin.gif
user posted image

thumbup.gif labai grazu... jauciu maniske tiek neistvertu nes garbane tai labai jau plaukuciai veliasi doh.gif reiks meginti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supergaga: 02 vasario 2010 - 13:34
user posted image user posted image

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 02 27, 17:40)

user posted image

P.s. jau pasakojau Kaimynų temoj... <<.... žiūriu tokia mergytė tupi prie gyvūnų parduotuvės stiklo (nugara į mane).. nu taip supinta, kad tik vienas žmogus KLP tą sugeba... (taip tvarkingai).. galvoju, nejaugi atsirado, dar kažkas, kas taip moka mastau.gif ... apsidairiau, mamos nepamačiau.. žiūriu prie kitų gyvūnukų brolis stovi.. biggrin.gif... akurat - Dilmukai.. biggrin.gif.. >>
Atsakyti
Akatiau, kaaaaaip gražu. wub.gif
Atsakyti
Dilma, kaip jus ta uodega supinat? g.gif Isduokit paslapti 4u.gif
Atsakyti
O aš paklaust norėjau, kokioj pozoj/padėty vaikus pinat? Dabar aš pastatau ją ant suoliuko vonioj priešais veidrodį ir pinu pati stovėdama. Turbūt, pasodinus ją būtų dukrai lengviau, ale nesumoju kaip man tada įsitaisyt g.gif
Niekaip neatsimenu kaip mane mama pindavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2010 02 28, 14:22)
O aš paklaust norėjau, kokioj pozoj/padėty vaikus pinat? Dabar aš pastatau ją ant suoliuko vonioj priešais veidrodį ir pinu pati stovėdama. Turbūt, pasodinus ją būtų dukrai lengviau, ale nesumoju kaip man tada įsitaisyt  g.gif
Niekaip neatsimenu kaip mane mama pindavo  doh.gif

biggrin.gif nu ne, aš tai pasodintą ant grindų pinu... Ir dar prieš televizorių biggrin.gif . O pati trilinka stoviu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dosa @ 2010 02 28, 13:59)
Dilma, kaip jus ta uodega supinat? g.gif Isduokit paslapti  4u.gif

tongue.gif dar pasibranginsiu biggrin.gif

Truputį vėliau įkelsiu foto, kaip tai daroma... Aš pati šitą uodegą išbandžiau pirmą kartą 4u.gif
Atsakyti
sveikutes visos smile.gif

didziausia pagarba Dilmai 4u.gif 4u.gif 4u.gif labai isradinga mamyte thumbup.gif

as irgi pinu ivairiai.. tik kad modeliuku sau ieskotii tenka,kartais tenka ir laukti net savaitemis ax.gif nedovanojo dievulis man dukriuko .. todel mano pynimams fantazija dar ne tiek islavinta wub.gif atkartoti Dilmos pavyzdzius nesunkiai galiu blush2.gif bet mano pacios darbeliai seniau nufotkinti,palyginus su sios temukes fotkytemis,tai banalus ax.gif

zodziu - seku jusu temuke ,ir kaupiu savo "kraiteli" ,jusu auksinemis idejomis wub.gif
Atsakyti
oj kaip as pati tokius grozius noreciau nesioti...vaikystej mama tiek dalykeliu pridarydavo, gaila kad tuo metu fotoaparatais taip pleskint neiseidavo kaip dabar biggrin.gif o dabar paprasius kaip nors supinti, tai tik subumba, kad plaukai i delna netelpa lotuliukas.gif

saunuoles mamytes 4u.gif laukiu laiku kada pati dukrom plaukus pinsiu, o kolkas tenka ieskot kas man pins biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simuciuke: 28 vasario 2010 - 15:02