Nea, ne segtukas, šukos . Pagooglinkit swinky
šian taip, kaip vakarykščioj foto išėjo . O šiaip tai ji labiausiai gerbia dvi kasas
QUOTE(Dilma @ 2010 01 13, 12:01)
Nea, ne segtukas, šukos . Pagooglinkit swinky
šian taip, kaip vakarykščioj foto išėjo . O šiaip tai ji labiausiai gerbia dvi kasas
Na Jus ir auksarankės, kaip taip išmokti pinti gal kur yra saitas ar paveikslėliai?
Šiandien mokiausi
QUOTE(dosa @ 2010 01 14, 19:57)
pirmą kartą išgirdau apie tokį madrų dalykėlį, pagooglinau, va radau VIDEO ir dar ten daugybė yra dešinėji pusėje
Tim įdomu ar jis neišsitampo labai paskui
Tim įdomu ar jis neišsitampo labai paskui
Tai pagal tuos video ir mokausi
O dėl išsitampymo, kol kas nežinau - pagyvensim, pamatysim
QUOTE(Dilma @ 2010 01 14, 21:04)
O kaip grazu, super....taip dailiai supinta, nesugebeciau taip...
O kaži tas swinky yra pirkti mūsų parduotuvėse
QUOTE(Coccinela @ 2010 01 15, 10:54)
Nea, ntikrai ne kirpėja ir ne modeliuotoja
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 15, 11:02)
O kaži tas swinky yra pirkti mūsų parduotuvėse
Turguose tikrai turėtų būti
tikrai labai šaunus daiktas tas swinky ir kaip gražiai atrodo kažin kur jį būtų galima įsigyti nes pas mus parduotuvėse dar nemačiau
mano merginos plaukučiai garbanoti tai taip pat ieškom naujų šukavimo būdų jei supinu visą galvytę kasytėmis atrodo labai gražiai bet ryte visi plaukučiai kasytėse būna susišiaušę tad šia šukuosena mes džiaugiamės vos vieną dieną
mano merginos plaukučiai garbanoti tai taip pat ieškom naujų šukavimo būdų jei supinu visą galvytę kasytėmis atrodo labai gražiai bet ryte visi plaukučiai kasytėse būna susišiaušę tad šia šukuosena mes džiaugiamės vos vieną dieną
Na mes ir vel galim pasidziaugt nauja sukuosena,kuria nesiosim itariu vel savaite
Aciu tetai DILMAI
Aciu tetai DILMAI
QUOTE(guziukas @ 2010 01 16, 00:38)
Na mes ir vel galim pasidziaugt nauja sukuosena,kuria nesiosim itariu vel savaite
Aciu tetai DILMAI
Aciu tetai DILMAI
kaip grazu, kaip jus pinat eglute kad ta pyne virsuje buna? nu nesuprantu, taip grazu man nesigauna