Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites? 2

Sveikos, gal galit paaiskinti man kaip reikia pinti kasa , bet ne tokia paprasta, o ta tokia grazesnia kur labiau suversta atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-copy @ 2009 10 25, 19:53)
Sveikos, gal galit paaiskinti man kaip reikia pinti kasa , bet ne tokia paprasta, o ta tokia grazesnia kur labiau suversta atrodo ax.gif

Žuvies uodegą?
padalinti plaukus (patogiausia - surištus į uodegą) į 2 dalis. Tuomet po mažytę sruogelę permesti į priešingą pusę, kaskart iš kitos pusės smile.gif

--
gera tema idėjų pasisėmimui. Dilma, Tavo dukros šukuosenos įspūdingos smile.gif Mokysiuosi pinti pynutes.

O šiaip, pati mėgstu žaisti su dukros plaukais, tobulinausi ant lėlių galvų visą vaikystę hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos,o mums va problema susidare,kazkada turjo grifkute,poto auginom,jau buvo atauge beveik,viena vakara sako noriu vel grifkos,nukirpau iki antakiu,pradejo verkt nebenoriu,vakar vyras nukirpo trumpiua,jau viskas gerai,ryte vel negerai,jai reikia segt kruva sagtuku kad nei vienas plaukas nekabotu,ir jei nors isslenka tai yra iki isteriku kad susekit ir vsio..Nezinau kas pasidare,jau ir darzelyje sako kas su tais plaukais,ji kaip patrakus elgiasi,anksciau to nebuvo....Ir man pyktis ima,ir ji neklauso,nezinau ka ir bedaryti...vargstam juodai...
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2009 10 26, 17:12)
Žuvies uodegą?
padalinti plaukus (patogiausia - surištus į uodegą) į 2 dalis. Tuomet po mažytę sruogelę permesti į priešingą pusę, kaskart iš kitos pusės smile.gif

--
gera tema idėjų pasisėmimui. Dilma, Tavo dukros šukuosenos įspūdingos smile.gif Mokysiuosi pinti pynutes.

O šiaip, pati mėgstu žaisti su dukros plaukais, tobulinausi ant lėlių galvų visą vaikystę hihihi.gif

as turejau omeny Milda Bartasuinaite kaip buvo susipynus per supertortas laida smile.gif
Atsakyti
kaip uzsikabliavau ant kasyčių rolleyes.gif
studijuoju kol kas tik tongue.gif dukriuko plaukuciai nelabai kokie dar ax.gif
Atsakyti
As prameciau akim jusu temos pokalbius, bet visur kalbama apie pintas kasas. Kur galeciau pasiziureti pavyzdziu, kaip apkirpti mergaite, kad nereiktu pint kasu wink.gif Nelabai man iseidavo savo kasu susipinti, nemoku dabar ir dukrai supinti. Noriu kazko paprasto, modernaus, patogaus ir grazaus ax.gif
Atsakyti
Gaila, kad neturim mes ka sukuot ax.gif Nu bet gal kada nors blush2.gif
Atsakyti
reike pagalbos:dukra turit DAUG ILGU plauku, tai noriu sugarbanuoti graziai. Ka galiu pripurskyti kad ilgai laikytum????
Atsakyti
Sveikos. Aš būsiu viena iš tų, kuri džiaugiasi atradusi jūsų temą. Būtinai išbandysiu visas jūsų idėjas ant dukrytės plaukučių. wub.gif
Atsakyti
Gražių šukuosenų pamačiau thumbup.gif Reiks saviškei badyt tokį grožį ant galvos kurti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2009 12 13, 21:49)
reike pagalbos:dukra turit DAUG ILGU plauku, tai noriu sugarbanuoti graziai. Ka galiu pripurskyti kad ilgai laikytum????

Turbūt per vėlu jau... Bet aš saviškei supurškiau su Garnier skysta žele ir tada sukau ant minkštų bigudukų.
user posted image
Atsakyti
kaip graziai virsuje surista bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vadovė: 28 gruodžio 2009 - 21:39