Dilma, o kokiu šampūnu plauni plaukus dukrytei?
Maniškės plaukai jau žemiau užpakalio Labai sunku iššukuoti po galvos plovimo. Dabar patiko ORIFLAME vaikiškas šampūnas
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 10 20, 13:28)
Maniškės plaukai jau žemiau užpakalio Labai sunku iššukuoti po galvos plovimo. Dabar patiko ORIFLAME vaikiškas šampūnas
Aš irgi vargstu, maniškės dar garbanojasi dabar plaunu su Tigi .. ir būtinai balzamu tepu.. ir dar turiu naktinio kremuko Loreal berods... labai superinis
Na pas maniske,nelabai veliasi O sampunu tai "gonsons baby" perku su ramunelem,arba lietuviska su ramunelem
QUOTE(jovana @ 2009 10 20, 13:41)
dabar plaunu su Tigi .. ir būtinai balzamu tepu.. ir dar turiu naktinio kremuko Loreal berods... labai superinis
QUOTE(Veidrodine* @ 2009 10 20, 13:43)
O sampunu tai "gonsons baby" perku su ramunelem,arba lietuviska su ramunelem
Nei vienas man negirdėtas šampūnas
Oi kiek grozybiu manoji pradejo kas ryta prasyti pinti kasas, kai pradejo lankyti darzeli. Tik kad plaukuciai nera labai geri, kazko labai ir nepripinsi
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 10 20, 13:28)
Dabar - Lorealiu vaikišku arba Sueve.
Aš išplovus galvą, nepuolu jos šukuot. Tai mano merginai kančia būna ne galvos plovimas, o plaukų džiūvimas - tada ji kokią valandą ar dvi vaikšto aukštai pakelta galva, kad, neduokdie, koks plaukelis ant veido neužkristų, po maikute nepalįstų ir pan. . Netepam mes jokiais kremukais ar balzamais... Laikausi tos nuomonės - kuo chemijos mažiau, tuo plaukams sveikiau
QUOTE(Veidrodine* @ 2009 10 20, 13:43)
Na pas maniske,nelabai veliasi O sampunu tai "gonsons baby" perku su ramunelem,arba lietuviska su ramunelem
Įtariu Jonsons baby turėjo omeny
QUOTE(Dilma @ 2009 10 20, 15:47)
Netepam mes jokiais kremukais ar balzamais... Laikausi tos nuomonės - kuo chemijos mažiau, tuo plaukams sveikiau
Tai tavo G matosi "teisingi" plaukai, neišsipešioję... G tai žiūrėk grifka ataugus, tai jau nauji plaukučiai lenda
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 10 20, 15:57)
O kur jo yra pirkti
Kur pas mus, nežinau . Parsisiunčiau iš JAV. Ir iš viso, su vyru įsivedėm tokią prkatiką, kad kai būnam kur nors normaliam pasaulyje, kur viskas gaminama ne Lenkijoje, nusiperkam šampūno ar dantų pastos
QUOTE(Dilma @ 2009 10 20, 16:03)
Kur pas mus, nežinau . Parsisiunčiau iš JAV. Ir iš viso, su vyru įsivedėm tokią prkatiką, kad kai būnam kur nors normaliam pasaulyje, kur viskas gaminama ne Lenkijoje, nusiperkam šampūno ar dantų pastos
Aišku
QUOTE(jovana @ 2009 10 20, 15:49)
Įtariu Jonsons baby turėjo omeny
Jo Jonsons baby ne taip parasiau