QUOTE(kristute123 @ 2009 08 31, 17:46)
laaaaaaabai gražūs Erlicko žodžiai
na o mano teminiai tai labai aiškūs ir konkretūs

juos rašau derindamasi su Bendrosiomis programomis, tai kažkas panašaus kaip ir Jakimavičienės knygutėje

tik kasmet papildau kuo nors

o pagal juos atsirenku, ar visą reikia išeiti medžiagą, kas užplanuota (jei yra kalbos neišsivystymas), ar tik vieną kitą dalį (pvz., foneminės klausos lavinimas, rašymo ir skaitymo tobulinimas), žiūrint pagal sutrikimą. Įdomu, ar kas supratot

??? žodžiu, mano teminiai planai yra tokie daugiafunkciniai, universalūs
Supratau

ir aš panašiai darau, tik mano planai ( log. pratybų) yra beveik grynai pagal Jakimavičienės knygelę. Tik vat klausimas, kaip planuoti pamoką, kai grupėje sėdi ir su klb. neišsivystymu, ir su fonologiniu. Išgryninti grupes pagal sutrikimus neišeina. Tai aš bandau apimti viską, o dažnai rišliai kalbai nelieka laiko.
Papildyta:
[quote=pinciuke,2009 08 31, 15:57]
Su Rugsėjo 1-ąja sveikinu visas klubo nares ir siunčiu po žiedelį kiekvienai
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(light blue @ 2009 08 31, 16:42)
Juozas Erlickas
Eina Vasara
...
Bet pastoja kelią varnos pilkos
Verkia pasilikusi viena
Voro siūlu pririšta prie smilgos
Paskutinė Vasaros diena
Super
Papildyta:
QUOTE(klopedija @ 2009 08 31, 08:37)
Kylant neaiškumams visada reikia skaityti tvarkos aprašus, įsakymus ir t.t.
Niekur neparašyta, kad sutikimus ir kt. formas reikia pildyt kasmet 
, tuo remiantis užtenka vieno sutikimo. Kt. formas tik papildau, jei yra pokyčių.
Bet! Jei matau, kad tėveliai problemiški, dėl savo ramios galvos "užsibarikaduoju" popieriais: prašau sitikimų kiekvienais metais, kalbos korteles tokių tėvelių vaikams t.p. pildau kasmet, tėvus supažindinu ir prašau pasirašyti ir t.t. Ačiū Dievui, tokių tėvelių pasitaiko nedažnai

.
Nors niekur neparašyta, bet čia mūsų PPT toks "potvarkis", taip sakant, bendras susitarimas