Įkraunama...
Įkraunama...

Logo klubas

QUOTE(kristute123 @ 2009 08 30, 20:22)
NA AŠ TEMINIUS PLANUS JAU PASIDARIAU PER VASARĄ, LIKO TIK VAIKUS IŠSITIRTI ax.gif

Na ir spartuolė pioneer.gif
Atsakyti
o tėvų sutikimų prašot kiekv. metais ar tik pirmą kartą? Taip pat ir 6-tas formas ar perrašot kiekv. metais? Pas mus tokia nuostata yra, kad jei keičiasi išvada, tai reikia ir naujos formos. O jei sutrikimas nesikeičia, tai ir naujos formos nereikia. Kaip kitur tvarkotės?
Papildyta:
QUOTE(&joy @ 2009 08 30, 20:33)
Šiais metais turėsiu bent 6 klientus, kuriem individualios pratybos reikalingos, tai per savaitę jau 12 pamokų, kur kitus padėt? g.gif

Aš pirmiau susidėlioju grupines pratybas, o kas lieka - individualioms. Norėčiau daugiau individualių, bet kaip tada "paimti" kitus vaikus, kurie man priklauso g.gif Dirbant indv. ir rezultatas greičiau pasiekiamas, bet kur dėti likusius vaikus. Kaip jūs darot?
Atsakyti
Ir tėvų sutikimus ir 6 formas rašydavau kiekvienais metais. Jeigu kompe turi pasidariusi, tai tik copy, paste ir viskas. thumbup.gif Aš sutikimus buvau pasidariusi tokius, kad juose būdavo parašyti mokslo metai, o jeigu pasidaryti be mokslo metų, tai gal ir tiktų. Bet aš apsidraudžiu ir kiekvienais metais paiimdavau sutikimus, gali ramiau dirbti
vacation4.gif
Atsakyti
Kylant neaiškumams visada reikia skaityti tvarkos aprašus, įsakymus ir t.t. Niekur neparašyta, kad sutikimus ir kt. formas reikia pildyt kasmet tongue.gif , tuo remiantis užtenka vieno sutikimo. Kt. formas tik papildau, jei yra pokyčių. mirksiukas.gif
Bet! Jei matau, kad tėveliai problemiški, dėl savo ramios galvos "užsibarikaduoju" popieriais: prašau sitikimų kiekvienais metais, kalbos korteles tokių tėvelių vaikams t.p. pildau kasmet, tėvus supažindinu ir prašau pasirašyti ir t.t. Ačiū Dievui, tokių tėvelių pasitaiko nedažnai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(sanmara @ 2009 08 30, 19:29)
Pasidaryti tvarkaraštį, pasirašyti individualias programas kam reikia ir dirbti 4u.gif ką daugiau tai net nežinau...nepamiršti veiklos programos pasirašyti ax.gif gal dar kas ką primins 4u.gif

drinks_cheers.gif
pasidaryti veiklos programą
susitvarkyti dienyną
pasirašyti planus
pasidaryti tvarkaraštį (ir jį suderinti)
pasidaryti sąrašus

o gal esi rašiusi individualią programą?
ją reikia rašyti tik jei PPT rekomenduoja?

QUOTE(kristute123 @ 2009 08 30, 20:22)
NA AŠ TEMINIUS PLANUS JAU PASIDARIAU PER VASARĄ, LIKO TIK VAIKUS IŠSITIRTI ax.gif

šaunuolė 4u.gif
o pagal ką teminius planus darai? ir ar kiekvienam vaikui? ar toms vaikų grupėms, kaip juos pas save esi susiskirsčius? kokiam laikui? blush2.gif
na aš, asmeniškai, pernai darydavau 2 mėnesiams, tai tik parašydavau datą, temą ir sklaisuteliuose, ką daugmaž mokysimės per tą pamoką ax.gif bet man kažko nepatiko, tai galvoju tobulinti šiais metais planuose g.gif ai tiesa, planus rašydavau toms grupėms, kaip esu susiskirsčius, o jei vaikas ateina individualiai, tai ir rašydavau individualų planą g.gif
Atsakyti
Mergaitės-kur rasti dokumentus apie spec pedagogų, logopedų darbo užmokestį. ŠMM nerandu, gal kuri turit po ranka-labai reikia
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2009 08 31, 09:50)
Mergaitės-kur rasti dokumentus apie spec pedagogų, logopedų darbo užmokestį. ŠMM nerandu, gal kuri turit po ranka-labai reikia

neturiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2009 08 31, 09:50)
ŠMM yra tik senas ministro įsakymas. Aptikau tokį popieriuką, nežinau, kiek būtų galima juo remtis... g.gif
Siunčiu į mūsų el. paštą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Su Rugsėjo 1-ąja sveikinu visas klubo nares ir siunčiu po žiedelį kiekvienai smile.gif

user posted imagePapildyta:
QUOTE(Mil@na @ 2009 08 31, 10:50)
QUOTE(ruzava @ 2009 08 31, 10:57)

į mūsų paštą įdėjau apie atlyginimus (ministro įsakymą ir pakeitimą).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinciuke: 31 rugpjūčio 2009 - 15:08
Juozas Erlickas
Eina Vasara

Eina Vasara graži tarsi mama
Su vaikais, su paukščiais žaisdama,
Supasi ant laikrodžio rodyklių
Saulės sūnūs — spinduliai — išdykę.

Nemiegok ilgai — praeis pro šalį,
Nepavysi, neberasi kelio…
Tam kely su antpečiais geltonais
Jau budės Rugsėjis kapitonas.

O! Kad vasara nepasibaigtų.
Bet Rugsėjis puola — bėkim gelbėt –
Laikrodžių neturim — turim laiko
Daug daugiau, nei laikrodyje telpa,

Bet pastoja kelią varnos pilkos…
Verkia pasilikusi viena
Voro siūlu pririšta prie smilgos
Paskutinė Vasaros diena…
Atsakyti
laaaaaaabai gražūs Erlicko žodžiai wub.gif

na o mano teminiai tai labai aiškūs ir konkretūs mirksiukas.gif juos rašau derindamasi su Bendrosiomis programomis, tai kažkas panašaus kaip ir Jakimavičienės knygutėje rolleyes.gif tik kasmet papildau kuo nors blush2.gif o pagal juos atsirenku, ar visą reikia išeiti medžiagą, kas užplanuota (jei yra kalbos neišsivystymas), ar tik vieną kitą dalį (pvz., foneminės klausos lavinimas, rašymo ir skaitymo tobulinimas), žiūrint pagal sutrikimą. Įdomu, ar kas supratot lotuliukas.gif ??? žodžiu, mano teminiai planai yra tokie daugiafunkciniai, universalūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristute123 @ 2009 08 31, 17:46)
laaaaaaabai gražūs Erlicko žodžiai wub.gif

na o mano teminiai tai labai aiškūs ir konkretūs mirksiukas.gif  juos rašau derindamasi su Bendrosiomis programomis, tai kažkas panašaus kaip ir Jakimavičienės knygutėje rolleyes.gif tik kasmet papildau kuo nors  blush2.gif o pagal juos atsirenku, ar visą reikia išeiti medžiagą, kas užplanuota (jei yra kalbos neišsivystymas), ar tik vieną kitą dalį (pvz., foneminės klausos lavinimas, rašymo ir skaitymo tobulinimas), žiūrint pagal sutrikimą. Įdomu, ar kas supratot lotuliukas.gif ??? žodžiu, mano teminiai planai yra tokie daugiafunkciniai, universalūs smile.gif

Supratau smile.gif ir aš panašiai darau, tik mano planai ( log. pratybų) yra beveik grynai pagal Jakimavičienės knygelę. Tik vat klausimas, kaip planuoti pamoką, kai grupėje sėdi ir su klb. neišsivystymu, ir su fonologiniu. Išgryninti grupes pagal sutrikimus neišeina. Tai aš bandau apimti viską, o dažnai rišliai kalbai nelieka laiko.
Papildyta:
[quote=pinciuke,2009 08 31, 15:57]
Su Rugsėjo 1-ąja sveikinu visas klubo nares ir siunčiu po žiedelį kiekvienai smile.gif

Ačiū 4u.gif
Papildyta:

QUOTE(light blue @ 2009 08 31, 16:42)
Juozas Erlickas
Eina Vasara

...
Bet pastoja kelią varnos pilkos…
Verkia pasilikusi viena
Voro siūlu pririšta prie smilgos
Paskutinė Vasaros diena…

Super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(klopedija @ 2009 08 31, 08:37)
Kylant neaiškumams visada reikia skaityti tvarkos aprašus, įsakymus ir t.t. Niekur neparašyta, kad sutikimus ir kt. formas reikia pildyt kasmet tongue.gif , tuo remiantis užtenka vieno sutikimo. Kt. formas tik papildau, jei yra pokyčių.  mirksiukas.gif
Bet! Jei matau, kad tėveliai problemiški, dėl savo ramios galvos "užsibarikaduoju" popieriais: prašau sitikimų kiekvienais metais, kalbos korteles tokių tėvelių vaikams t.p. pildau kasmet, tėvus supažindinu ir prašau pasirašyti ir t.t. Ačiū Dievui, tokių tėvelių pasitaiko nedažnai  biggrin.gif .

Nors niekur neparašyta, bet čia mūsų PPT toks "potvarkis", taip sakant, bendras susitarimas mirksiukas.gif
Atsakyti