Įkraunama...
Įkraunama...

Logo klubas

QUOTE(pusniuke @ 2009 08 29, 14:47)
Aha, musu darzelis  priklauso I mikrorajonui  smile.gif
Tai kada susitiksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 29 rugpjūčio 2009 - 14:01
QUOTE(klopedija @ 2009 08 29, 15:00)
Tai kada susitiksim  mirksiukas.gif

Net neabejoju smile.gif o gal jau buvom susitike, tik nezinom, kas yra kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2009 08 29, 15:27)
Net neabejoju smile.gif  o gal jau buvom susitike, tik nezinom, kas yra kas smile.gif

Internetas suveda ... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nugi sveikutės visos 4u.gif
Pradedu ir aš dirbti doh.gif Praeitą savaitę išsikuopiau kabinetą, perstatinėjau baldus n kartų, gavau dar papildomą darbelį, taigi, pradėsim naujus metus smile.gif

Padiskutuokit, mergaitės, prašyčiau, apie darbus, kurie laukia specialiųjų pedagogų rugsėjį. Man šis rugsėjis pirmas kaip spec pedagogei, aplink tik ir gąsdina kiek daug darbo, o aš tik akim klapsiu ir kol kas neįsivaizduoju nuo ko pradėt. Ką veikia logopedas žinau iki panagių, o spec pedagogas? g.gif Kokie svarbiausi ir patys pagrindiniai darbai pradedant naujus mokslo metus?
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2009 08 29, 20:59)
Pradedu ir aš dirbti doh.gif Praeitą savaitę išsikuopiau kabinetą, perstatinėjau baldus n kartų, gavau dar papildomą darbelį, taigi, pradėsim naujus metus smile.gif

Padiskutuokit, mergaitės, prašyčiau, apie darbus, kurie laukia specialiųjų pedagogų rugsėjį. Man šis rugsėjis pirmas kaip spec pedagogei, aplink tik ir gąsdina kiek daug darbo, o aš tik akim klapsiu ir kol kas neįsivaizduoju nuo ko pradėt. Ką veikia logopedas žinau iki panagių, o spec pedagogas? g.gif Kokie svarbiausi ir patys pagrindiniai darbai pradedant naujus mokslo metus?

Labai aktualus sitas klausimas ir man. Tik as dabar bandau deliotis svarbiausius logopedo darbus. Gal gali trumpai aprasyti? g.gif Zinau, kad reikia kiekviena vaika "paciupineti" ir sarasa susidaryti. O kas toliau?
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2009 08 29, 20:59)

Pirmiausia savo dokumentaciją susitvarkyk. Po to "susipažink" su mokiniais blink.gif t. y. nusistakyk žinių lygį (mat ir liet), nes mokytojai tai pievas papasakos apie jų žinias. Tada galėsi ir mokytojams padėti programas parašyti, kad būtų realaus lygio, ir pati žinosi nuo ko pradėti dirbti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2009 08 29, 23:59)
Labai aktualus sitas klausimas ir man. Tik as dabar bandau deliotis svarbiausius logopedo darbus. Gal gali trumpai aprasyti?  g.gif  Zinau, kad reikia kiekviena vaika "paciupineti" ir sarasa susidaryti. O kas toliau?

Pasidaryti tvarkaraštį, pasirašyti individualias programas kam reikia ir dirbti 4u.gif ką daugiau tai net nežinau...nepamiršti veiklos programos pasirašyti ax.gif gal dar kas ką primins 4u.gif
Atsakyti
Ir aš jau rytoj į darbuką doh.gif
Man irgi verta prisiminti rugsėjo darbus,nes dokumentaciją dar mažai tekę tvarkyti ax.gif
Atsakyti
NA AŠ TEMINIUS PLANUS JAU PASIDARIAU PER VASARĄ, LIKO TIK VAIKUS IŠSITIRTI ax.gif
Atsakyti
Sunkiausia, ko gero su tvarkaraščiu bus, nes kol nusistovi pastovus pamokų tvarkaraštis tai pusė rugsėjo praeina. O vaikus tai ką ten pažint, visi nuo pernai jau ir nusibodę biggrin.gif Tik pirmokų pora ir priešmokyklinių du su PA, ko gero ir vidutiniu bus, tai su jais iš pradžių sunku bus. Šiais metais turėsiu bent 6 klientus, kuriem individualios pratybos reikalingos, tai per savaitę jau 12 pamokų, kur kitus padėt? g.gif
Atsakyti
o man tik su priešmokyklinukais ir naujais pirmokėliais susitvarkyti blush2.gif ai, ir dar trečiokėliams rašymo ir skaitymo sutrikimus nusistatyti ax.gif o paskui daugiausia darbo tikrai bus su tvarkaraščiu, kol su visais suderini doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristute123 @ 2009 08 30, 21:22)
NA AŠ TEMINIUS PLANUS JAU PASIDARIAU PER VASARĄ, LIKO TIK VAIKUS IŠSITIRTI ax.gif

o pagal ką teminius daraisi? blush2.gif
Atsakyti