Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

[quote=Lenusikas,2009 05 26, 19:44]
As ziuriu pas mus terminai vienuodi mirksiukas.gif . Tu gal zinai telefono numeri kur reikia registruotis i ta paskaitele? Gal gali parasit?
Papildyta:

telefonas 2610492 rolleyes.gif
Atsakyti
ir mano terminas irgi toks pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kliopka @ 2009 05 26, 22:59)
ir mano terminas irgi toks pat

ir mano lygiai toks pat.. Tai va ir pabyresim visos vienu metu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2009 05 26, 13:32)
Tikrai imanoma pagimdyti be pinigu.. 4u.gif  Na, kodel mergaites taip gasdina viena kita del tu mokejimu? Tikrai padarys ta CP puikiai ir viskas bus gerai.  smile.gif
Ir apskritai - paskutiniu metu kiek pastebejau visi pokalbiai apie gimdymo komplikacijas baigiasi mazdaug taip - ji nemokejo, todel blogai pagimde (blogai padare CP).. Kodel?

As vat vis pasiskaitau apie visus gimdymo namus Vilniuje (dar neapsisprendziu, kur gimdysiu antraji vaika) ir darosi kraupu - tik apie pinigus... O as ju nemokejau uz pirmaji gimdyma, nemokesiu ir uz antraji ir tikrai manau, kad tai netgi labiau nei imanoma pagimdyti sekmingai nesusimokejus kruvos pinigu...  mirksiukas.gif

QUOTE(Ksėna @ 2009 05 26, 14:41)
Sutinku su tavim RitaRazi. drinks_cheers.gif Jau ne viena karta rašiau,kad už pinigus nevisada galima viska nusipirkti. Galiu nepamažai pavyzdžių parašyti ,bet esme tokia,kad sumokėsi nesumokėsi vistiek pagimdysit kuo puikiausiai.Nejaugi akušere stovės ir žiures kaip mažylis atsiprašau iš tos vietos lenda ir lauks pinigu?  schmoll.gif  biggrin.gif Baigit mamytes,viskas tikrai bus gerai...Bet jau irgi rašiau,kad geriau kada jus informuotos ir nebijokit,svarbiausia kad šalia būtu žmogus kuris galės jums padėti . Žinoma geriausias variantas tai vyras,bet jeigu juo nebus irgi nebijokit 4u.gif biggrin.gif

Kaip gerai, kai taip gerai nuteikia thumbup.gif , nes jau nenoreciau daugiau siurpiu blink.gif istoriju (aisku visko buna, bet reik nusiteikti kad viskas bus thumbup.gif )
Atsakyti
Aš čia tokį klausimėlį turiu (gal kai kam ir kvailokas pasirodys) blush2.gif o kokie gydytojai apskritai RK priiminėja gimdymus? t.y. gal kas turi visą sąrašą? arba žino kur tokį gauti g.gif
tada jau pagal sąrašiuką bus lengviau ieškoti ir atsiliepimų apie tuos gydytojus ir būdų kaip su pageidaujamu tartis blush2.gif nes vedama tam tikrų objektyviai subjektyvių motyvų kol kas ketinu gimdyti RK ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2009 05 26, 13:32)
Tikrai imanoma pagimdyti be pinigu.. 4u.gif  Na, kodel mergaites taip gasdina viena kita del tu mokejimu? Tikrai padarys ta CP puikiai ir viskas bus gerai.  smile.gif
Ir apskritai - paskutiniu metu kiek pastebejau visi pokalbiai apie gimdymo komplikacijas baigiasi mazdaug taip - ji nemokejo, todel blogai pagimde (blogai padare CP).. Kodel?

drinks_cheers.gif aisku, jeigu pacios geriau jausimes nuo to, tai galim ir kist tuos pinigelius, bet ir be ju visi nuostabiai atlieka savo darba 4u.gif gimdziau ilgai ir sunkiai, galiausiai viskas baigesi cp, bet likau labai patenkita, nes visas personalas tikrai puikus, visi stengesi ir dirbo savo darba, ir apsiejom be jokiu mokejimu. Jei dar kada teks gimdyti, rinksiuos tik RK bigsmile.gif (aisku nezinau kaip kitur)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wizardry: 27 gegužės 2009 - 13:59
[quote=zhydelka,2009 05 26, 18:00]
[quote=Lenusikas,2009 05 26, 19:44]
As ziuriu pas mus terminai vienuodi mirksiukas.gif . Tu gal zinai telefono numeri kur reikia registruotis i ta paskaitele? Gal gali parasit?
Papildyta:

telefonas 2610492 rolleyes.gif
[/quote]
Achiu uz numariuka 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2009 05 27, 17:40)
Achiu uz numariuka 4u.gif .

nu gi ner uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes šiandien pargrįžom iš RK. Darė CP ekstra, nes vaikas l. didelis nepraėjo per mano siaurus takus...
CP darė gyd. Puzienė - rekomenduočiau - sprendimą priėmė kartu su Raguckiene, cezarį padarė greit, nespėjau sureaguoti, kaip lelių prinešė pasilabinti.O pati su tokia baime į pilvą per veidrodėlį žiūrėjau, bet visai nieko smile.gif ir gyja gerai, siūlai ištirps...
O šiaip, kol gulėjau susidūriau ir su gyd. Raguckiene - l.šauni su l. didele patirtim, ir gyd. Domža.
O šiaip važiuokit ir nesitarkit, ir nebijokit, nemanau, jei tu nesitarei, tai nepagimdysi...Per 4d. buvo l.daug gimdyvių. Kai kurios taip šaukė, kad turbūt ir Gedimino pily buvo girdėt- nemanau, kad jos klausėsi, ką gydytoja sakė, todėl ir būna, manau, l. sunku gimdyti, nes nežinai nei kas, nei kaip,nes l.panikuoja...Tada geriau prašyti epidūro ir nesikankinti...
Palatos ne kokios, maistas t.p., bet juk ne į sanatoriją atvažiuoji, o ir neilgam...
O atsidėkoti gali po visko, jei manei, kad verta ir jei nori...
Atsakyti
QUOTE(nercyte09 @ 2009 05 27, 20:59)
Mes šiandien pargrįžom iš RK. Darė CP ekstra, nes vaikas l. didelis nepraėjo per mano siaurus takus...
CP darė gyd. Puzienė - rekomenduočiau - sprendimą priėmė kartu su Raguckiene, cezarį padarė greit, nespėjau sureaguoti, kaip lelių prinešė pasilabinti.O  pati su tokia baime į pilvą per veidrodėlį žiūrėjau, bet visai nieko smile.gif ir gyja gerai, siūlai ištirps...
O šiaip, kol gulėjau susidūriau ir su gyd. Raguckiene - l.šauni su l. didele patirtim, ir gyd. Domža.
O šiaip važiuokit ir nesitarkit, ir nebijokit, nemanau, jei tu nesitarei, tai nepagimdysi...Per 4d. buvo l.daug gimdyvių. Kai kurios taip šaukė, kad turbūt ir Gedimino pily buvo girdėt- nemanau, kad jos klausėsi, ką  gydytoja sakė, todėl ir būna, manau, l. sunku gimdyti, nes nežinai nei kas, nei kaip,nes l.panikuoja...Tada geriau prašyti epidūro ir nesikankinti...
Palatos ne kokios, maistas t.p., bet juk ne į sanatoriją atvažiuoji, o ir neilgam...
O atsidėkoti gali po visko, jei manei, kad verta ir jei nori...

nu cia ziurint kuo tu ieskai. Man labai patiko palatos , nes dideles erdvios, ir maistas visai valgomas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2009 05 27, 22:11)
nu cia ziurint kuo tu ieskai. Man labai patiko palatos , nes dideles erdvios, ir  maistas visai valgomas blush2.gif

del maisto pasisakyt negaliu, nes viska nese is namu, o palatos ir man visai patiko ( vietos daug, svaru, tvarkinga) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wizardry @ 2009 05 27, 22:16)
del maisto pasisakyt negaliu, nes viska nese is namu, o palatos ir man visai patiko ( vietos daug, svaru, tvarkinga)  thumbup.gif

ne aišku į kurią pakliuvo nercyte09, nes ten tos pačios nemokamos palatos labai skirtingos, yra ir paremontuotų, šviesių, bet yra ir neaišku kada paskutinį kartą remontą mačiusių unsure.gif
Atsakyti