Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(Redike @ 2009 05 25, 17:02)
Ačiū mergaitės už atsakymus, vaizdas ryškesnis pasidarė  4u.gif
tai ir nemokėk. Nematau jokių bėdų irnesakyk.gif  juk nepaliks likimo valiai. Tik žinoma, didelio šokinėjimo irgi nesitikėk. Su tuo kaip pasiseka  doh.gif

Atsidėkojau tik po visko, ir vistiek dėmesio užteko visiškai 4u.gif
Visas RK personalas puikus, tiek mamyčių tiek leliukų gydytojos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2009 05 25, 16:17)
bet ir zirkliu specialiai nepaliks jai nepamokesi jo komandai ar jam paciam
nu blyn kas per paistalai apie tuos pamokejimus  doh.gif
o ka nori pasakyt zmogus jai neturi is kur duot lieka neoperuotas. NESAMONE schmoll.gif

Na gal samone gal nesamone....Nezinau kaip RK, bet zinau kas puske atvaziavo i AK ir nesitarus, jei gimdit paciai jojiu budu negalima buvo...pries tai 3 CP jau yra turejusi...tai atvaziavo su saremiaiis ir ja ten pralaike nuo 9 vakaro iki 2 nakties...sako atejo akusere kasko paimt i gymdikla, puske kviecia as toi gimdisiu, o ta net nereaguoja i ja...baiges tuo, dar vaikutis, jau pats pradejo list... Baiges visai nelinksmai, mergite vandenu prisigere, melines aplink akites, kateteris galvitei...Puske liko be gimdos, ir 2 kart krauja pile...Vat kaip buna...nors seip as cia jau esu tai pasakojus...Jinai mano kad cia del to kad babkiu nedave...

Nors as pati ir vaziuosiu nesitarus schmoll.gif , ir moket kolkas nesiruosiu, nebent atsideikot noresiu...
Atsakyti
QUOTE(LiolikP @ 2009 05 26, 09:24)
Na gal samone gal nesamone....Nezinau kaip RK, bet zinau kas puske atvaziavo i AK ir nesitarus, jei gimdit paciai jojiu budu negalima buvo...pries tai 3 CP jau yra turejusi...tai atvaziavo su saremiaiis ir ja ten pralaike nuo 9 vakaro iki 2 nakties...sako atejo akusere kasko paimt i gymdikla, puske kviecia as toi gimdisiu, o ta net nereaguoja i ja...baiges tuo, dar vaikutis, jau pats pradejo list... Baiges visai nelinksmai, mergite vandenu prisigere, melines aplink akites, kateteris galvitei...Puske liko be gimdos, ir 2 kart krauja pile...Vat kaip buna...nors seip as cia jau esu tai pasakojus...Jinai mano kad cia del to kad babkiu nedave...

Nors as pati ir vaziuosiu nesitarus  schmoll.gif , ir moket kolkas nesiruosiu, nebent atsideikot noresiu...

blink.gif o dievuleliau koks siaubas... na hal RK taip nebuna...
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 05 26, 10:18)

As ir tikiosi...nes kitus ji gimde RK ir viskas buvo ciki, ir dabar ten norejo vaziuot, bet greitosios vairuotojas pasake, kas tipo ta deina RK jau nepriimdavo, o tik i AK veza, ..na tipo del tu vietu trukumo...ka zinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiolikP: 26 gegužės 2009 - 09:30
QUOTE(kuskusas @ 2009 05 26, 10:18)

man rodos visur visko buna tiek apie RK tiek apie Antakalni ar VGN esu prisiskaiciusi ir prisiklausiusi visokiu istoriju. taip kad manau reik atsiribot nuo blogu istoriju nes gimdyt vis tiek kazkur reiks tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2009 05 26, 09:31)
man rodos visur visko buna tiek apie RK tiek apie Antakalni ar VGN esu prisiskaiciusi ir prisiklausiusi visokiu istoriju. taip kad manau reik atsiribot nuo blogu istoriju nes gimdyt vis tiek kazkur reiks tongue.gif

Teisingai, apie savo gymdima reikia galvot tik pozitivei thumbup.gif . Ir viskas bus gerai!!!!!
Atsakyti
QUOTE(LiolikP @ 2009 05 26, 09:24)

Nors as pati ir vaziuosiu nesitarus  schmoll.gif , ir moket kolkas nesiruosiu, nebent atsideikot noresiu...

Sveika LiolikP mirksiukas.gif Atsimenu tavo istorija apie puseseres gimdymą. Bet man rodos jei neklystu jau tai ne pirmas ir ne antras gimdymas? Ar ne? Labai įdomu kur jinai gimde? Gal ne Vilniuje o kitam mieste? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2009 05 26, 12:02)
Sveika LiolikP mirksiukas.gif Atsimenu tavo istorija apie puseseres gimdymą. Bet man rodos jei neklystu jau tai ne pirmas ir ne antras gimdymas? Ar ne?  Labai įdomu kur jinai gimde? Gal ne Vilniuje o kitam mieste?  g.gif

Jo as jau esu rasius apie tai...jokiu budu nenoriu nieko gasdint...tiesiog labai pasipiktinus siuo atveju...tai ir dalinosi su kitais...jo cia jau 5-tas gimdimas...zianu kad viena gimde VGN, kitur 3 RK. VGN pagimde pati, o RK dare 3 CP, kadngi mate kad pati nepagimdis...Tai jeio ir negalima buvo dabar paciai gimdit, kadangi gimda ten jau buvo siuta persiuta...
Atsakyti
QUOTE(Margie @ 2009 05 25, 16:37)
Man turbut taip pat bus numatytas planinis CP, bet labai jau nenoriu tartis, gal is tikruju imanoma pagimdyt be pinigu...Noreciau tuos pinigelius skirti savo leliukui  smile.gif

Tikrai imanoma pagimdyti be pinigu.. 4u.gif Na, kodel mergaites taip gasdina viena kita del tu mokejimu? Tikrai padarys ta CP puikiai ir viskas bus gerai. smile.gif
Ir apskritai - paskutiniu metu kiek pastebejau visi pokalbiai apie gimdymo komplikacijas baigiasi mazdaug taip - ji nemokejo, todel blogai pagimde (blogai padare CP).. Kodel?

As vat vis pasiskaitau apie visus gimdymo namus Vilniuje (dar neapsisprendziu, kur gimdysiu antraji vaika) ir darosi kraupu - tik apie pinigus... O as ju nemokejau uz pirmaji gimdyma, nemokesiu ir uz antraji ir tikrai manau, kad tai netgi labiau nei imanoma pagimdyti sekmingai nesusimokejus kruvos pinigu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2009 05 26, 13:32)
Tikrai imanoma pagimdyti be pinigu.. 4u.gif  Na, kodel mergaites taip gasdina viena kita del tu mokejimu? Tikrai padarys ta CP puikiai ir viskas bus gerai.  smile.gif
Ir apskritai - paskutiniu metu kiek pastebejau visi pokalbiai apie gimdymo komplikacijas baigiasi mazdaug taip - ji nemokejo, todel blogai pagimde (blogai padare CP).. Kodel?

As vat vis pasiskaitau apie visus gimdymo namus Vilniuje (dar neapsisprendziu, kur gimdysiu antraji vaika) ir darosi kraupu - tik apie pinigus... O as ju nemokejau uz pirmaji gimdyma, nemokesiu ir uz antraji ir tikrai manau, kad tai netgi labiau nei imanoma pagimdyti sekmingai nesusimokejus kruvos pinigu...  mirksiukas.gif

Sutinku su tavim RitaRazi. drinks_cheers.gif Jau ne viena karta rašiau,kad už pinigus nevisada galima viska nusipirkti. Galiu nepamažai pavyzdžių parašyti ,bet esme tokia,kad sumokėsi nesumokėsi vistiek pagimdysit kuo puikiausiai.Nejaugi akušere stovės ir žiures kaip mažylis atsiprašau iš tos vietos lenda ir lauks pinigu? schmoll.gif biggrin.gif Baigit mamytes,viskas tikrai bus gerai...Bet jau irgi rašiau,kad geriau kada jus informuotos ir nebijokit,svarbiausia kad šalia būtu žmogus kuris galės jums padėti . Žinoma geriausias variantas tai vyras,bet jeigu juo nebus irgi nebijokit 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 26 gegužės 2009 - 13:42
uzsirasiau i RK paskaiteles. birzelio 17 ir 24 dienoms. bet 24 diena yra nedarbo diena. bet reikia manyti, kad paskaitele vis tiek vyks, jei jau uzrase. gal yra kas dar uzsirase tai dienai?
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 05 26, 15:38)
uzsirasiau i RK paskaiteles. birzelio 17 ir 24 dienoms. bet 24 diena yra nedarbo diena. bet reikia manyti, kad paskaitele vis tiek vyks, jei jau uzrase. gal yra kas dar uzsirase tai dienai?

As ziuriu pas mus terminai vienuodi mirksiukas.gif . Tu gal zinai telefono numeri kur reikia registruotis i ta paskaitele? Gal gali parasit?
Papildyta:
QUOTE(nercyte09 @ 2009 05 20, 14:32)
Buvau apziuroje. Dabar lakstysiu į RK kas dvi dienas blink.gif
Vaikiuko tonusus uzrase, sirdute plaka liuks, sakė vartoti skysčių daugiau - po 2l. doh.gif
Dar kelios mamytes laukė - pasirodo ir jos jau po termino, na nieks nepanikuoja ir negasdina.
Ir priimamajame l.maloniai sutiko, tokios visos geranoriškos thumbup.gif

Sveiki nercyte 4u.gif . Tu gal pagymdai, senai nuo taves niera ziniu g.gif ?
Atsakyti