Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

del epiduro tai ankschiau budavo kad jei nenumatytai ji reikejo panaudoti, tai paskui ten kazhkoki rinkinuka atpirkinet vaistinej reikejo... bet ash nuoshirdzhiai manau, kad jei pamoki anesteziologui tai jokiu rinkinuku ten 100 metu nereikia...

o as dar apie tas mokamas kpalatas kalusima turiu... o ten wc gal jose yra? ir dushas? nes kaina, tai kaip prabanngiam vieshbutyje (galva guldau, kad tuo klausimu jokia dokumentacija nera vedama) tai jei nera wc ir dusho tai uz ka tokie beprotishki pinigai? ypach po CP jiems labai apsimoka - guli savaite (7x200=1400lt) ax kaip kukliai - beveik baltijos amerikos klinika... smile.gif nusiperki palata ir nebelieka pinigelio daktarams atsidekoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 05 24, 09:27)
del epiduro tai ankschiau budavo kad jei nenumatytai ji reikejo panaudoti, tai paskui ten kazhkoki rinkinuka atpirkinet vaistinej reikejo... bet ash nuoshirdzhiai manau, kad jei pamoki anesteziologui tai jokiu rinkinuku ten 100 metu nereikia...

o as dar apie tas mokamas kpalatas kalusima turiu... o ten wc gal jose yra? ir dushas? nes kaina, tai kaip prabanngiam vieshbutyje (galva guldau, kad tuo klausimu jokia dokumentacija nera vedama) tai jei nera wc ir dusho tai uz ka tokie beprotishki pinigai? ypach po CP jiems labai apsimoka - guli savaite (7x200=1400lt) ax kaip kukliai - beveik baltijos amerikos klinika... smile.gif nusiperki  palata ir nebelieka pinigelio daktarams atsidekoti smile.gif

Radau nuotrauku mokamos palatos 4u.gif . Palatos su dusu ir tualetu thumbup.gif .
My Webpage
My Webpage
My Webpage

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lenusikas: 24 gegužės 2009 - 10:50
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 05 23, 23:43)
Kaip keista, bet gydytoja tikrai nepasake, kad nuo 17 iki 19 lankyt dar galima, tikiuosi, kad vyras pabus ilgiau su mumis unsure.gif
Dar sake, kad vyrui reikia su savim svarius rubus turet gimdykloj, na kad persirengtu, turbut kokius treningus reikia imt, tapkes g.gif
Dar sake, kad valomaja klizma reikia nusipirkt, idomu kokia ten, kiek L, vaistinej turbut zinos... Dar idomu kaip buna, jei epidurio uzsimanai, uz ji reikia sumoket, ar su savim turet... Jei kas pasidalins savo praktika, dekuoju isanksto smile.gif

Lankymo valandos tikrai yra ryte ir vakare 4u.gif
Vyrui reikia kitus rūbus turėti, prieš einant į gimdyklą reikės persirengti. Akušerė sakė, kad svarbiausia turėti tapkes nenešiotas lauke, o visa kita jau kaip jum patogiau.
Klizmą nusipirkti galima tik vienoj vaistinėj, kažkur netoli RK, mano vyras sulakstė labai greitai smile.gif Bet man padarė savo, kai padaviau tai paėmė, bet kaip supratau tai nelabai ir privaloma g.gif
Epidūro nedarė, tai nežinau ką jie prašo nusipirkti, žinau tik tiek, kad mūsų valdžios vyrų dėka jis nemokamas 4u.gif

QUOTE(kuskusas @ 2009 05 24, 10:27)
o as dar apie tas mokamas kpalatas kalusima turiu... o ten wc gal jose yra? ir dushas? nes kaina, tai kaip prabanngiam vieshbutyje (galva guldau, kad tuo klausimu jokia dokumentacija nera vedama) tai jei nera wc ir dusho tai uz ka tokie beprotishki pinigai? ypach po CP jiems labai apsimoka - guli savaite (7x200=1400lt) ax kaip kukliai - beveik baltijos amerikos klinika... smile.gif nusiperki  palata ir nebelieka pinigelio daktarams atsidekoti smile.gif

Aš gulėjau pirmame aukšte mokamoj palatoj tris dienas. Ten yra dušas, wc, kriauklė, kita kriauklė palatoje, vystymo stalas, spinta, lova vyrui, sieninė lemputė prie lovos ir viskas ko gali prireikti 4u.gif Dėl mokėjimo, tai vadinosi kažkaip įdomiai, ne už palatą o už papildomas paslaugas ar kažkaip g.gif Vyras nuėjo ir samokėjo į kasą.
Kažkaip dabar net neįsivaizduoju kaip būtų jei gulėčiau su kažkuo kitu, be vyro g.gif Ir privatumas ir pagalba visą parą biggrin.gif
Manau palata verta kiekvieno lito thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 05 23, 16:11)
o kodel tu taip zhinai kad tau bus CP? planini sugalvojai? ar rimtesnes priezhastys?? nors tas CP irgi kaip kam... vienai draugei dare tai ta negalejo pasijudinti gera savaite, o vyro sesei dare tai jau sekanchia diena kaip gazele po palata strykinejo...nei ten jai skudejo nei ta siule tempe...

todel, kad neseniai daryta akiu operacija, todel pati gimdyti nelabai galiu, gydytojai nenori rizikuoti. o as pati taip pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 05 24, 12:10)
todel, kad neseniai daryta akiu operacija, todel pati gimdyti nelabai galiu, gydytojai nenori rizikuoti. o as pati taip pat ax.gif

aaa... nu tada viskas aishku... mano vyro sesuo irgi del akiu pusiau planini CP daresi... tai Puziene patare sulaukti naturaliu saremiu ir atsidarymo iki 2-3 cm ir tik tada veze i operacine...
Papildyta:
QUOTE(Neraitė @ 2009 05 24, 11:59)
Lankymo valandos tikrai yra ryte ir vakare  4u.gif
Vyrui reikia kitus rūbus turėti, prieš einant į gimdyklą reikės persirengti. Akušerė sakė, kad svarbiausia turėti tapkes nenešiotas lauke, o visa kita jau kaip jum patogiau.
Klizmą nusipirkti galima tik vienoj vaistinėj, kažkur netoli RK, mano vyras sulakstė labai greitai  smile.gif  Bet man padarė savo, kai padaviau tai paėmė, bet kaip supratau tai nelabai ir privaloma  g.gif
Epidūro nedarė, tai nežinau ką jie prašo nusipirkti, žinau tik tiek, kad mūsų valdžios vyrų dėka jis nemokamas  4u.gif
Aš gulėjau pirmame aukšte mokamoj palatoj tris dienas. Ten yra dušas, wc, kriauklė, kita kriauklė palatoje, vystymo stalas, spinta, lova vyrui, sieninė lemputė prie lovos ir viskas ko gali prireikti  4u.gif Dėl mokėjimo, tai vadinosi kažkaip įdomiai, ne už palatą o už papildomas paslaugas ar kažkaip  g.gif  Vyras nuėjo ir samokėjo į kasą.
Kažkaip dabar net neįsivaizduoju kaip būtų jei gulėčiau su kažkuo kitu, be vyro  g.gif Ir privatumas ir pagalba visą parą  biggrin.gif
Manau palata verta kiekvieno lito  thumbup.gif

smile.gif tada reikes suktis be CP smile.gif)) nes praeita karta tai WC antrame aukshte mane labai shiurpino - vanduo nenusileidzhia smarve nereali.. toks jausmas kad ten apie ji visi uzmirsho ir niekas nevalo... o kleis kart per diena i dusha ropot i 3 aukshta vaika viena palatoj paliekant irgi nelabai jauku...(tai tekdavo vyro sulaukti kad galechiau nusiprausti...
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 05 24, 12:30)
smile.gif tada reikes suktis be CP smile.gif)) nes praeita karta tai WC antrame aukshte mane labai shiurpino - vanduo nenusileidzhia smarve nereali.. toks jausmas kad ten apie ji visi uzmirsho ir niekas nevalo... o kleis kart per diena i dusha ropot i 3 aukshta vaika viena palatoj paliekant irgi nelabai jauku...(tai tekdavo vyro sulaukti kad galechiau nusiprausti...

Praustis norėjosi dažnai ir tai, kad bet kada galėjau palikti vaikutį vyrui labai padėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 05 24, 12:55)
Praustis norėjosi dažnai ir tai, kad bet kada galėjau palikti vaikutį vyrui labai padėjo  biggrin.gif

bet turbut buna kad visos palatos mokamos uzhimtos ir nelabai yra kas daryt? ish anksto nelabai turbut imanoma rezervuotis, nes kaip ir nelabai imanoma planuoti kuria diena vaikutis pasibels smile.gif na bet betkuriuo atveju reiks dali dekreto pinigeliu atideti komfortui po "sunkaus darbo" ir tas kelias dienas pasirupinti privatumu smile.gif
Atsakyti
[quote=kuskusas,2009 05 24, 13:30]
aaa... nu tada viskas aishku... mano vyro sesuo irgi del akiu pusiau planini CP daresi... tai Puziene patare sulaukti naturaliu saremiu ir atsidarymo iki 2-3 cm ir tik tada veze i operacine...
Papildyta:

as tai labai tikiuosi, kad man iseis sutarti atvaziuoti be saremiu, truputuka anksciau. paniskai bijau viso to proceso, tai tikiuosi kuo lengviau viska issispresti.
o atsidarymas 2-3 cm buna saremiu pradzioj ar cia ilgai reikia to laukti?
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 05 24, 15:25)

as tai labai tikiuosi, kad man iseis sutarti atvaziuoti be saremiu, truputuka anksciau. paniskai bijau viso to proceso, tai tikiuosi kuo lengviau viska issispresti.

teorishkai 1 cm = 1 val. bet kartais 4 cm buna atsidare kokia sav priesh gimdyma, o kartais nuo saremiu pradzhios praeina kokios 8 val, o atsidaro tik 2 cm... chia labai ivairiai. nuo kiekvienos mamos organizmo individualiai priklauso.. pas kitas ishvis neatsidarineja kaklelis... tada tai jau CP daro. o saremiai pachioje pradzhioje nera taip baisu... tu nesigasdink. be to labai neilgi ir su ilgom pertraukom... va priesh pabaiga baisiausia, kai saremis trunka apie minute, o pertaukos po puse minutes smile.gif))
Atsakyti
[quote=zhydelka,2009 05 24, 15:25]
[quote=kuskusas,2009 05 24, 13:30]
Papildyta:

[/quote]

Aš savaitę vaikščiojau su 3 cm atsidarymu, ir nejaučiau kada tai atsitiko smile.gif
Atsakyti
sveikutes.turiu toki klausimelį.man gresia planinis cp.gal kas žinote norečiau daugiau sužinoti apie tai kaip viskas viksta ar tiesa tą kad iš anksto guldo į ligonine? beje kaip dėl gydytojos ar tu pats pasirinki ar kažką tau paskirs ar kaip? ar tai mokama kai planinis?ir maždaug nors kokia būtu kaino viso to? nekantriai laukiu atsakymu dekui 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kliopka @ 2009 05 24, 18:53)
sveikutes.turiu toki klausimelį.man gresia planinis cp.gal kas žinote norečiau daugiau sužinoti apie tai kaip viskas viksta ar tiesa tą kad iš anksto guldo į ligonine? beje kaip dėl gydytojos ar tu pats pasirinki ar kažką tau paskirs ar kaip? ar tai mokama kai planinis?ir maždaug nors kokia būtu kaino viso to? nekantriai laukiu atsakymu dekui 4u.gif  blush2.gif

tai ish lempos tau planinio niekas nedarys... bet kuriuo atveju turi su daktaru tartis... o daktaras dazhniausiai dirba su "savo komanda" tai dar tada ir jo anesteziologui turesi pamoketi... o shiap tai tu pas ji turesi kas kazhkiek laiko lankytis, kad galetu suplanuoti laika ,kada jau vaikiukui saugu gimti ir pasakys data laika kada atvazhiuoti pasiruoshus i ligonine... o dabartiniu ikainiu tai tikrai neisivaizduoju...
Atsakyti