Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(kristinap @ 2009 05 22, 09:52)
tai kartais ne apie nr5 šneki, kuri prieš procedūrinį? aš toj (nr 5, rožinės plytelės, bet dar nebuvo nukritusios ir nedraugiškas kranas) gulėjau kai pirmą kartą gimdžiau, prieš 4,5m.

tiksliai 6 buvo. tikrai pamenu... ash priesh 3 metus ten gimdzhiausi bet viska pamenu kaip shiandien smile.gif ir gimdykloj pirmoj buvau.. tai ten tokios erdves smile.gif kaip sporto sale smile.gif ash net nustebau, kad taip neracionaliai vieta naudojama smile.gif
bet man kazhkodel atrodo kad shalia buvo ir 5 palata - irgi priesh operacine... tai gal abi jos tokios rozhines:))) vaiko vystymo stalas buvo priesh langa deshinej pusej o praustuvas prieshais kairej...
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 05 22, 13:18)
tiksliai  6 buvo. tikrai pamenu... ash priesh 3 metus ten gimdzhiausi bet viska pamenu kaip shiandien smile.gif ir gimdykloj pirmoj buvau.. tai ten tokios erdves smile.gif kaip sporto sale smile.gif ash net nustebau, kad taip neracionaliai vieta naudojama smile.gif
bet man kazhkodel atrodo kad shalia buvo ir 5 palata - irgi priesh operacine... tai gal abi jos tokios rozhines:))) vaiko vystymo stalas buvo priesh langa deshinej pusej o praustuvas prieshais kairej...

ta 5 palata yra toj nišoj kur operacinė ir procedūrinis mirksiukas.gif kairėj nuo operacinės procedūrinis, dešinėj palata.
1 gimdykla visai nedidukė palyginti su antra. Pirmoji man gan jauki, antroji tai tikra operacinė. O dėl racionalumo, gerai kai užtenka gimdymo metu tik akušerės ir ginekologės, bet būna visokių situacijų, tai mažesnėj apsistumdymas įvyktų biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2009 05 22, 16:00)
ta 5 palata yra toj nišoj kur operacinė ir procedūrinis mirksiukas.gif kairėj nuo operacinės procedūrinis, dešinėj palata.
1 gimdykla visai nedidukė palyginti su antra. Pirmoji man gan jauki, antroji tai tikra operacinė. O dėl racionalumo, gerai kai užtenka gimdymo metu tik akušerės ir ginekologės, bet būna visokių situacijų, tai mažesnėj apsistumdymas įvyktų biggrin.gif .

tai vadinasi ash tikrai buvau 6oje smile.gif nes ten ji ne nishoj buvo o einant koridorium deshineje puseje - priesh ta nisha operacines...
o del gimdyklu tai man numeracija gal ne taip pasake... tada gal ten 2 buvo.. ta kur pati didzhiausia.. nes viena tai ten visai miniatiurine buvo, kai pamachiau, pagalvojau kad ash ten net netilpchiau su savo pilvuzu smile.gif bet man kazhkaip istrigo kad akushere kai rode, tai sake kad va chia pirma - ta "sporto sale "
o del tu tilpimu tai tikrai... gimdyve ten kvepuoja, jos vyras ir dar keletas snukuchiu ateina pakvepuoti ir taip nelabai dideliu kiekiu deguonies.. brrr... pagalvojau ir net langa atsidariau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Buvau RK paskaitoj, gydytoja pasake, kad lankymo val. yra nuo 11 iki 13, teciams tas pats (cia jei guli nemokamoj palatoj), gal galit pasidalint patirtim kaip yra istikruju, nejaugi negalima ateit aplankyt, ar cia tik ligonines taisykles isdeste g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 05 23, 12:04)
Sveikos smile.gif
Buvau RK paskaitoj, gydytoja pasake, kad lankymo val. yra nuo 11 iki 13, teciams tas pats (cia jei guli nemokamoj palatoj), gal galit pasidalint patirtim kaip yra istikruju, nejaugi negalima ateit aplankyt, ar cia tik ligonines taisykles isdeste g.gif

na, jei palatoje yra ne viena mama, manau kad logishka nustatyti tam tikras lankymo valandas, nes jei pas viena nuolat svechiuosisi lankytojai,o kita nores pailseti ir galu gale susitvarkyti higienos reikalus(kas po gimdymo nera labai estetishka) tai tikrai"privatumo" ir poilsio valandeles bus tik i nauda...
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Nu nieko sau doh.gif nuo 11 iki 13, o jei po CP, tai net tevelis padet negales... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Margie @ 2009 05 23, 12:49)
Nu nieko sau  doh.gif nuo 11 iki 13, o jei po CP, tai net tevelis padet negales...  schmoll.gif

tikrai dar turi buti ir vakare keletas valandu.. iki 19 val gal... kazhkur shitoj temoj ankschiau buvo rashyta
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Lankymo valandos yra nuo 11 iki 13 ir nuo 17 iki 19 val. Mane lankyti buvo atėjusi anyta nelankymo valandomis, tai neįleido, nors buvom mokamoj palatoj biggrin.gif Paskambino ir tada vyras ją atsivedė. RK griežtai su lankymo valandomis 4u.gif
Atsakyti
su tokiom valandom tai biskeli nesamone doh.gif , labai tikiuosi, kad vyras kokiu nors budu gales buti salia ir padeti tvarkytis su vaiku, nes po cezario tai nezinau kaip ten paciai seksis viska daryti. reikia tiketis, kad bus mazai gimdyviu ir vyras gales likti palatoje kiek tik reikes
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 05 23, 13:53)
su tokiom valandom tai biskeli nesamone doh.gif , labai tikiuosi, kad vyras kokiu nors budu gales buti salia ir padeti tvarkytis su vaiku, nes po cezario tai nezinau kaip ten paciai seksis viska daryti. reikia tiketis, kad bus mazai gimdyviu ir vyras gales likti palatoje kiek tik reikes

o kodel tu taip zhinai kad tau bus CP? planini sugalvojai? ar rimtesnes priezhastys?? nors tas CP irgi kaip kam... vienai draugei dare tai ta negalejo pasijudinti gera savaite, o vyro sesei dare tai jau sekanchia diena kaip gazele po palata strykinejo...nei ten jai skudejo nei ta siule tempe...
Atsakyti
Kaip keista, bet gydytoja tikrai nepasake, kad nuo 17 iki 19 lankyt dar galima, tikiuosi, kad vyras pabus ilgiau su mumis unsure.gif
Dar sake, kad vyrui reikia su savim svarius rubus turet gimdykloj, na kad persirengtu, turbut kokius treningus reikia imt, tapkes g.gif
Dar sake, kad valomaja klizma reikia nusipirkt, idomu kokia ten, kiek L, vaistinej turbut zinos... Dar idomu kaip buna, jei epidurio uzsimanai, uz ji reikia sumoket, ar su savim turet... Jei kas pasidalins savo praktika, dekuoju isanksto smile.gif
Atsakyti
mielos merginos ir mamos
gimdziau RK ,berniuka ir po 3 metu mergaite,dieve kaipn ten nuostabu man visko patiko palatos ,daktarai ,visko kaip ten ziuri gerai neinau mano drauges sake oi blogai ,
bet man po keliu metu nieko nepasikeite visko super ir be pinigu nepaime ne lito istikruju esu dekinga ir Puzenei ir Raguckienei ir visiems kaip jiepalaiko visu moteru ,as buvau nustebusui kad tais laikais taip zmones dirba nuosirdziai ,tikiu ne tik man taip buvo bet tikrai duok dieve sveikatos tik tokiems daktarams mirksiukas.gif
Atsakyti