Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(Rinne @ 2009 07 25, 09:43)
Mergaites, gal galit papasakot, kur tiksliai ta vaistine prie RK, kad nebludineciau aplinkui nuvaziavus. Na gal koks pastatas orientyrui ar adresas tikslus?

ji randasi prieš katedrą 4u.gif
Aušlavis vaistinė
Tilto g. 6, Vilnius
Tel.: (8 5) 2628588

http://www.visalietu...io-vaistine-uab
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina444: 25 liepos 2009 - 09:01
QUOTE(Lina444 @ 2009 07 25, 09:57)
ji randasi prieš katedrą  4u.gif
Aušlavis vaistinė
Tilto g. 6, Vilnius
Tel.: (8 5) 2628588

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Yra dar vaistine poliklinikoj smile.gif
Atsakyti
O man idomu stai kas... seip esu prisiregistravusi Vilniaus rajono centrine poliklinikoj... Tik mano gydytoja isejo atostogu, pries tai pasiteiravo kur gimdysiu... Noriu RK, nesvarbu kokios ten palatos... tai jin man siuntima pries iseidama atostogu parase, kad bent tonus paklausytu, o man bac ir pienlige prisistate... Beje, 27 dienai siuntimas buvo... kazin jeigu nueiciau jau siandien, tai gal neisvytu? Juk vistiek brausiuosi gimdyt pas juos... Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2009 07 28, 01:47)
O man idomu stai kas... seip esu prisiregistravusi Vilniaus rajono centrine poliklinikoj... Tik mano gydytoja isejo atostogu, pries tai pasiteiravo kur gimdysiu... Noriu RK, nesvarbu kokios ten palatos... tai jin man siuntima pries iseidama atostogu parase, kad bent tonus paklausytu, o man bac ir pienlige prisistate... Beje, 27 dienai siuntimas buvo... kazin jeigu nueiciau jau siandien, tai gal neisvytu? Juk vistiek brausiuosi gimdyt pas juos...  Kaip manot?

Tikrai neišvys 4u.gif
Atsakyti
Na, ka apsilankiau as toje Auslavio vaistineje, tai ne tik klizmute, bet dar ir bintu ir siulu ibruko doh.gif Gerai, kad pries palutes atsilaikiau, nes turiu nusipirkus. Sake, kad yra kazkokiam RK sarase sie daiktai surasyti, na nezinau, tiesiog pasidaviau vaistininkes nuomonei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinne @ 2009 07 28, 11:59)
Na, ka apsilankiau as toje Auslavio vaistineje, tai ne tik klizmute, bet dar ir bintu ir siulu ibruko  doh.gif  Gerai, kad pries palutes atsilaikiau, nes turiu nusipirkus. Sake, kad yra kazkokiam RK sarase sie daiktai surasyti, na nezinau, tiesiog pasidaviau vaistininkes nuomonei  doh.gif

RK sąrašas g.gif Kažkas naujo...
Atsakyti
O, kaip idomu... reiks pasiklaust ka nusipirkt gimdymui nestuke.gif Neisvijo, net ir pasibaigus gydytojos darbui prieme ir apziurejo thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murlyka: 28 liepos 2009 - 22:17
Pasiskaiciusi apie RK nusprendziau ir as gimdyt sioje ligonineje g.gif
Atsakyti
QUOTE(rudycka @ 2009 07 29, 00:52)
Pasiskaiciusi apie RK nusprendziau ir as gimdyt sioje ligonineje g.gif

Gal susitiksim ten visai netrukus drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Murlyka @ 2009 07 28, 23:15)
Neisvijo, net ir pasibaigus gydytojos darbui prieme ir apziurejo thumbup.gif  drinks_cheers.gif

O siuntimo paprase, ar ir taip prieme?
Atsakyti
gal galit kas parašyti šios ligoninės registratūros tel. Nr. 4u.gif Nerandu internete blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 07 29, 10:55)
gal galit kas parašyti šios ligoninės registratūros tel. Nr.  4u.gif Nerandu internete  blush2.gif

priemimo gal turi omeny? 4u.gif
Atsakyti