Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(zhydelka @ 2009 07 23, 12:25)
neturiu speneliu, vaikas nevalges rekia, prasau pagalbos, tai atsake, kad su tokiais speneliais cia nieko nebus. misinuko manoji suvalgo daug (matau grizusi namo, kai galiu duoti kiek reikia), ligoninej isprasydavau max 30 gr, o po to vaikas budavo nedavalges ir nemiegodavo, verkdavo. veliau jau pasidare baisu kazko ir beklausti, nes atsakymas dazniausiai budavo labai nemaloniai isspjaunamas.

dabar jau nebelabai noriu gilintis, bandysiu tas kelias dienas tiesiog pamirsti, kitoms gal papresciausiai seksis kitaip, gal cia man taip pasitaike vis ne ant tu zmoniu patekti.

g.gif o tai gal tau geriau pabandyti su antpeniais ir savu pienuku, negu mishinukais...
nezhinau tiksliai, bet esu girdejusi, kad kai mamytes speneliai mazhychiai tai tada geriau su antspeniais...
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 07 23, 14:39)
g.gif o tai gal tau geriau pabandyti su antpeniais ir savu pienuku, negu  mishinukais...
nezhinau tiksliai, bet esu girdejusi, kad kai mamytes speneliai mazhychiai tai tada geriau su antspeniais...

nebeiseina, kelis kartus gavo buteliuko ir net nebeziuri i kruti. o su pientraukiu keli lasai teisbega. nebeturiu vilciu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 07 23, 08:38)
vakar su mazaja grizom is ligonines. nieko gero apie personala pasakyti negaliu...nesakau, kad apie visa, buvo ir geru zmoniu, taciau dauguma bande kratytis bet kokios pagalbos, kai ko nors klausiau ar prasiau.

tikrai nereikalavau aptarnavimo kaip viesbutyje, bet personalui pritruko paprastos pagarbos naujai iskeptai zioplai mamai...nebuvo elementaraus zmogisko supratimo.
Man RK buvo taip... unsure.gif

Mano sveikinimai soske.gif . O del maitinimo labai nepergevink, svarbiausia kad vaikas gautu tavo piena mirksiukas.gif . As irgi nutraukinejiu piena.
Atsakyti
zhydelka, sveikinimai 4u.gif
dabar jau nepergyvenk, mėgaukis savo leliuku wub.gif
o kaip pats gimdymas praėjo?
Atsakyti
QUOTE(Raganiute @ 2009 07 23, 16:43)
zhydelka, sveikinimai  4u.gif
dabar jau nepergyvenk, mėgaukis savo leliuku  wub.gif
o kaip pats gimdymas praėjo?

mano vaikas uzpakaliu i prieki gime, bet ir siaip zadejo cezari daryti
Atsakyti
neturiu speneliu, vaikas nevalges rekia, prasau pagalbos, tai atsake, kad su tokiais speneliais cia nieko nebus. misinuko manoji suvalgo daug (matau grizusi namo, kai galiu duoti kiek reikia), ligoninej isprasydavau max 30 gr, o po to vaikas budavo nedavalges ir nemiegodavo, verkdavo. veliau jau pasidare baisu kazko ir beklausti, nes atsakymas dazniausiai budavo labai nemaloniai isspjaunamas.

dabar jau nebelabai noriu gilintis, bandysiu tas kelias dienas tiesiog pamirsti, kitoms gal papresciausiai seksis kitaip, gal cia man taip pasitaike vis ne ant tu zmoniu patekti.

Zodziu as galiu pasakyt,kad nereikia pikti ant personalo... jei paziuretum kokia yra vidutine porcijos norma ka tik gimusiem kudikiams, nesakytum kad tavo vaikas nedavalges...butu daug blogiau jei butu permaitintas.. o reke del pilvo nes negavo priespienio...
o del speneliu galeciau patarti pabandyti nusipirkti antspenius, padeda susiformuoti ir maitinti gal pavyks, taip kad dar pabandyk....
ir gydytojai negaili to maisto o duoda tiek kiek galima... ispradziu ir as negavau jokios pagalbos, bet veliau, nes ilgai gulejau pradejau visko klausinet ir man dave be galo daug patarimu...
o del maitinimo, tai palaikik mazaja truputi alkana ir paims kruti, motinos pienas TAI DIEVO DOVANA, bandyk duot daznai, daug vartok skysciu ir svarbiausia pati norek maitinti ir viskas pasiseks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivonka: 23 liepos 2009 - 17:14
kas gimde rk pries tai susitares, kiek jums kainavo sis malonumas smile.gif
Atsakyti
[quote=kuskusas,2009 07 15, 11:55]
jurgos kursai bus dabar tik spali... ji po 3 men 2 kartus per metus organizuoja

aga jau prisiskambinau.... sake perskambinti rugsejo pab. sake detaliau viska paaiskins... vat tik dabar vyras uzklause ar mes spesim apie pati gimdyma isklausyt, o ne tik kas ten pilve jau dejosi...

Beje dar uzsiregistravau ir i RK kursus rugpjucio 12... gal kuri irgi uzsirasiusi? biggrin.gif but smagu susipazint...D:
Atsakyti
QUOTE(jubrazu @ 2009 07 23, 18:03)
kas gimde rk pries tai susitares, kiek jums kainavo sis malonumas smile.gif

kiek nori tiek duodi jau TIK po gimdymo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinne @ 2009 07 23, 13:36)
Sveikos, jungiuosi  prie planuojanciu gimdyti RK  biggrin.gif

Tikrai labai gaila, kad taip atsitiko 4u.gif
Man irgi pirmas vaikelis, tai as nusiteikus gan skeptiskai kitu zmoniu atsvilgiu. Zinau, kad mano lelius man svarbiausias, kitiems tai eilinis kudikis, todel jei matysiu per mazai pagalbos, bandysiu kapstytis pati. Tavo atveju, buciau paprasius vyro nulekt iki pardes nupirkt maistelio, jei jau gydytojai neduoda.

Svarbiausia, kad dabar viskas gerai, sveikinimai susilaukus leliaus 4u.gif

Man pasisekė, vaikučių sesutės pačios klausė ar žinau kaip maitinti, kaip rūriuką nuplauti... Nereikėjo nieko klausti 4u.gif
Atsakyti
Na ir as pries pora dienu grizau is RK su leliuku blush2.gif
Labai aciu visom uz suteikta informacija, tikrai daug padejo, daug ka zinojau ayvykus. O del personalo tai galiu pasakyt, kad gydytojos, akuseres tai thumbup.gif labai daug sutikau maloniu zmoniu, galejom ir paklaust, ir paprasyt pagalbos, bet kas liecia naujagimiu skyriaus personalo, tai man labai nepatiko unsure.gif net negalvojau, kad taip gali but, i palatas tai jos nevaiksto, ko reikia eini pats, ten ypac naktim, niekas nenori bendraut, niekas RK nepaiskino, kiek kartu klausiau kaip teisingai maitint, rezultatas - nugriauzti speneliai, pirmas leliukas - visiskai zalia del maitinimo verysad.gif
Atsakyti
[quote=Rutelencija,2009 07 23, 20:13]
[quote=kuskusas,2009 07 15, 11:55]
jurgos kursai bus dabar tik spali... ji po 3 men 2 kartus per metus organizuoja
aga jau prisiskambinau.... sake perskambinti rugsejo pab. sake detaliau viska paaiskins... vat tik dabar vyras uzklause ar mes spesim apie pati gimdyma isklausyt, o ne tik kas ten pilve jau dejosi...

Beje dar uzsiregistravau ir i RK kursus rugpjucio 12... gal kuri irgi uzsirasiusi? biggrin.gif but smagu susipazint...D:
[/quote]

kaip skambinau pries savaite gera, tai mane irgi uzrase 12 d. ir 19 d. Siaip as bandysiu anksciau nueit, nes bijau, kad galiu nedatempt iki to laiko, bet jei nepriimtu ir jei dar nebusiu pagimdziusi, tai eisiu 12 d. smile.gif
Atsakyti