Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(Neraitė @ 2009 07 22, 18:01)
Man darė klizmą pirmam aukšte, kaip tyčia prie priimamojo laukė pora vyriškių  biggrin.gif

galetu kur ir kitur daryt biggrin.gif o ilgai tenka pasedet po klizmos? labai nemaloni procedura?
Atsakyti
o jergau.. va todel geriau ta nefaina procedura namie atsiatlikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuoklexxx @ 2009 07 22, 18:08)
galetu kur ir kitur daryt biggrin.gif o ilgai tenka pasedet po klizmos? labai nemaloni procedura?

Nu aš sėdėjau kokias 10 min. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 07 22, 19:29)
Nu aš sėdėjau kokias 10 min.  blush2.gif

tai neilgai biggrin.gif as galvojau ilgai ten sedet, gal zurnala koki pasiimt paskaityt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
ar pacios perkat klizmas? jei taip tai kokias? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jubrazu @ 2009 07 23, 08:17)
ar pacios perkat klizmas? jei taip tai kokias? smile.gif

Ligoninėje pasakė kokią, vyras nulėkė nupirko. Bet kaip supratau tai neprivaloma pirkti, nes man padarė savo, o kai atnešiau naują tai labai nustebo bigsmile.gif
Atsakyti
vakar su mazaja grizom is ligonines. nieko gero apie personala pasakyti negaliu...nesakau, kad apie visa, buvo ir geru zmoniu, taciau dauguma bande kratytis bet kokios pagalbos, kai ko nors klausiau ar prasiau.

tikrai nereikalavau aptarnavimo kaip viesbutyje, bet personalui pritruko paprastos pagarbos naujai iskeptai zioplai mamai...nebuvo elementaraus zmogisko supratimo.
Man RK buvo taip... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 07 23, 09:38)
vakar su mazaja grizom is ligonines. nieko gero apie personala pasakyti negaliu...nesakau, kad apie visa, buvo ir geru zmoniu, taciau dauguma bande kratytis bet kokios pagalbos, kai ko nors klausiau ar prasiau.

tikrai nereikalavau aptarnavimo kaip viesbutyje, bet personalui pritruko paprastos pagarbos naujai iskeptai zioplai mamai...nebuvo elementaraus zmogisko supratimo.

keista g.gif o tai ko tu klausei, kad negavai supratimo?
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 07 23, 09:38)

Sveikinimai thumbup.gif
Papasakokite plačiau 4u.gif
Atsakyti
neturiu speneliu, vaikas nevalges rekia, prasau pagalbos, tai atsake, kad su tokiais speneliais cia nieko nebus. misinuko manoji suvalgo daug (matau grizusi namo, kai galiu duoti kiek reikia), ligoninej isprasydavau max 30 gr, o po to vaikas budavo nedavalges ir nemiegodavo, verkdavo. veliau jau pasidare baisu kazko ir beklausti, nes atsakymas dazniausiai budavo labai nemaloniai isspjaunamas.

dabar jau nebelabai noriu gilintis, bandysiu tas kelias dienas tiesiog pamirsti, kitoms gal papresciausiai seksis kitaip, gal cia man taip pasitaike vis ne ant tu zmoniu patekti.
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 07 23, 11:25)
neturiu speneliu, vaikas nevalges rekia, prasau pagalbos, tai atsake, kad su tokiais speneliais cia nieko nebus. misinuko manoji suvalgo daug (matau grizusi namo, kai galiu duoti kiek reikia), ligoninej isprasydavau max 30 gr, o po to vaikas budavo nedavalges ir nemiegodavo, verkdavo. veliau jau pasidare baisu kazko ir beklausti, nes atsakymas dazniausiai budavo labai nemaloniai isspjaunamas.

dabar jau nebelabai noriu gilintis, bandysiu tas kelias dienas tiesiog pamirsti, kitoms gal papresciausiai seksis kitaip, gal cia man taip pasitaike vis ne ant tu zmoniu patekti.

Sveikinimai sulaukus dukrytės. gaila,kad patirtis RK ne kokia. man su antru paprastai buvo, nes žinojau kas ir kaip ir klausimų visai neturėjau. o pirmą kai gimdžiau irgi gal kitaip jaučiausi, nes viskas nauja, o kitiem viskas tiek kartų matyta, bandyta. bet pamenu mažoji kai įsirėkė vieną naktį, tai atėjo pati daktarytė ir primaitinti siūlė, bet atsisakiau. na, svarbiausia, kad turite ilgai lauktą rezultatą, o visi nesklandumai greit pasimirš. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie planuojanciu gimdyti RK biggrin.gif

QUOTE(zhydelka @ 2009 07 23, 12:25)

Tikrai labai gaila, kad taip atsitiko 4u.gif
Man irgi pirmas vaikelis, tai as nusiteikus gan skeptiskai kitu zmoniu atsvilgiu. Zinau, kad mano lelius man svarbiausias, kitiems tai eilinis kudikis, todel jei matysiu per mazai pagalbos, bandysiu kapstytis pati. Tavo atveju, buciau paprasius vyro nulekt iki pardes nupirkt maistelio, jei jau gydytojai neduoda.

Svarbiausia, kad dabar viskas gerai, sveikinimai susilaukus leliaus 4u.gif
Atsakyti