Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

[quote=rregi,2009 07 19, 13:28]
[quote=Redike,2009 06 15, 11:18]
kol gulėjau vizitavo mane kelios jaunos, malonios gydytojos, o rytais gyd. Suckel (ar kokia jos pavardė, nespėjau gerai įžiūrėti). Pastaroji griežtoka, bet tikrai ne baubas. Kaip ir Raguckienė ar Puzienė.

nu nezinau, prieš du mėnesius gimdžiau aš pas Raguckienę, visai ji man ne baubas. Gydytoja kaip gydytoja. Ir sugriežtina toną kai reikia ir pajuokauja tarp sąremių. O kad apsirūkius ateina, tas tiesa, bet man tas netrukdė smile.gif
[/quote]
pritariu thumbup.gif as gimdziau pas Suckel, tikrai puiki gyditoja, zinoma neturiu su kuom palygint, bet esu visiskai patenkinta!! thumbup.gif tikrai mokejo ir pralinksmint kada reikia, ir pasakyt grieztai ir taip nuramint... Labai nuostabi moteris akusere Jurate bigsmile.gif deka jos gimdymas nebuvo toks baisus, labai palaike moraliskai, paaiskino viska, pamoke... smile.gif na apie visa personala esu labai geros nuomones, labai gerai rupinosi, viska papasakojo ko klausiau, pamoke smile.gif jei teks vel kada gimdyt, tikiuos jog bus viskas vel panasiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantalux @ 2009 07 20, 19:50)
Gal kuri zinot, o kiek dirba gydytoju vienu metu  g.gif . Na sakykim viena nuo 11-15 sedi priimamajam, tai yra dar turbut ir kiti tuo metu kas priimineja gimdymus  g.gif .
Nes kaip supratau gyd. Raguckiene nuo rytojau sedes priimamajam, tai gimdymu ji matomai nepriimines tuo laiku  g.gif .

buvau siandien RK apziurejo Raguckiene, labai dziaugiuos, kad ne puziene. Raguckiene man pasirode labai maloni moteris, linksmai nusiteikus, labai maloni, paaiskino viska, papasakojo...man terminas 17 buvo, tai ir tonusus paklause ir ant kedes apziurejo....
kazin Raguckiene visa sita savaite priimamajam bus ar ne? Nes ketvirtadieni arba penktadieni vel vaziuosiu, nenoreciau pas puziene pakliut, gal kas zinot kaip ten jos dirba, kokiu grafiku?
Atsakyti
Dvi artimiausias savaites kaip supratau bus Raguckiene, nes Puziene nuo siandien atostogauja mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Fantalux @ 2009 07 21, 15:01)
Dvi artimiausias savaites kaip supratau bus Raguckiene, nes Puziene nuo siandien atostogauja  mirksiukas.gif .

kaip gerai, nu jau per dvi savaites kaip nors pagimdysiu ir su ta Puziene nesusitiksiu, nenukelines terminu po menesi, nes Raguckiene tai ziuriu nera nusiteikus ilgai laukt ir terminu nenukelineja smile.gif tai net ramiau liko smile.gif
Atsakyti
smile.gif paskaitau vis ash apie ta puziene tai kaip baubas smile.gif)) "... nevalgysi koshes, tai pas puziene nuvesiu"... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 07 21, 18:52)
smile.gif paskaitau vis ash apie ta puziene tai kaip baubas smile.gif)) "... nevalgysi koshes, tai pas puziene nuvesiu"... biggrin.gif

Aš visą košę suvalgyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 07 21, 19:22)
Aš visą košę suvalgyčiau  biggrin.gif

Normali ta Puziene man pasirode mirksiukas.gif , mano terminas buvo pirmadieni, tai jei niekas neivyks, sake pirmadieni su tasiuku i ligonine prisistatyt. Sake ner prasmes ilgiau nesiot. Savaite tai man rodos dar normalu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Fantalux @ 2009 07 22, 10:33)
Normali ta Puziene man pasirode  mirksiukas.gif , mano terminas buvo pirmadieni, tai jei niekas neivyks, sake pirmadieni su tasiuku i ligonine prisistatyt. Sake ner prasmes ilgiau nesiot. Savaite tai man rodos dar normalu  ax.gif .

Man siūlė laukt 4 savaites, tai kažkaip nelabai normalu...
Atsakyti
Gal zinot kaip viskas vyksta RK jei guldo skatynimui?
Kur pesirengt reikia? Pirma klizma pastato ar leidzia skatinamuosius? Ar klizma stato pirmam aukste? ten tulikas neuzsirakina...
Zodziu kokia eiga?
Atsakyti
QUOTE(zibuoklexxx @ 2009 07 22, 15:31)
Kur pesirengt reikia? Pirma klizma pastato ar leidzia skatinamuosius? Ar klizma stato pirmam aukste? ten tulikas neuzsirakina...
Zodziu kokia eiga?

persirengi savais naktiniais priimamajam. Klizma, aišku, kad prieš skatinimą smile.gif Pirmam aukšte padaro ją. Tualetas ten tyčia neužsirakina, beje mirksiukas.gif Tada po klizmos į gimdyklą- ten jau persirengi gimdyklos naktinius ir lauki savo skatinimo.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 07 22, 17:06)
persirengi savais naktiniais priimamajam. Klizma, aišku, kad prieš skatinimą  smile.gif Pirmam aukšte padaro ją. Tualetas ten tyčia neužsirakina, beje  mirksiukas.gif Tada po klizmos į gimdyklą- ten jau persirengi gimdyklos naktinius ir lauki savo skatinimo.

kaip keista kad priimamajam persirengt, ten jei apziuras atlieka zmoniu daug buna... o kodel tycia neuzsirakina? po klizmos jauciu ilgai pasedet reikia, tai dar bijok kad kas neuzeitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuoklexxx @ 2009 07 22, 15:31)
Zodziu kokia eiga?

Man darė klizmą pirmam aukšte, kaip tyčia prie priimamojo laukė pora vyriškių biggrin.gif
Atsakyti