Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(Bulbulka. @ 2009 07 17, 19:17)
Kaip mergynos manot, jei mano terminas 18 d., Puziene sake, jei anksciau nepagimdysiu ateit 20d., man su savim imt daiktus g.gif

Jei jau liepe imt daiktus tai jau gimdysi tikrai mirksiukas.gif man terminas buvo 06.26 tai 06.27 gimdem biggrin.gif cia taip buvo pries 3 metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2009 07 17, 21:59)
Jei jau liepe imt daiktus tai jau gimdysi tikrai  mirksiukas.gif  man terminas buvo 06.26 tai 06.27 gimdem  biggrin.gif  cia taip buvo pries 3 metus  smile.gif

Ne, apie daiktus ji nieko nepasake, todel ir galvoju ar imt su savim g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 07 17, 22:21)
Ne, apie daiktus ji nieko nepasake, todel ir galvoju ar imt su savim g.gif

as is patirties sakau, kad tikrai neimk. man terminas 16, einu 21 ir tikraaai be jokiu daktu, sake kai vaikas veluoja laukia 10-12 dienu, taip kad...
ai, nu nebet vaiko sirdis blogai plaka, va tada jau is karto imasi veiksmu.
Atsakyti
Jei jauciat,kad pernesiojate ir neramu- butinai nuvaziuokite pasikonsultuoti i kita ligonine, paciai bus ramiau. Nustate Puziene ir man kita termina - rezultatas: zali vandenys,infekcija vaikuciui,ir jau neskaitant to atvejo kuri esu aprasiusi anksciau. tad is patirties sakau,geriau isitikinti ar viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelee: 18 liepos 2009 - 10:18
QUOTE(Panelee @ 2009 07 18, 10:49)
Jei jauciat,kad pernesiojate ir neramu- butinai nuvaziuokite pasikonsultuoti i kita ligonine, paciai bus ramiau. Nustate Puziene ir man kita termina - rezultatas: zali vandenys,infekcija vaikuciui,ir jau neskaitant to atvejo kuri esu aprasiusi anksciau. tad is patirties sakau,geriau isitikinti ar viskas gerai  4u.gif

drinks_cheers.gif
Mano situacija buvo panaši...
Atsakyti
[quote=Redike,2009 06 15, 11:18]

kol gulėjau vizitavo mane kelios jaunos, malonios gydytojos, o rytais gyd. Suckel (ar kokia jos pavardė, nespėjau gerai įžiūrėti). Pastaroji griežtoka, bet tikrai ne baubas. Kaip ir Raguckienė ar Puzienė.

nu nezinau, prieš du mėnesius gimdžiau aš pas Raguckienę, visai ji man ne baubas. Gydytoja kaip gydytoja. Ir sugriežtina toną kai reikia ir pajuokauja tarp sąremių. O kad apsirūkius ateina, tas tiesa, bet man tas netrukdė smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos papasakuosiu savo istorija.aš irgi norejau gimdyti RK visus 9 men ruošiausi tik labai bijojau pernešioti nes skaičiau čia forume kad tada datas ten keistai nustato ir laukia...deja taip ir atsitiko nustatytu terminu nuvikom į RK terminas buvo 2009-06-27 tada man ten užvede kortelę užraše vaiko tonus ir sako ateisi po 3 dienu.atejom po 3 dienu užraše tonus sako viskas gerai ateisi po 3 dienu..atejom istorija pasikartojo ir taip 4 kartus.poto perskaičiavo termina ir sako palaukiam iki 07,12 jei nepagimdysi tada pažiuresim. aš turiu medicininį išsilavinima ir žinau ko gali pasibaigti toks perniošijimas. mane labai nustebino tai kad nieks nekarto net nepasižiurejo manes nei ant kedės nei echoskopu, tik raše tonus vaiko o aš žinau kad tai dar neirodimas ir negarantas kad su vaiku viskas tvarkoj.nusprendžiau daugiau nelaukti. 07,08 nuvažiavom į VGN mane iškart apžiurėjo ir ekstra tvarka paguldė į ligoninę. padare echoskopija ir buvo aišku kad riškus perniošiojimas kad vandenu beveik nera ir lauk negalima daugiau.2009-07-09 mums gime nuostabus berniukas dėja su riškiais perniošiojimo požymiais....bet tai menknekis paliginus su tuo kas galetu būti jei dar laukčiau iki 07-12 kaip pasake RK baisu net pagalvoti.
todėl busimos mamytės bukit atsargios. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kliopka @ 2009 07 19, 15:28)
sveikos merginos papasakuosiu savo istorija.aš irgi norejau gimdyti RK visus 9 men ruošiausi tik labai bijojau pernešioti nes skaičiau čia forume kad tada datas ten keistai nustato ir laukia...deja taip ir atsitiko nustatytu terminu nuvikom į RK terminas buvo 2009-06-27 tada man ten užvede kortelę užraše vaiko tonus ir sako ateisi po 3 dienu.atejom po 3 dienu užraše tonus sako viskas gerai ateisi po 3 dienu..atejom istorija pasikartojo ir taip 4 kartus.poto perskaičiavo termina ir sako palaukiam iki 07,12 jei nepagimdysi tada pažiuresim. aš turiu medicininį išsilavinima ir žinau ko gali pasibaigti toks perniošijimas. mane labai nustebino tai kad nieks nekarto net nepasižiurejo manes nei ant kedės nei echoskopu, tik raše tonus vaiko o aš žinau kad tai dar neirodimas ir negarantas kad su vaiku viskas tvarkoj.nusprendžiau daugiau nelaukti. 07,08 nuvažiavom į VGN mane iškart apžiurėjo ir ekstra tvarka paguldė į ligoninę. padare echoskopija ir buvo aišku kad riškus perniošiojimas kad vandenu beveik nera ir lauk negalima daugiau.2009-07-09 mums gime nuostabus berniukas dėja su riškiais perniošiojimo požymiais....bet tai menknekis paliginus su tuo kas galetu būti jei dar laukčiau iki 07-12 kaip pasake RK baisu net pagalvoti.

tai va man irgi idomu kodel RK nieko neapziurineja, tik is tonu nusprendzia, kad viskas gerai. pas mane jau 3 dienu pernesiojimas, antradieni einu i RK, jei nieko nedarys ir vel normaliai neapziures, vaziuosiu i kita ligonine. Tiek to, nerizikuosiu savo vaiko sveikata del ju kvailos politikos nieko nedaryti.
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 07 18, 19:17)
drinks_cheers.gif
Mano situacija buvo panaši...

Na o kaip Jusu leliukui ar viskas gerai?
Papildyta:
QUOTE(kliopka @ 2009 07 19, 14:28)

Mums taip ir buvo.....perskaiciavo ta termina, o dabar dar iki siol turim ivairiu bedu del pernesiojimo... Be to,vos nenumire mazyle... Na,nebesikartosiu,ta ivyki esu aprasiusi kiek anksciau...Stengiames po truputi, po truputi isbristi is ivairiu bedu...Gyvenu viltim...Tad RK daugiau gyvenime nebegimdysiu...
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2009 07 20, 11:16)
Na o kaip Jusu leliukui ar viskas gerai?
Papildyta:
Mums taip ir buvo.....perskaiciavo ta termina, o dabar dar iki siol turim ivairiu bedu del pernesiojimo... Be to,vos nenumire mazyle... Na,nebesikartosiu,ta ivyki esu aprasiusi kiek anksciau...Stengiames po truputi, po truputi isbristi is ivairiu bedu...Gyvenu viltim...Tad RK daugiau gyvenime nebegimdysiu...

Mums viskas gerai, bet kaip paaiškėjo tik laimingo atsitiktinumo dėka...
Jei gimdyčiau kitą tai tikrai kitur. Nebent vedėja kita bus biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri zinot, o kiek dirba gydytoju vienu metu g.gif . Na sakykim viena nuo 11-15 sedi priimamajam, tai yra dar turbut ir kiti tuo metu kas priimineja gimdymus g.gif .
Nes kaip supratau gyd. Raguckiene nuo rytojau sedes priimamajam, tai gimdymu ji matomai nepriimines tuo laiku g.gif .
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 07 19, 14:51)
tai va man irgi idomu kodel RK nieko neapziurineja, tik is tonu nusprendzia, kad viskas gerai. pas mane jau 3 dienu pernesiojimas, antradieni einu i RK, jei nieko nedarys ir vel normaliai neapziures, vaziuosiu i kita ligonine. Tiek to, nerizikuosiu savo vaiko sveikata del ju kvailos politikos nieko nedaryti.

o bet tai ar negalima išsireikalauti, kad apžiūrėtų jei jau po termino g.gif
Atsakyti