QUOTE(Neraitė @ 2009 07 18, 19:17)
Mano situacija buvo panaši...
Na o kaip Jusu leliukui ar viskas gerai?
Papildyta:
QUOTE(kliopka @ 2009 07 19, 14:28)
sveikos merginos papasakuosiu savo istorija.aš irgi norejau gimdyti RK visus 9 men ruošiausi tik labai bijojau pernešioti nes skaičiau čia forume kad tada datas ten keistai nustato ir laukia...deja taip ir atsitiko nustatytu terminu nuvikom į RK terminas buvo 2009-06-27 tada man ten užvede kortelę užraše vaiko tonus ir sako ateisi po 3 dienu.atejom po 3 dienu užraše tonus sako viskas gerai ateisi po 3 dienu..atejom istorija pasikartojo ir taip 4 kartus.poto perskaičiavo termina ir sako palaukiam iki 07,12 jei nepagimdysi tada pažiuresim. aš turiu medicininį išsilavinima ir žinau ko gali pasibaigti toks perniošijimas. mane labai nustebino tai kad nieks nekarto net nepasižiurejo manes nei ant kedės nei echoskopu, tik raše tonus vaiko o aš žinau kad tai dar neirodimas ir negarantas kad su vaiku viskas tvarkoj.nusprendžiau daugiau nelaukti. 07,08 nuvažiavom į VGN mane iškart apžiurėjo ir ekstra tvarka paguldė į ligoninę. padare echoskopija ir buvo aišku kad riškus perniošiojimas kad vandenu beveik nera ir lauk negalima daugiau.2009-07-09 mums gime nuostabus berniukas dėja su riškiais perniošiojimo požymiais....bet tai menknekis paliginus su tuo kas galetu būti jei dar laukčiau iki 07-12 kaip pasake RK baisu net pagalvoti.
todėl busimos mamytės bukit atsargios.
Mums taip ir buvo.....perskaiciavo ta termina, o dabar dar iki siol turim ivairiu bedu del pernesiojimo... Be to,vos nenumire mazyle... Na,nebesikartosiu,ta ivyki esu aprasiusi kiek anksciau...Stengiames po truputi, po truputi isbristi is ivairiu bedu...Gyvenu viltim...Tad RK daugiau gyvenime nebegimdysiu...