Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(sirota @ 2009 07 16, 14:39)
tai jau taip, ir dar kokiu uzkandziu pasiimt, nes teks ilgai visoms laukt eilej  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

Bus proga visom susipazinti drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidax @ 2009 07 15, 18:30)
Sveika,

As siandien buvau RK konsultacijai. Terminas mano jau praejes (pagal mm buvo liepos 10, pagal echo - liepos 13). Vaziavau be siuntimo, nes mano gine pasake, kad jokio siuntimo nereikia, svarbiausia turet nesciosios kortele ir pasa bei sodros knygele. Atvykus i priimamaji teko truputi palaukt (tuo metu buvo kita nestuke), po to mane prieme sesele, uzrase vaiko sirdeles tonus, uzvede kortele. Atejusi gyd. Puziene tik paziurejo vaisiaus toniuku parodymus ir pavarte mano nesciosios kortele. Pasake, kad laisvai galiu laukt iki liepos 24 d. (tai jau butu apie 2 sav. po termino) Liepe ateiti apziurai pirmadieni (liepos 20), tada jau zadejo apziureti ir gimdymo takus.
Kadangi jokiu nusiskundimu neturiu, vaikiuko sirdeles toniukai geri - lauksiu pirmadienio. Labai tikiuosi iki tol pagimdyti...

Papildyta:
Drasiai gali eiti! Paskaiteles ten vyksta kiekviena treciadieni 13 val. Siandien kol laukiau priemime atejo tik kokios 5 nestukes i paskaitele. Manau, tikrai priimtu ir neuzsirasius. (girdejau, kaip personalas skundesi, kad nedaug nestukiu susirinko)

cia jus apie paskaiteles RK?
AS IR NORIU UZSIRASYT smile.gif kur skambinti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jubrazu @ 2009 07 16, 16:37)
cia jus apie paskaiteles RK?
AS IR NORIU UZSIRASYT smile.gif kur skambinti smile.gif 4u.gif

Tel.: 2610492
violeta151 rase wink.gif

Ka tik uzsirasiau, rugpjucio 12 ir 19 d.
Tikiuos iki to laiko nepagimdysiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lizebra: 16 liepos 2009 - 15:48
as dar su tokiu klausimeliu, maudzia pilvo apacia, kas tai galetu buti? P.S. vakar dariausi klizma, buvo butinybe...
Atsakyti
QUOTE(jubrazu @ 2009 07 16, 16:47)
as dar su tokiu klausimeliu, maudzia pilvo apacia, kas tai galetu buti? P.S. vakar dariausi klizma, buvo butinybe...

na zinok as tai nezinau, as kol kas jokiu pamaudimu nejauciu, o kadangi pirmas vaikelis, tai patirties nulis smile.gif
Gal pasiskambink gydytojai arba nuvaziuok pasirodyt g.gif
Atsakyti
na gal reiks taip ir padaryt, einu dar pagulesiu... gal praeis...
Atsakyti
QUOTE(jubrazu @ 2009 07 16, 17:07)
na gal reiks taip ir padaryt, einu dar pagulesiu... gal praeis...

siaip klizmos paskatina gimdos susitraukimus - saremius... tai galbut tau kokie paruoshiamieji saremiukai prasidejo... be to dazhniausiai juos apibudina kaip menstruacinius skausmus pachioje pradzhioje, kol dar tikrieji saremiai neprasidejo...
nors kiek zhinau, pas kiekviena mama saremiu skausmai visishkai skirtingi buna... bet tada daugiausia ne pilva skauda, o nugara...
o tau pilvukas nekieteja?
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 07 17, 13:59)
siaip klizmos paskatina gimdos susitraukimus - saremius... tai galbut tau kokie paruoshiamieji saremiukai prasidejo... be to dazhniausiai juos apibudina kaip menstruacinius skausmus pachioje pradzhioje, kol dar tikrieji saremiai neprasidejo...
nors kiek zhinau, pas kiekviena mama saremiu skausmai visishkai skirtingi buna... bet tada daugiausia ne pilva skauda, o nugara...
o tau pilvukas nekieteja?

siaip pastebejau kad jis buna kartais kietas, netgi labai, kartais minkstesnis, vis galvoju, gal cia dujos renkasi... pucia pilva, ir maziukas man rodos nusileides jau yra, nes labai tempia ir spaudzia apacia sad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jubrazu @ 2009 07 17, 12:34)
siaip pastebejau kad jis buna kartais kietas, netgi labai, kartais minkstesnis, vis galvoju, gal cia dujos renkasi... pucia pilva, ir maziukas man rodos nusileides jau yra, nes labai tempia ir spaudzia apacia sad.gif  4u.gif

as tai pasiulyciau nuvaziuot i ligonine pasikonsultuoti ax.gif juk per galva niekas neduos, o ir Tau ramiau bus mirksiukas.gif
Atsakyti
hmmm... gal reiks... ziuresim smile.gif
Atsakyti
Kaip mergynos manot, jei mano terminas 18 d., Puziene sake, jei anksciau nepagimdysiu ateit 20d., man su savim imt daiktus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 07 17, 20:17)
Kaip mergynos manot, jei mano terminas 18 d., Puziene sake, jei anksciau nepagimdysiu ateit 20d., man su savim imt daiktus g.gif

Manau, kad pasiimk, jei sugalvos guldyti g.gif
Bet greičiausiai, kad lieps laukt dar belekiek biggrin.gif
Atsakyti