Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(zibuoklexxx @ 2009 07 15, 11:32)
na matai man terminas 17, tai poryt eisiu i apziura, siaip gerai jauciuos tai nenoriu visu ant koju statyt smile.gif  tik vat idomu buvo suzinot kaip ten RK viskas vyksta po termino kai su siuntimu nuvaziuoji, kad mazdaug zinociau...

mano abu vaikučiai gimė savaitę vėliau nei terminas buvo. Tai tą savaitę kas antrą dienelę ėjau, kad paklausytų vaikučio širdutės tonusų. Su pirmu vis tiek nieko nebuvo, tai jau atvykau, kaip liepė gydytoja, nuleido vandenis ir tada prasidėjo sąrėmiai, o su antrąja po termino dienos praėjo savaitė ir tada prasidėjo sąrėmiai, atvykau jau buvo 5cm. atsidarymas. 10.30val. nuvykau į ligoninę, 13.15val. jau gimė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lizebra @ 2009 07 15, 14:12)
sveikos  nestuke.gif  ir jau mamytes 4u.gif
permeciau tema, bet kazkaip neaptikau, gal turit kuti telefona, kuriuo paskambinus galima uzsiregistruoti i paskaitele RK? Buciau labai dekinga ax.gif  mirksiukas.gif

Tel.: 2610492

kai skambinau užsirašyti liepos pradžioje, tai užrašė mane 2009.07.29 d. 13 val.
Atsakyti
QUOTE(zibuoklexxx @ 2009 07 15, 11:05)
Sveikos.
man terminas 17, bet kazakip nesitiki, kad pagimdysiu per sias dienas, tai gausiu siuntima i RK. O kada ten galima vaziuot? Ar nesvarbu kuria valanda, bet kada priims (tik apziurai su siuntimu)? Turbut tokiu atveju tases net neimti>

Jei važiuoji su siuntimu apžiūrai, tai priėmimas nuo 11 iki 15 val. ir priiminės Puzienė...
Geriau važiuok vakare ir sakyk, kad kažką skauda, ar leliukas mažai juda blush2.gif

QUOTE(zhydelka @ 2009 07 15, 11:19)
kiek isitikinau, tai ta vedeja niekada neduos leidimo daryt kazka, kol neprasidejo savaime lotuliukas.gif .

QUOTE(zhydelka @ 2009 07 15, 12:40)
apie visa likusi kolektyva as taip pat tik pacios geriausios nuomones, nors prie sirdies dek, bet va vedeja...jos sprendimai man nesuvokiami. ir dar toks nenoras paaiskinti, kodel taip reikia.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(violeta_151 @ 2009 07 15, 15:41)
Tel.: 2610492

kai skambinau užsirašyti liepos pradžioje, tai užrašė mane 2009.07.29 d. 13 val.

Aciu labai Tau violeta_151, jei ir nebus vietu ta diena, tai bandysiu taip ateiti. Zinau, kad daznai ne visos tos mamytes susirenka, kurios buna is anksto uzsirase smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuoklexxx @ 2009 07 15, 09:32)
na matai man terminas 17, tai poryt eisiu i apziura, siaip gerai jauciuos tai nenoriu visu ant koju statyt smile.gif  tik vat idomu buvo suzinot kaip ten RK viskas vyksta po termino kai su siuntimu nuvaziuoji, kad mazdaug zinociau...

Sveika,

As siandien buvau RK konsultacijai. Terminas mano jau praejes (pagal mm buvo liepos 10, pagal echo - liepos 13). Vaziavau be siuntimo, nes mano gine pasake, kad jokio siuntimo nereikia, svarbiausia turet nesciosios kortele ir pasa bei sodros knygele. Atvykus i priimamaji teko truputi palaukt (tuo metu buvo kita nestuke), po to mane prieme sesele, uzrase vaiko sirdeles tonus, uzvede kortele. Atejusi gyd. Puziene tik paziurejo vaisiaus toniuku parodymus ir pavarte mano nesciosios kortele. Pasake, kad laisvai galiu laukt iki liepos 24 d. (tai jau butu apie 2 sav. po termino) Liepe ateiti apziurai pirmadieni (liepos 20), tada jau zadejo apziureti ir gimdymo takus.
Kadangi jokiu nusiskundimu neturiu, vaikiuko sirdeles toniukai geri - lauksiu pirmadienio. Labai tikiuosi iki tol pagimdyti...

Papildyta:
QUOTE(Lizebra @ 2009 07 15, 14:05)
Aciu labai Tau violeta_151, jei ir nebus vietu ta diena, tai bandysiu taip ateiti. Zinau, kad daznai ne visos tos mamytes susirenka, kurios buna is anksto uzsirase smile.gif

Drasiai gali eiti! Paskaiteles ten vyksta kiekviena treciadieni 13 val. Siandien kol laukiau priemime atejo tik kokios 5 nestukes i paskaitele. Manau, tikrai priimtu ir neuzsirasius. (girdejau, kaip personalas skundesi, kad nedaug nestukiu susirinko)
Atsakyti
QUOTE(zibuoklexxx @ 2009 07 15, 11:11)
As labai nenoriu po termino, nes pas mane lelius jau dabar virs 4 kg, tai jei dar pernesiosiu tai visai milziniukas bus

man irgi prognozavo vaikiuką virš keturių kg, o gimė net trijų kg nesvėrė, taip, kad tas svoris ne visada yra teisingas unsure.gif

QUOTE(zibuoklexxx @ 2009 07 15, 12:39)
tai zodziu geriau pries vaziuojant visiskai nusiskust, rami galva bus...
o klizma stato?

geriau apsitvarkyti, tai ir pačiai kažkaip smagiau bus.
Klizma stato jei laiko yra.
Atsakyti
dėl geros vietelės jau rašiau, bet galiu pasikartot: per paskaitą sakė, kad geriau apsitvarkyt, nes jei reiks siūt, joms patogiau ir higieniškiau, kai plaukai nesimakaluoja biggrin.gif
Bet jei moteris pasisako kategoriškai prieš, nieks neskus jos. Su klizma tas pats. Pataria, bet per prievartą nedaro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sirota @ 2009 07 15, 11:23)
na taip, mes taip pat keturis ratukus apsuke nuvaziavom i poziemine aikstele, ten valanda 4 lt, nes neimanoma niekur pasistatyt. galetu i ta kiema ileist visada, nes kazkoks kosmaras taip  doh.gif arba matyt taksi reikia varyt  g.gif
beje, bulbulka, o kartais tu ne su melyna suknele buvai?  smile.gif

na man pasisekdavo tada, as pastatydavau masina aikstelej prie ligonines ax.gif nors pries tai po pora ratu vazinejau blink.gif
ne, as buvau 7 d. konsultacijoj ir su dzinsais smile.gif dabar vaziuosiu 20d. pirmadieni, nors labai jau noreciau, kad leliukas sugalvotu iki to laiko pasirodyt, neisivaizduoju ka ziures per sita konsultacija, per ana tai paklause leliaus tonu, pavarte mano kortele, paziurejo tyrimus, labai bijau pernesioti, o dar jei termina nukels, kaip visom cia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 07 15, 22:22)
na man pasisekdavo tada, as pastatydavau masina aikstelej prie ligonines ax.gif  nors pries tai po pora ratu vazinejau blink.gif
ne, as buvau 7 d. konsultacijoj ir su dzinsais smile.gif  dabar vaziuosiu 20d. pirmadieni, nors labai jau noreciau, kad leliukas sugalvotu iki to laiko pasirodyt, neisivaizduoju ka ziures per sita konsultacija, per ana tai paklause leliaus tonu, pavarte mano kortele, paziurejo tyrimus, labai bijau pernesioti, o dar jei termina nukels, kaip visom cia doh.gif

na manau susitiksim 20 d ten biggrin.gif man tai termina perkele tik 1 diena, is siandienos i rytoju lotuliukas.gif bet leidzia pernesiot, nes viskas kol kas gerai.. na cia Puziene ta sprendzia, jei norim kitos gyditojos, tada reik po jos darbo val vaziuot, bet ne taip jog paskirta apziura, o pasakyt jog kazkas negerai, ar ten labai jau neramu kazkas.. blush2.gif
Atsakyti
Tai Puziene pasiruosus pirmadieni gerokai padirbet, nes ziuriu visom susake pirmadieni ateit biggrin.gif .

Atsakyti
QUOTE(Fantalux @ 2009 07 16, 13:14)
Tai Puziene pasiruosus pirmadieni gerokai padirbet, nes ziuriu visom susake pirmadieni ateit  biggrin.gif .

Nezinau kelinta vaziuot, gal 8 ryto, kad eile uzimt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 07 16, 12:32)
Nezinau kelinta vaziuot, gal 8 ryto, kad eile uzimt lotuliukas.gif

tai jau taip, ir dar kokiu uzkandziu pasiimt, nes teks ilgai visoms laukt eilej lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti