QUOTE(zibuoklexxx @ 2009 07 15, 09:32)
na matai man terminas 17, tai poryt eisiu i apziura, siaip gerai jauciuos tai nenoriu visu ant koju statyt
tik vat idomu buvo suzinot kaip ten RK viskas vyksta po termino kai su siuntimu nuvaziuoji, kad mazdaug zinociau...
Sveika,
As siandien buvau RK konsultacijai. Terminas mano jau praejes (pagal mm buvo liepos 10, pagal echo - liepos 13). Vaziavau be siuntimo, nes mano gine pasake, kad jokio siuntimo nereikia, svarbiausia turet nesciosios kortele ir pasa bei sodros knygele. Atvykus i priimamaji teko truputi palaukt (tuo metu buvo kita nestuke), po to mane prieme sesele, uzrase vaiko sirdeles tonus, uzvede kortele. Atejusi gyd. Puziene tik paziurejo vaisiaus toniuku parodymus ir pavarte mano nesciosios kortele. Pasake, kad laisvai galiu laukt iki liepos 24 d. (tai jau butu apie 2 sav. po termino) Liepe ateiti apziurai pirmadieni (liepos 20), tada jau zadejo apziureti ir gimdymo takus.
Kadangi jokiu nusiskundimu neturiu, vaikiuko sirdeles toniukai geri - lauksiu pirmadienio. Labai tikiuosi iki tol pagimdyti...
Papildyta:
QUOTE(Lizebra @ 2009 07 15, 14:05)
Aciu labai Tau violeta_151, jei ir nebus vietu ta diena, tai bandysiu taip ateiti. Zinau, kad daznai ne visos tos mamytes susirenka, kurios buna is anksto uzsirase
Drasiai gali eiti! Paskaiteles ten vyksta kiekviena treciadieni 13 val. Siandien kol laukiau priemime atejo tik kokios 5 nestukes i paskaitele. Manau, tikrai priimtu ir neuzsirasius. (
girdejau, kaip personalas skundesi, kad nedaug nestukiu susirinko)